Camping in Frankrijk (slot)

Camping in Frankrijk (slot)


Hier het laatste deel van mijn ervaringen met Jan en kees op de camping aan de Ardeche in Frankrijk. Hierna zal ik af en toe schrijven oven mijn ervaringen bij hen thuis. Ja, ik kom nu nog regelmatig bij hun thuis. Ze wonen op de weg tussen mijn woning en werk.
Maar goed terug naar de dag dat ik ’s avonds voor het slapen gaan nog moest ingesmeerd worden met aftersun in verband met mijn enigszins verbrande huid.

’s Avonds, toen mijn vrouw en ik voor de caravan zaten te genieten van de heerlijk zwoele avond onder het genot van een glaasje wijn, vroeg mijn vrouw me naar de middag.
Was het leuk, dat koken met Jan en Kees? Ja hoor, zei ik, ze zijn zeer bedreven, ze weten veel over koken en het gebruik van de producten. Wat wel bij elkaar kan en wat zeker niet, welke kruiden je waar bij moet gebruiken. Echt veel van opgestoken. Het zijn echt heel gezellige mannen om mee te praten. Ja, dat vind ik ook, zij ze, maar denk je niet dat er meer is?
Enigszins geschrokken antwoordde ik, hoezo denk je dat? Nou, zoals ze naar je kijken. Geen idee zei ik, maar kijken mag toch? Haha, ja hoor, ze doen maar, je bent toch de mijne, lachte mijn vrouw. Nadat ze haar glas leeggedronken had zei ze dat ze ging douchen en daarna in bed een boek uit ging lezen. Oh, dan ga ik mee douchen zei ik en loop ik daarna naar Jan en Kees zodat ik nog ingesmeerd kan worden. Ja gezellig samen even onder de douche. Onder de douche kon ze niet van me afblijven, en ik niet van haar. We hadden duidelijk zin in elkaar. Maar heel veel gebeurde er niet. Nee, zei ze, niet hier. Vanavond in de caravan mag je alles met me doen. Daar houd ik je aan, antwoordde ik en gaf haar een heerlijke zoen. Nadat we afgespoeld en afgedroogd waren liepen we terug. Ik legde mijn spullen in de caravan en gaf mijn vrouw een kus en zei tegen haar, blijf maar niet wakker, er zal wel een fles op tafel komen. Ja, ik verwacht ook niet anders. Zolang je mij maar niet vergeet vannacht, en ze gaf me een kus.

Met enige spanning in mijn lijf, omdat ik wist wat er ging gebeuren, liep ik twee straatjes verder naar de caravan van Jan en Kees. Ze zaten al buiten voor de caravan met een glaasje wijn op tafel. We waren al bang dat je niet meer kwam, zei Jan tegen me. Natuurlijk wel, ik moet toch nog ingesmeerd worden. En ik liep naar Jan en gaf hem een kus, en deed hetzelfde bij Kees. Wil je meteen ingesmeerd worden, of eerst een wijntje? Doe maar een wijntje, zei ik, even lekker in de stemming komen. Oh, zei Kees, je hebt er zin in. Ja sorry, maar ik ben nog steeds opgewonden van vanmiddag. Je wilt dus meer, zei Jan. Nou, ik vind het heerlijk wat jullie met me doen. Nou, zei Jan, wij doen het ook heel graag met je. We doen het eigenlijk nooit met een ander dan met elkaar, maar sinds we je vorig jaar op het strand zagen zijn we beiden een beetje verliefd op je geworden, en dat is deze vakantie eigenlijk alleen maar sterker geworden. Ja inderdaad zei Kees, we denken allebei hetzelfde over je, en dat is echt uitzonderlijk want we hebben normaal gesproken ieder een wat andere smaak als het om mannen gaat. Maar jij hebt ons allebei weten te verrassen. Ik wist niet wat ik hoorde, ik zat met open mond te luisteren naar wat deze beide heren me vertelde. Verliefd, vroeg ik een beetje geschrokken en verbaasd. Maar ik hou van mijn vrouw, ik kan jullie niets meer bieden dan af en toe een bezoekje en een soort van vriendschap. Dat is precies wat we ook willen, zei Kees.

Een goede vriendschap met je en af en toe een beetje meer. Gewoon heerlijke seks, vulde Jan aan. Je bent een heerlijke kerel en geweldig in bed. Ik viel er een beetje stil van. Nam een slok van mijn wijn en dacht na. Kees verbrak de stilte, wat denk je er van? Vrienden met wat extra? Ik keek vanuit mijn glas omhoog in de ogen van Kees. Keek vervolgens Jan aan en zag in beide ogen een soort van twinkeling, een soort verlangen. Wil ik dit allemaal wel, dacht ik. Keek ze beiden nog eens aan. Ja ik wil dat eigenlijk ook wel. Dit dacht ik niet, maar zei ik hardop tegen de beiden heren. Ze stonden op en kwamen beide naar me toe en gaven me zonder iets te zeggen een stevige knuffel. En van beide kreeg ik een hartstochtelijke zoen. Oh wat fijn, zei Jan. We hebben het er net samen over gehad en we vonden dat we het je gewoon moesten vragen. En we zijn erg blij dat je ja hebt gezegd. Een toast om het te vieren, zei Kees en schonk de glazen nog eens goed vol. We willen niet dat je denkt dat het ons alleen om de seks te doen is, we vinden je echt een lieve man, zei Jan. Ik vind jullie ook geweldig, zei ik. Mij gaat het ook zeker niet alleen om de seks. Hoewel dat wel erg lekker is.
Nou drink je glas leeg, dan gaan we de caravan in, zei Jan. Ja, ik moet nog ingesmeerd worden. En ik gaf een knipoog als teken dat ik de rest ook wilde.

