Mijn zwager (1)

Soms komen dingen zo onverwacht dat je achteraf denkt. WAUW!


We, mijn zwager en ik, hadden al tijden geleden afgesproken dat we eens iets zouden gaan drinken. Het kwam er maar niet van, maar nu dan eindelijk wel. Onze vrouwen gingen een weekendje samen weg. Mijn zwager had bier ingekocht en hij zou koken.

Tijdens het eten hadden we al wat bier weggetikt en op de bank gingen we verder. Ik voelde dat er een bepaalde soort spanning aan het ontstaan was. Het zal het bier wel zijn dacht ik. Mijn zwager was wat aan het zappen en toen kwamen we bij Meiden van Holland uit. Ik zei 'Laat maar even staan joh' Eén of andere gast was driftig bezig om zijn pik stijf te houden. 'Nou daar heb ik minder moeite mee' zei ik. Ik zag dat mijn zwager zo uit zijn ooghoek naar mijn kruis zat te kijken. 'Nu ook?'zei hij. Voordat ik het wist had hij zijn hand in mijn kruis gelegd en hij kneep er even in. 'Ja dus' zei hij en gaf een scheve glimlach. Een scheut van opwinding ging er door mij heen en mijn pik begon nog meer te steigeren en begon het moeilijk te krijgen in mijn wat strakke spijkerbroek.'Gaat dat goed komen daar' zei mijn zwager. Hij moest ongetwijfeld hebben gezien dat mijn bobbel groter werd.

'En jij dan?' en ik kneep hem ook in zijn kruis. Hij had een trainingsbroek aan en ik kon duidelijk een harde paal voelen. 'Zo hee, die is keihard man' zei ik. Eigenlijk was ik wel een beetje geschrokken van deze wending en ook van de sensatie die er door mij heenging. Voelde eigenlijk best wel lekker om een pik van iemand anders te voelen. Op de TV was die vent nog steeds bezig om met een half slappe pik te stuntelen.

'Moet je niet wat ruimte maken voor die pik van je? vroeg mijn zwager. Voordat ik het wist had hij mijn knoop al losgemaakt en mijn rits opengeritst. In ieder geval meer ruimte. Maar omdat hij nu meer ruimte kreeg kwam hij ook nog meer op sterkte. Mijn kale eikel, ik ben besneden, tekende zich duidelijk af in mijn witte onderbroek en had al een vochtige plek gemaakt. Mijn zwager wreef plagerig over mijn eikel. 'Al lekker nat' zei hij. Of het nou de alcohol was, maar ik hield het niet meer. Ik begon steeds geiler en geiler te worden. 'Ik heb wel zin om jouw geile pikkie eens te bekijken. Ga eens staan en kom eens mee?' En eigenlijk zonder dat ik er erg in had deed ik wat hij vroeg. Hij pakte mij bij mijn heupen beet en manoeuvreerde mij naar de tafel, ging op een stoel zitten en draaide mij naar hem toe. Hij pakte mijn spijkerbroek en trok hem langzaam naar beneden. Vast om te kijken hoe ik zou reageren. Maar ik was al te geil om tegen te sputteren. Ook dat hij mijn zwager was,was ik allang vergeten. 'Stap er maar uit' zei hij en ik deed wat hij vroeg. 'Doe je shirt ook maar uit' Daar stond ik dan alleen nog maar in mijn onderbroek voor hem. Het plekje in mijn onderbroek was groter geworden. Ook mijn ballen tekenden zich goed af. Met zijn hand wreef hij plagerig over mijn stam en ik voelde een scheut voorvocht naar buiten schieten. Ik kon het niet laten om zachtjes een kreuntje te geven. Ik denk van de schrik. 'Lekker?' vroeg hij en kneep gelijk even in mijn ballen. Weer een kreun maar nu van geilheid en pijn.. 'Ja dus' zei hij.

Ondertussen voelde ik het tintelen over heel mijn lichaam. Maar mijn zwager was nog niet klaar. 'Zullen we dat plekje nog wat natter maken?' Hij wachtte mijn antwoord niet af en likte met zijn tong op de nu echt grote plek in mijn onderbroek. Ooh wat was dat heerlijk. 'Lekker zilt' zei mijn zwager. Met zijn tong ging hij over mijn stam naar beneden en likte aan mijn ballen die echt op oorlogssterkte tegen mijn pik stonden. Ook al zat er een onderbroek tussen de sensatie was er niet minder om. 

Weer voelde ik een scheutje voorvocht ontsnappen toen hij met zijn vinger van beneden naar boven over mijn stam over mijn pisbuis wreef. 'Zonde hè als dat allemaal in die onderbroek verdwijnt. Eerst even aflikken.' En weer likte hij met zijn tong op de punt van mijn eikel. Maar deze keer zoog hij er ook aan. Weer een kreun en nu duidelijk hoorbaar. Hij vloog eruit voordat ik het wist. 'Lekker geil zwagertje van me.' Mijn tepels waren stijf en ik tintelde over heel mijn lichaam. 'Maar we gaan nu al niet klaarkomen hè' Het is duidelijk waar hij naartoe wil en ik ga mee in die gedachte. 'Zo nu even de totale bevrijding' zegt mijn zwager en trekt mijn onderbroek wat naar beneden. De rand blijft achter mijn keiharde pik hangen en mijn heupen worden al zichtbaar.Hij legt zijn warme handen op mijn heupen en wrijft er langzaam over. Hij weet echt wat hij aan het doen is. Ooh wat is dit heerlijk. Ik voel mijn hart bonzen. Met zijn twee duimen ontdoet hij de rand van mijn onderbroek van mijn eikel, zodat hij vrij komt en trekt mijn onderbroek naar beneden. Mijn keistijve pik wordt nu goed voor hem zichtbaar. Hij laat de onderbroek bij mijn ballen hangen en bekijkt aandachtig mijn pik en de adertjes die erover heen lopen en gaat er met zijn vinger over. 'Mooi pikkie man!' en met zijn vinger verdeeld hij weer wat vrijgekomen voorvocht over mijn eikel.

(wil je meer weten, laat maar zien door jullie stemmen)

8194 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 64)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.