Naakt in het duingebied

Zomaar spontaan een date op een middag met iemand waar je al lang mee chat.

Dat overkwam me laatst. We spraken elkaar, hadden beide zin en binnen een kwartier waren we beiden op de afgesproken plaats in het duingebied.  Mijn date (W) was al luchtig gekleed (trainingspak en pik al uit zijn broek) en zelf was ik ook sliploos gegaan, niets onder mijn jeans.

Op zoek naar een plek, kwamen we nog een vrouw met een hond tegen. Dus even wachten tot die uit het zicht was. W trok als snel zijn kleren uit, poseerde geil op een bankje en het ging ineens zachtjes regenen.  Natuurlijk nam hij ook mijn pik in zijn mond, likte er geil aan en pijpte me. De regen maakte het bijzonder en maakte de kans op ontdekking wel minder.

Mmmm wat pijpte hij lekker en maakte dat ik mijn sperma omhoog voelde komen. Daar werd niets van verspild, W slikte alles door. Zijn pijp aktie mooi vastgelegd op foto's, zijn tong langs mijn eikel en mijn pik ver in zijn mond ... mooie geile plaatjes.

Paar dagen later hem de foto's toe gestuurd en stellen we samen vast dat dit voor herhaling vatbaar is. Op zoek naar spannende plekken voor blow, shoot & swallow

4871 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.