Camping in Frankrijk 3

Camping in Frankrijk 3

De volgende ochtend werd ik alleen in bed wakker. Mijn vrouw was is volop bezig met het ontbijt. Kom je zo schat? Zei mijn vrouw. Ja hoor, sprak ik half gapend terug. Ik deed mijn ogen nog even dicht en plotseling kwamen de beelden van die avond er voor terug. Ik schrok en opende mijn ogen weer. Wat heb ik gedaan, dacht ik. En ik herinnerde me die geile vrijpartij met Jan en Kees onder de douche. Mij pik werd direct hard. Ik schaamde me en voelde me schuldig naar mijn vrouw. Ik hou toch van haar, waarom doe ik dat dan, dacht ik weer. Snel sprong ik uit bed trok een short aan en liep naar buiten naar het ontbijt. Nou, ik weet niet wat je gedroomd hebt, zei mijn vrouw, maar het was vast spannend. Ze knikte naar mijn erectie in mijn short en knipoogde naar me.

Na het ontbijt ging ik me pas laat douchen. Ik liep bewust naar het oude sanitairgebouw hopende dat ik Jan en Kees niet tegen kwam. Het was ook allemaal zo verwarrend. De dagen daarna heb ik bewust gekozen om dagjes rond te trekken en wat de buurt te ontdekken. Na een paar dagen zouden we gaan zwemmen en mijn vrouw had gekozen om weer naar dat ene bewuste strandje te gaan waar we Jan en Kees voor het eerst gezien hadden. Eenmaal daar aangekomen we de kleding uit liepen we met zijn allen meteen naar het water. Na een tijdje zei mijn vrouw dat ze in de zon ging liggen en ik bleef nog even met de kinderen wat spelen in het water. Toen we terug liepen naar de handdoeken zag ik dat mijn vrouw niet meer alleen lag. Zo zei ze, uitgespeeld? Kijk eens wie ik een stukje verder zag liggen. Ik zag Jan en Kees. Hallo, zei Kees, je vrouw vond het gezellig dat we bij jullie kwamen liggen. Ik probeerde me te herpakken en zei zo rustig mogelijk dat ik dat ook gezellig vond. Maar terwijl ik dat zei flitsten de beelden van de heftige vrijpartij onder de douche door mijn hoofd. Ik voelde dat er beweging kwam in mijn zwembroek en ik plofte snel op mijn buik de handdoek op. Steunend op mijn ellebogen sprak ik Jan en Kees aan dat het ook toevallig was dat ze daar weer waren. Nou, zo toevallig is dat niet hoor zei Jan. We komen hier wel vaker. We hebben hier een hele leuke herinnering aan.

En hij knipoogde naar me. Na verder nog wat gekletst te hebben over koetjes en kalfjes ging mijn vrouw even met de kinderen zwemmen. Ik ga wel even me, zei Kees. En ik bleef achter met Jan. Ik zag hoe Kees zich goed vermaakte met mijn vrouw en kinderen in het water toen ik Jan plots hoorde vragen hoe het met me ging. Goed hoor, antwoordde ik nuchter, goed wetende waar jan op doelde. Ik heb je gemist, zei Jan. Ik moest hem nu wel aan kijken. Jan zag hoe ik worstelde met mijn gedachten en probeerde me gerust te stellen. Ik snap dat dit allemaal heel verwarrend is voor je, maar je hoeft niet ongerust te zijn. Ik zie hoeveel je van je vrouw houd. Maar zo nu en dan een ervaring hebben met een man is niet slecht. Je wordt er echt geen slechte man van. Je moest eens weten hoeveel mannen een geweldig huwelijk hebben en af en toe als seks met een man willen. Ik keek Jan verwonderd aan. Ja hoor, vroeger in de Romeinse tijd was dat zelfs heel gewoon. Ik keek Jan aan, naar het water, naar mijn vrouw en weer terug naar Jan. Ja hoor, zei jan weer, je hoeft je er echt niet voor te schamen. Ik kreeg vochtige ogen en probeerde een traan te onderdrukken maar kon niet voorkomen dat deze over mijn wang naar beneden rolde. Ik voelde een soort rust over me heen komen.

