Kantoor

Geplaatst door: horny49 op 07-10-15

Ben alleen op kantoor en verveel me een beetje, de telefoon gaat en ik krijg een vriendelijke stem aan de lijn. Hallo ik ben Menno en ik wil graag een afspraak maken om een demonstratie te geven bij u op kantoor.
Mijn interesse is gewekt door de lekkere stem en vraag wat hij wil laten zien aan mij, wij hebben een nieuw soort schoonmaak apparaat voor kantoren en die werkt zo fijn.
Nou  waar kom je vandaan en wanneer wil je komen is mijn vraag, ik zit vlak bij u en kan gelijk komen is zijn antwoord.
Ik wordt al een beetje geil van de stem en nodig hem uit gelijk te komen.
De bel gaat en er staat een spetter voor de deur, jaar os 25 / 30 mooi strak figuur en een lekkere blonde kop met haar, ik doe open en heb gelijk een steigerende paal in mijn broek.
Kom maar verder zeg ik, we gaan naar mijn kantoor en hij heeft zijn handen vol.
Ik bied hem koffie aan en zeg `nou brand los ik ben benieuwd.
Hij begint uit te pakken en draait zich om, ik zie zijn lekkere kontje geil gespannen in zijn jeans.
Ik begin een beetje te zweten en mijn broek zit steeds strakker, de schoonmaakmachine wordt demo klaar gemaakt en hij vraagt een stopcontact.
Onder mijn bureau zeg ik en hij duikt er gelijk onder. Die lekkere kont zit binnen hand bereik maar ik hou me in.
Met omhoog gaan stoot hij tegen mijn bureau en de koffie valt om, over zijn broek, shirt. Shit zegt hij spontaan, ik schiet in de lach en zeg tegen hem dat wordt de was in.
Ik pak een schoonmaakdoek en zeg tegen hem blijf staan ik reinig je wel, dat wordt niks natuurlijk en zeg trek maar uit ik heb hier nog wel bedrijfskleding liggen dan neem je dat maar mee en breng het maar terug een keer, hij kleed zich uit en dat is mij teveel. Hij staat in alleen zijn slip voor mij en kijkt me aan, ik kan me niet inhouden en pak zijn geile lul buk me voor hem en begin hem te pijpen alsof ik nog nooit zo´n honger gehad heb.
Hij begint te kreunen en ik leg hem op mijn bureau, slip uit lange lul in mijn mond en stop een vinger in zijn kont.
Hij kan zich niet inhouden en begint steeds harder te kreunen, ooooo jaaaa zuig me leeg en ik laat me niet kennen trek hem terwijl ik hem pijp en met mijn andere hand stop ik 2 vingers in zijn kont.
Dit houd hij niet lang vol en binnen 5 minuten begint zijn pik te schokken en spuit mijn mond vol, wauw dat is slikken zeg. Ik kan het met moeite binnen houden en slik het in lik zijn lul schoon en doe zijn slip omhoog.
Hij ligt met een rood hoofd op mijn bureau en stottert zo hee dat is lekker.
Ik bied hem kleding aan en zeg hem deze volgende week terug te brengen eind van de dag, dan ben ik alleen op kantoor en kunnen we lekker met elkaar te keer gaan.
Oke zegt hij dan ga ik nu naar huis me verkleden want ik heb over een half uur nog een afspraak, oke zeg ik tot volgende week en spaar maar lekker op want dan laat ik het niet bij een zuigbeurt hoor!!!

4871 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.