De glazen leeg en we stapten de caravan in. Jan had als eerste de kleren uit. Kom maar schatje, dan help ik je even, zei hij tegen me. Hij pakte de rand van mijn short en trok hem naar beneden. Zakte door de knieën en nam meteen mijn pik in zijn mond. Hmmm, kreunde ik. Kees had ondertussen zijn kleren ook uitgedaan en was achter me komen staan. Ga maar op bed liggen. Ik gehoorzaamde snel en kroop op het bed en ging op mijn buik liggen. Jan kwam voor me op bed zitten en bood me zo zijn heerlijke pik aan. Ik rook het voorvocht al en likte het van zijn eikel. Kees had ondertussen de zalf gepakt en begon me in te smeren. De geur zorgde er voor dat ik aan eerder die dag dacht en ik werd nog geiler. Mijn huid begon weer te tintelen en ik genoot van de handen van Kees over mijn lijf. Ik nam de pik van Jan in mijn mond en begon hem rustig te pijpen. Probeerde steeds dieper de pik in mijn mond te krijgen, maar door de grootte van zijn pik ging het niet gemakkelijk. Geleidelijk aan ging het steeds verder en ik voelde zijn pik af en toe achter tegen mijn keel drukken. Steeds als ik de eikel tegen mijn keel voelde ruste ik even en probeerde te slikken om vervolgens de pik er weer uit te laten komen. Jan genoot er duidelijk van. Oh schatje wat doe je dat toch lekker. En ik voelde me als een trots sletje. Ondertussen was Kees bij mijn billen aangekomen en net als eerder vandaag pakte hij extra veel zalf en begon mijn sterretje onder handen te nemen. Weer dat tintelend gevoel en ik kreunde bij elke aanraking. Maar in plaats van nog meer zalf te pakken en zijn duimen mijn kutje in te duwen haalde hij met een doekje de zalf er juist weg. In plaats van zijn duimen voelde ik iets anders. Hij was met zijn tong heerlijk mijn sterretje aan het likken, steeds natter en natter voelde ik het worden en zijn tong ging steeds dieper naar binnen.

Zwaar hijgend en draaiend met mijn kont werd ik als was in de handen van Jan en Kees. En ineens drukte Jan zijn pik voorbij mijn keel. Ik voelde hoe de pik mijn keel in gleed. En ik hoorde Jan kreunen, oh ja, diep in je keel lekkere schatje van me. Kees moedigde me verder aan. Ja goed zo. Kees pakte weer wat extra zalf en smeerde mijn kutje diep in. De pik van Jan werd uit mijn keel gehaald en ik hapte naar adem om vervolgens de pik weer in mijn mond te pakken. Weer diep mijn keel in. Ik voelde hoe Kees inmiddels met vier vingers mijn kutje op aan het rekken was. Oh wat was ik geil. Ik draaide wild met mijn kont en zoog als een bezetene aan de pik van Jan. Jan haalde de pik uit mijn keel en zei dat ik even moest stoppen anders kwam hij nu al klaar. Kees draaide me op mijn rug en ze wisselde van plaats. Jan kwam achter me zitten en Kees liet zijn pik voor mijn gezicht hangen. Gulzig hapte ik de pik van Kees naar binnen en slikte het vele voorvocht door. De pik van Kees kreeg ik makkelijker naar binnen. En ik begon hem heerlijk af te zuigen. Hij hielp me door af en toe naar beneden te zakken om zijn pik in me te schuiven. Jan had inmiddels mijn benen over zijn schouders gelegd en was met zijn pik over mijn pik aan het rijden. Mijn kutje tintelde en ik probeerde dan ook om de pik van Jan er voor te krijgen zodat hij hem er snel in zou stoppen. Maar hij bleef me maar plagen door het elke keer net niet te doen. Hierdoor kronkelde ik met mijn onderlichaam om elke keer de eikel voor mijn kutje te voelen.

