Trio the best

Het was zaterdag, m'n vriend was aan het werk had een late dienst dus moest ik het huishouden doen. Terwijl ik bezig was met al die klussen in huis die je liever niet doet, heb ik de computer maar aan gezet, en naar de site van homo.nl gesurft. Ik had een oproep geplaatst voor een geile trio avond met m'n bottom vriend,.. Ik ben de top. Nou doen we regelmatig een trio, maar de juiste top vinden is toch niet eenvoudig. Als je al een date heb is het niet altijd de top die ze zeggen te zijn. Maar goed naar de nodige fakers te hebben afgewimpeld, kreeg ik contact met ene René die van vissen hield en z'n foto zag er goed uit zo ook z'n penis,... En daar gaat het tenslotte om. De afspraak was dat hij om om 21 uur hier zou zijn. Maar aan het eind wist hij pas om 19.30 of hij werkelijk kon vertrekken uit Lisse . 


Nou leert de ervaring dat dit soort mannen niet komen opdagen,. Vrouwtje,.. Zich zelf aftrekken onder de chat,. En nog veel meer van die gefrustreerde excuses, om op het laatste moment af te zeggen. Als ze überhaupt al afzeggen. Nu hadden we enkele weken eerder ook al contact gehad met een echte top,.. En ik had deze nog steeds in m'n whatsapp account staan, en zo gaande wisselde we enkele woorden. Maar een echte date zat er niet in,.. Maar opeens kwamen we elkaar op de chat tegen en spraken af voor zondagavond zo rond 22 uur. Maar al later in de avond op zaterdag avond hadden we nog steeds geen date kunnen scoren en waren al behoorlijk geil geworden,.. Totdat onze afspraak van de volgende dag zich melde met de vraag of we al wat hadden,.. Teleurgesteld moest ik nee zeggen,. Nou hij kon direct komen vanuit den haag zij hij. Ik had er niet veel vertrouwen in, maar stemde toe.

En inderdaad 3 kwartier later ging de bel, het was inmiddels 23. Uur en daar stapte Arie van 55 jaar binnen. Naar een kort gesprek en wat te drinken ging Arie zich al langzaam ontdoen van z'n shirt. Ik was bezig met de drankjes en moest even naar het toilet. Toen ik weer in de kamer kwam was m'n vriend al heftig aan het tongen met Arie en waren ze zo goed als ontkleed...  Ja dan kan ik niet achter blijven en we zijn gedrieën naar ons grote bed gegaan en heerlijk elkaar gaan ontdekken. Nou word ik rete geil als ik een mooie man met m'n vriend bezig zie en dan zijn mijn hormonen aan het gieren en dan gaan ook alle remmen los. Dus terwijl ik onder m'n vriend lag en hij mij pijpte, rimde ik z'n heerlijke onbehaarde kontje,.. En terwijl ik hem lekker nat en diep aan het rimmen was kwam Arie met z'n grote en harde paal tegen z'n ster aan...

M'n vriend was niet meer te houden en Arie ramde hem diep met die paal in de ster van m'n vriend.,.. O God wat kreunde hij,. Hij wilde meer en meer. Naar diverse standjes geneukt te hebben gingen we op de massage tafel waar we eerst m'n vriend hard en diep geneukt hebben. Daarna hebben we Arie op de tafel gelegen, waarna m'n vriend boven op hem kroop. Die mooie harde paal van Arie verdween heerlijk in de ster van m'n vriend. Arie hield het niet meer en kreunde luid toen hij hij spoot,.. Lekker diep in de natte ster van m'n vriend. Dat wind mij vreselijk op,.. Dus heb ik eerst heerlijk z'n sterretje gerimd en daarna mijn zaad diep in hem gespoten...

Daarna hadden we toch wel rust en drank nodig, dus even op de bank gezeten. Maar Arie was zo geil dat z'n paal al weer hard werd en m'n vriend was ook niet meer te houden,. Dus op naar de tweede sessie. Hier werd m'n vriend hard van achteren geneukt en ik werd door m'n vriend heerlijk gepijpt en gerimd. Ik spoot daardoor m'n tweede lading zaad over z'n gezicht en in z'n mond. Op hetzelfde moment spoot Arie een tweede lading in de inmiddels zeik natte reet van m'n vriend.. Het zaad droop letterlijk langs z'n benen,.. God ik wordt hier toch zo geil van,.. Nou toch maar weer naar de kamer, wat drinken en naar een kleine pauze liet Arie toch weer zien dat z'n paal voor een derde neukbeurt in aanmerking wilde komen,.. Nou dan kan ik toch ook niet achter blijven dus maar weer naar de slaapkamer, waar we m'n vriend om de beurt van achter diep en hard neukte,... Elke keer wisselde we en elke keer kreunde m'n vriend harder dat we dieper moesten stoten..

M'n kloten en ook die van Arie begonnen langzaam zeer te doen maar het was een geweldige sensatie.. Het genot overtrof de pijn,. En al kwam er geen zaad meer bij ons uit om die geile ster van m'n vriend te vullen,.. Het was geweldig,.. We hadden de ster van m'n vriend letterlijk schraal geneukt, en hij vond het geweldig geil.. Aan het eind van de derde sessie waren we twee en half uur verder en inmiddels wel voldaan van een uiteindelijk geslaagde trio date. Ik hoop dat Arie toch gauw weer langs komt,.. Niets beter dan een bekende date, die samen met mij m'n vriend heerlijk weet te neuken,..

Onze volgende trio avonden zal ik zeker weer hier aan jullie vertellen,..xx... H-W

7566 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.