Ik ben niet slecht, dacht ik, ik vind het gewoon lekker. Vlug veegde ik de traan weg toen ik mijn vrouw samen met de kinderen en Kees terug zag komen. Na wat koetjes en kalfjes geklets werd het tijd om terug naar de camping te gaan. Komen jullie vanavond bij ons eten, vroeg mijn vrouw aan Jan en Kees. Lijkt me heerlijk, zei Kees.
Later die avond hadden we de tafel gedekt, en ik was druk met het eten bezig toen ik de beide heren aan zag komen lopen. Ik had na het gesprek met Jan de rust gevonden en de onrustige gedachten waren volledig verdwenen. Ik was weer terug op aarde en kon zelfs weer genieten van de herinnering zonder schaamtegevoel. Wat zijn het toch lieve kerels dacht ik. Glimlachend zwaaide ik om ze te verwelkomen. Ik stak mijn hand uit en groette ze. Beide groeten ze me terug met een kus op de beide wangen. Mijn vrouw kwam buiten met de glazen en ook zij werd op deze manier begroet. Wijntje, vroeg ze. Ja heerlijk, zei Kees.

Aan tafel kreeg ik complimenten over mijn kookkunsten. Ja, zei mijn vrouw, dat is een soort hobby van hem, hij kookt heel graag. Nou, dan mag hij thuis bij ons eens komen koken, zei Kees, wij houden daar ook wel van. We hebben een professionele keuken in huis. Nou, dat zal hij zeker wel willen, toch? Ze keek me aan, en ik kon niet ontkennen dat ik dit heel graag zou willen. Nou dat is dan alvast afgesproken, zei Jan. En we moesten er eigenlijk allemaal wel om lachen. Na het eten hebben we gezellig nog wat zitten keuvelen, en het werd al aardig laat. Kees zei dat het tijd was om te gaan, ze moesten ook nog douchen zei hij. Ja doe jij dat ook maar eens, zei mijn vrouw tegen me. Jij bent na terugkomst meteen aan het eten begonnen. Jan en Kees bedankten ons voor de gastvrijheid en vertrokken. We ruimden de laatste spulletjes op en ik pakte mijn spullen om te gaan douchen.
Voor bij het sanitairgebouw zag ik Jan en Kees al staan. We hebben op jou gewacht, zei Jan. Aardig van jullie grapte ik en samen liepen we naar de doucheruimte. Ik liep naar de achterste douchecabine en stapte naar binnen. Draaide me om en keek vragend naar de beide heren. Ze hadden het begrepen en kwamen de cabine in. Meteen stapte ik op Jan af en kuste hem vol op de mond, onze tongen vonden elkaar in een wild spel. Ik beëindigde de kus en zei, bedankt voor het fijne gesprek van vanmiddag. Ik weet nu dat ik van mijn vrouw kan houden en toch seks kan hebben met een man. Natuurlijk, zei Jan terug, natuurlijk kan dat. Wij hebben eigenlijk precies hetzelfde. Wij houden ook heel veel van elkaar, maar jij hebt onze relatie alleen verrijkt. Ik keek Kees vragend aan.

Ja, zei Kees, voordat we jou hebben leren kennen vorig jaar, hadden wij ook nog nooit met een andere man seks gehad. Wij willen je daarom ook bedanken. Meteen daarop kreeg ik een kus van Kees. Ook wij verstrikte in een hevige zoen. Jan had zich inmiddels uitgekleed en trok mijn short omlaag. Ik voelde zijn tong over mijn eikel gaan. Ik kon een kreun niet onderdrukken. Kees maakte zich los van me en kleedde zich ook uit. Naakt kwam hij weer terug en al zoenende begon hij mijn blouse los te knopen. Langzaam ging hij via mijn hals naar mijn tepels en nam deze een voor een in zijn mond. Ik dacht dat ik gek werd van geiligheid. Heerlijk vond ik het. Kees die mijn tepels verwende en Jan die me diep aan het pijpen was. Jan stopte met pijpen en kwam omhoog en kuste me. Kom, zei hij, we gaan lekker samen onder de douche. Jan pakte de zeep uit zijn toilettas en begon me heerlijk te masseren met de zeep. Kees keek naar me en ik zag hoe hij aan zijn heerlijke pik stond te trekken. Wat had hij toch een heerlijke pik. Jan was inmiddels achter me komen staan en begon mijn rug in te zepen. En zakte langzaam omlaag om met veel zeep mijn kontje in te zepen. Oh wat geil werd ik toch van die handen op mijn lijf. Jan begon mijn sterretje te masseren en af en toe voelde ik zijn vinger naar binnen glijden. Buk maar voorover, zei Jan, dan kan ik er beter bij. Ik gehoorzaamde gewillig en bukte zo ver voorover dat ik de pik van Kees in mijn mond kon nemen. De heerlijk zoetige smaak van het voorvocht proefde ik al en ik probeerde Kees zijn pik diep te zuigen. Ik voelde hoe jan inmiddels een tweede vinger bij me naar binnen bracht. Ik wil je neuken, zei Jan. Ik verlikte me in de pik van Kees en proestend kwam ik omhoog. Neuken?