Kees was wat gaan verzitten en reed met zijn ballen over en door mijn openstaande mond. Met mijn tong probeerde ik ze naar binnen te krijgen. En af en toe lukte dat. Ik zoog er dan hard aan en als Kees ze er uit haalde hoorde je echt een soort plop. Kees kreunde ook steeds harder. Nu ging hij met zijn ster op mijn mond zitten. Ik begon de ster te likken en probeerde steeds een beetje mijn tong er in te krijgen. Jan was het plagen ook zat en hij drukte zijn eikel tegen mijn sterretje en gleed soepel naar binnen. Doordat de kut van Kees vol tegen mijn mond gedrukt zat kon ik geen geluid maken en kreunde ik inwendig. Jan had de hele lengte van zijn pik in me zitten en wachtte even totdat weer met mijn heupen begon te draaien te teken dat hij door kon gaan. Jan begon me met lange halen stevig door te neuken en ik likte de kut van Kees steeds dieper en harder. Ondertussen zat Kees aan zijn pik te trekken want ik voelde zijn ballen elke keer tegen mijn kin aan slaan. Jan neukte stevig door en zei dat hij ging komen. Kees was al zover en spoot zijn zaad over mijn borst en buik heen. Ging verzitten en bood me zijn zaadpaal aan. Gulzig likte ik hem schoon. Jan ging steeds wilder tekeer in mijn kutje. Ik voelde de pik opzwellen en diep in me spoot jan zijn pik leeg. Ik voelde het zaad diep in me. Jan trok zijn pik er uit en een laatste straat spoot over me heen. Kees bukte voorover en terwijl ik zijn pik nog in mijn mond had likt Kees de pik van Jan schoon. Ik was nog steeds niet klaargekomen en was dus nog steeds geil. Kees haalde zijn pik uit mijn mond en draaide 180 graden en ging met zijn door mij nat gelikte kut over mijn pik zitten.

Mijn pik verdween diep in de kut van Kees. Jan was bij mijn hoofd komen zitten en bood me zijn pik weer aan, bukte voorover en nam de pik van Kees in zijn mond. Kees bleef maar aan het rijden op mijn pik en duwde zo zijn pik elke keer diep in de keel van Jan. Het duurde niet lang of ik hield het ook niet meer. En ik kwam heftig klaar diep in de kont van Kees. Kees kwam daardoor voor een tweede keer klaar en spoot zijn zaad in de keel van Jan. Jan bleef maar aan het neuken in mijn keel. En na enkele minuten kwam ook hij voor een tweede keer klaar. En spoot zijn zaad in mijn keel.
Happend naar adem bleef ik uitgeput liggen. Kees lag over me heen en Jan kwam naast me liggen. Kees begon me geil te tongen en ik antwoordde gulzig terug. Ik was nog geil. Jan kwam met zijn mond bij die van ons en ging mee tongen met ons. Heerlijk geil was dat om zo met hun twee te vrijen. Jan was de eerste die tegen me begon te praten. Had je in de gaten dat we geen condoom gebruikt hebben? Ja zei ik, maar ik was ook niet bij zinnen om er naar te vragen. Ja sorry zei Jan, dat moeten we eigenlijk ook niet doen, maar je kunt van ons op aan dat we beiden gezond zijn. We gaan al jaren alleen met elkaar naar bed. Jij bent de eerste andere man met wie we seks hebben. Nou, dat komt dan goed uit, want jullie zijn voor mij ook de eerste buiten mijn vrouw om.
Kees kwam weer naar me toe en begon me weer heerlijk te zoenen. Je moet nog ingesmeerd worden hè. Ja, zei Jan, maar dan moeten we je eerst een beetje wassen. Hij stond op en pakte een washandje, maakte deze nat en begon me te wassen. Kees pakte de zalf en begon me in te smeren. Vervolgens deed Jan ook mee. Ik deed mijn ogen dicht en genoot van de vier masserende handen op mijn lijf.

Hierdoor kwam mijn pik weer omhoog en ik voelde hoe de handen een voor een mijn pik pakten. We stoppen nu maar even schatje, hoorde ik Jan in mijn oor fluisteren. Anders gelooft je vrouw nooit dat je alleen maar ingesmeerd bent.
We stonden op, kleden ons aan en liepen naar buiten. Nog een wijntje, vroeg Kees? Ja vooruit dan maar, nog een om het af te leren.
Na nog wat gekletst te hebben over onze nieuw beklonken vriendschap kuste ik de beide heren welterusten en wandelde in een roes naar de caravan.  Mijn vrouw lag al te slapen, maar gezien het feit dat ik nog geil was heb ik de eerdere belofte nog maar ingelost en mijn vrouw ook nog heerlijk verwent. Ik kan me niet herinneren dat ik zo vaak op een dag seks heb gehad.

De rest van de vakantie hebben we nog veel samen doorgebracht en heb ik uiteraard nog enkele keren heerlijke seks gehad met Jan en Kees. Inmiddels ben ik al enige keren bij Jan en Kees thuis geweest. Onder het mom van een kookclubje kan ik het elke keer nog goed verantwoorden. Maar hierover vertel ik jullie een volgende keer wel weer.

Zoals ik jullie al verteld heb is dit verhaal in grote lijnen op waarheid gebaseerd.
Ik hoor graag wat jullie er van vonden.

3840 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 140)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.