Collega en mijn mannentieten

Op mijn afdeling werken best veel vrouwen en maar weinig leuke kerels. Ik zelf ben een dikke homo van 38 met een baardje en beetje behaard, echt een chubby beer. Het is voornamelijk administratief werk en de dagen kunnen soms lang en saai zijn, maar de sfeer zit er over het algemeen goed in op de afdeling. Er werkt 1 andere homo, die 57 en nogal nichterig. Vriendelijk, dat wel, maar zijn langdradige verhalen ken ik onderhand wel.

Er zijn 3 mannen die wel lekker zijn en waar ik geen nee tegen zou zeggen als ze aan zouden bellen. Alle drie hartstikke hetero en getrouwd. Ze maken ook best vaak ietwat seksistische opmerkingen over vrouwen en Koen, die bij het raam zit, kijkt maar al te graag naar buiten om de dames in korte rokjes te bekijken. Als ik naast Koen sta gluur ik altijd naar zijn kruis. Zijn jeans zit daar lekker strak en hij heeft een goedgevulde klont.

Over Koens verleden gaan wilde verhalen, dat hij veel vreemdging toen hij nog niet getrouwd was en daardoor relaties stuk gingen. Nu heeft hij twee kleine kinderen en is gesetteld. Ik kan goed met hem lachen en als hij seksuele grapjes maakt over vrouwen doe ik het juist over mannen. Beetje choqueren. Toen hij laatst over borsten begon greep ik naar mijn mannentieten, drukte ze tegen elkaar en zei ik heb ook een flink decolleté, daar moet je het toch ook op kunnen? Hij liep rood aan en hij begon hard te lachen.

Een paar dagen later stond ik toevallig met Koen in de wc, handen te wassen. Uit het niets pakte hij een tiet van mij vast en zei even testen. Zo, dat voelt inderdaad heel borstig aan. Ik keek hem een beetje verwonderd aan. Hij lachte en ging weg. Gekke vent dacht ik.

Een week later deed de situatie zich weer voor, in de wc. Hij greep dit keer beide tieten, kneep er zachtjes in en gromde en lachte. Ik zei, kijk maar uit, ik ga anders ook grijpen. Oh ja? Waar dan? Ik kreeg opeens veel lef en greep in zijn kruis, wel heel kort. Dat heb ik wel verdiend zei hij. En daar bleef het op dat moment bij. Het begon wel door mijn hoofd te spoken, maar ik dacht dat hij gewoon platte mannenhumor aan het uitoefenen was.

Wat later hadden we een piekperiode en bleef ik langer doorwerken. Koen en ik waren de laatste die aanwezig waren. Hij riep me bij zich. Hij zei dat de getallen voor zijn ogen zwommen en hij afleiding nodig had. Kom, laat je tieten eens zien, grijnsde hij. Ik dacht hij bluft vast, maar aangezien er niemand is, hup, deed ik mijn shirt omhoog. Hij keek wat verbaasd, maar keek flink naar mijn tepels. Pak ze maar vast, dat wil je toch? En ja, hij nam mijn mannentieten goed vast en kneedde ze een beetje. 

Ik werd dapperder en beval hem om mijn tepels te likken. Zonder op te kijken of wat te zeggen begon Koen mijn tepels te likken, te zuigen, te knabbelen. Hij kreunde zachtjes en genoot van mijn tieten. Ik haalde mijn pik boven en begon te rukken want ik werd er enorm geil van. Hij gaf ze veel aandacht en was lekker wellustig bezig. Ik voelde in zijn strakke jeans in het kruis, hij was knoerthard. 

Ik zakte op mijn knieën en deed zijn broek open. Een heerlijke paal van 18cm begroette me en ik dook erop zoals Koen op mijn tieten was gedoken. Dit is lekker kreunde hij en neukte mijn bekkie. Wat een heerlijke paal om te sabbelen was dit. Ik legde zijn pik tussen mijn tieten en liet hem neukbewegingen maken, ik likte daarbij telkens zijn eikel als die omhoog kwam. Hij grinnikte, dit vond hij leuk.

Ik draaide me om, drukte mijn reet tegen zijn pik en legde zijn handen op mijn tieten en zei: rij me, geile vent. Zijn pik gleed geil over mijn bilnaad en hij kneedde mijn tieten en hijgde de hele tijd ooooh jaaaa. Ik ga zo komen zei hij en ik draaide me vlug om, inhaleerde die 18 cm. Hij trok zijn pik eruit en wilde per se over mijn tieten spuiten. Een paar flinke ladingen zaad spoot hij over ze voordat ik snel nog zijn spuitende pik zoog en het restant slikte. 

Onverwachts begon hij zijn eigen zaad van mijn tepels te likken en ik rukte mezelf klaar terwijl hij dat deed. Ik hijgde nog na en zei dat ik dit niet verwacht had. Hij zei ik ook niet, maar ik ben gewoon gek van tieten. Sindsdien komt Koen regelmatig na het werk even snel bij mij langs. Hij blijft eerst altijd langdurig mijn tepels verwennen.

3928 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.