Vroeg ik. Ik weer niet of ik dat kan hoor. Dat denk ik wel, zei Jan. Mijn vingers gingen zo gemakkelijk in en uit je heerlijke kutje, ik denk dat mijn pik ook wel past. Ik zal wel beginnen, zei kees, de mijne is iets kleiner. Ja lekker schat, zei Jan. Ik wil je ons nieuwe vriendje heel graag zien neuken. Ze wisselden beide van plaats en Kees zei me weer te bukken. Gewillig deed ik wat hij me vroeg. Doe je voorzichtig, vroeg ik. Natuurlijk zijn we voorzichtig met je schat, zei Jan. Kom maar neem mijn pik maar eens lekker in je mond. De eikel van Jan glom van het voorvocht en gretig nam ik deze in mijn mond. Kees nam een condoom uit de toilettas en deed deze om. Weer voelde ik een vinger in mijn kontje gaan vrijwel direct gevolgd door een tweede. Kort daarna zelfs een derde. Hmm, ik denk dat je er nu wel klaar voor bent. Ik voelde de vingers uit mijn mondje gaan en de eikel van Kees drukte tegen mijn ster. In plaats van te stoppen met pijpen ging ik alleen maar dieper de pik van Jan naar binnen zuigen. Ik denk dat ons schatje er klaar voor is, zei Jan tegen Kees. De druk werd groter en ik voelde de eikel van Kees naar binnen glijden. Tot mijn verbazing viel de pijn erg mee en plots was de eikel mijn kringspier voorbij. Met de pik van Jan nog in mijn mond slaagde ik een diepe zucht. De pik van Kees zat er in.

Even liet hij me wennen om vervolgens langzaam zijn pik er weer uit te halen. Nu begon hij weer opnieuw, eikel tegen mijn ster, kringspier voorbij en er weer in. Dit herhaalde hij enkele keren, ik was klaar om echt geneukt te worden. Met lange halen begon Kees me nu te neuken. Oh wat was dit heerlijk. Ik begon wilder en wilder aan de pik van Jan te zuigen. Kijk hem eens genieten, zei Jan tegen Kees. Ja heerlijk hè, zei Kees terug. Inderdaad, ze hadden gelijk. Jan en Kees begonnen elkaar te zoenen en ik genoot van die twee pikken in me. Ik bleef maar zuigen aan de pik van Jan. En Kees begon steeds harder te neuken. Plots hoorde ik Jan zeggen, stoppen schatje van me, ik kom bijna. Maar ik wilde niet stoppen, dit gevoel wilde ik niet meer kwijt. Ik bleef daarom ook doorgaan met zuigen. Ik voelde hoe de pik van Jan dikker werd. Een kreun en Jan spoot zijn zaad diep in mijn keel. Ik bleef zuigen aan zijn pik. Ik wilde al zijn zaad hebben. Ja trok zich terug en Kees stootte nog enkele diep in mijn kutje. Ook hij kwam nu klaar en spoot met enkele flinke stralen zijn condoom vol. Wat een heerlijk gevoel om zo’n pik in je te voelen zeg. Kees haalde zijn pik er uit. Ik draaide me om, trok het condoom eraf en likte zijn pik schoon.

Kees en Jan namen beide plaats op het bankje. Zo nu jij zei Jan. En een voor een namen ze mijn pik in hun mond. De een mijn ballen en de ander mijn pik. Oh wat geil is dit, zei ik. Kees begon met drie vingers me te vingeren en masseerde zo mijn prostaat. Het duurde dan ook niet lang voordat ik mijn zaad in de keel van Jan spoot. Kees wilde ook wel, en likte de laatste restjes schoon. Alle drie waren we volledig uitgeput. Ik ging op de schoor van Jan zitten en om de beurten gaf ik ze een tongzoen. Ik proefde mijn eigen sperma weer. Na enkele minuten zo gezeten en gezoend te hebben stapten we onder de douche. Kom je morgen naar ons, dan gaan we het nog eens overdoen op bed, zei Jan. Dan mag je mijn pik eens proberen. Graag, zei ik, heel graag. En ik gaf gelijk een zoen. Ik wil dit niet meer missen, jullie zijn geweldig. Wij willen ook niet meer zonder jou, zei Kees. We hebben met jou er een hele lieve vriend bij.  Ik zoende beide heren, stapte de cabine uit en liep met een heerlijk gevoel naar de caravan terug. Wat ben ik blij dat ik hun heb leren kennen dacht ik.

5414 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 220)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.