Een heerlijk risico,,

Voor dit waargebeurde avontuur moet ik teruggaan naar de zomer van 2014.

Het was zo indrukwekkend dat ik het mij nog als de dag van gisteren kan herinneren.  Ik ben geen groot tekstschrijven dus vergeef me dat ik niet alle details zal benoemen.  Beschouw het maar als een "uittreksel" 

Via een chat kwam ik in contact met Anton.  Mijn geilheid en verlangen naar sex met een leuke vent en deze ook omzet in daden  komt bij mij in vlagen.  In dit geval sprak ik dan ook met hem af. Via skype had ik hem foto's toegestuurd.  Anton was into de kinkysex en kreeg mij binnen no time zover erin mee te gaan. Want wat sex betreft ben ik net een spons.  Ik absorbeer, gulzig, ik wil alles wel een keer proberen.
We spaken s avonds laat af op een parkeerplek langs een rivier. Ik zou in de auto zitten op m'n achterbank, gekleed in een string en net-nylonkousen.  Het was rond middernacht en er was weinig maan, daar was ik wel blij mee. Op de afgesproken tijd kwam er een auto aanrijden.  Het was idd Anton.
Hij stapte uit en ik zag dat ie slechts een strak mouwloos shirt droeg en een strakke leren short.
Voor ik het wist zat ie naast mij op de achterbank en begon mij overal te betasten. Ik genoot er enorm van, wat voelde dit goed en bloedgeil aan.
Anton bleek een zachtaardige dominant te zijn. Ik had dit al gemerkt tijdens de chat maar de werkelijkheid kan soms anders zijn.  In zijn geval dus niet.
Hij vroeg me met hem mee te gaan naar huis.
Ik stemde toe en binnen 10 minuten stond ik in zijn woonkamer. Opnieuw (nog steeds ) in nylons en string.
Anton wilde mij graag gaan testen, of ik het goed zou doen als huisslaaf.  Alleen deze "titel" bezorgde mij al voldoende opwinding. Vervolgens moest ik de meest vreemde poses aannemen, werd ik overal betast, geknepen ( in m'n tepels )  en geslagen ( op m'n billen ) 
Ik werd goedgekeurd en als beloning mocht ik de pik en ballen van Anton "uitpakken" en masseren tot ie klaarkwam. Dit was tegen geen dovemansoren gezegd en binnen 10 minuten droop het warme zaad uit zijn pik.

In plaats van dat het nu mijn beurt was om klaar te komen kreeg ik wat te drinken en stof tot nadenken want Anton nam mij mee naar zijn zolder. Het was een doodnormaal ingerichte zolder met een schuin dak.  Aan de linkerkant was er een scheidingswand/kast.  In de kast lagen grote woonkussen en in de deur zaten wel 8 verschillende gaten en luikjes.  Deze ruimte was zijn persoonlijke gloryhole.
Ik was verrast en super opgewonden ( nog steeds )  
Zonder blikken of blozen nodigde Anton mij uit om dat weekend op zaterdagavond plaats te gaan nemen in de kast tijdens een feestje dat hij gaf. De bedoeling was dat hij in de loop van de avond iets zou vertellen over deze "kast" en indien er geïnteresseerde zouden zijn dan liet hij m zien. Ik zou als een van zijn vrienden ook meelopen en nieuwsgierig in de kast gaan plaatsnemen.  Wanneer ik in de kast zou zitten dan werd de deur op slot gedraaid en zou ik iedere kerel die zin had gaan verwennen.

Anton had het goed voor elkaar, eerst maakte hij mij bloedgeil en op mijn hoogtepunt van verlangen kwam hij met dit voorstel.  Effin, ik stemde toe en twee dagen erna belde ik weer bij hem aan.
Het feest was in zijn tuin en beneden in de woonkamer.  Zijn voornamelijk mannelijke vrienden waren gezellige gasten.

Uiteindelijk was het moment daar dat wij met een aantal aangeschoten, nieuwsgierige kerels naar zolder gingen. Mijn hart bonkte in mijn keel, ik was de hele avond al bloedgeil en had in mijn gedachten al sommige kerels gescand en gehoopt dat zij zouden toeslaan....haha
Anyhow: toen ik de kast instapte en de deur lacherig door Anton achter mij op slot werd gedaan wist ik dat er geen weg terug meer was.  Ik besloot ervoor te gaan.
Anton vroeg me of ik eruit wilde en ik antwoordde stoer dat ik het wel naar m'n zin had.  Door de verschillende open gaten zag ik lacherige kerels staan en zij keken naar mij.  Iedereen wist wat er in de lucht hing, de sfeer was broeierig. 
Anton nam de leiding. Hij vroeg me of ik met m wilde zoenen.  Ik stemde toe en verscheen voor het grote vierkante gat bovenin. Het was lastig zoenen zo met een houtenwand ertussen maar het lukte redelijk.

Hierna vroeg Anton mij of ik mezelf wilde uitkleden, geheel naakt.  Nog voor ie met z'n ogen kon knipperen zat ik bloot op de kussens.  Ik werd vervolgens bekeken door alle gaten en ik liet me gewillig  "bewonderen" het hek was van de dam.
Op een gegeven moment liep iedereen weer weg, blijkbaar naar beneden.  Echter er bleef een man achter. De enige man die ik geen woord heb horen spreken.  Toen wij samen waren trok ook hij zijn kleding uit.  Hij duwde zijn stijve door een gat en ik wist wat mij te doen stond.  Ik likte gulzig, spuwde zijn pik lekker nat en trok m'n af, afwisselden likte ik zo goed als het lukte zijn ballen.
Het was heerlijke werken in de kast en toen deze man uiteindelijk klaarkwam spoot ie zijn zaad met kracht tot halverwege de kast.

Nadat hij verdwenen was hoorde ik een hoop gelach op de overloop. Nummer twee en drie kwamen binnen. En of ik eerst dicht bij de wand wilde komen staan. Vervolgens werd ik door de openingen heen betast.  Nog voor ik het goed en wel besefte draaide een van deze mannen de kastdeur open en ik moest eruit komen.  De kussen uit de kast werden in het midden vd kast gegooid en ons triootje lekker spelen met elkaar begon. Wij speelde met elkaars pik, er werd gevingerd op tepels gesabbeld enzovoort.
Na een bevredigend speelkwartier "moest" ik weer in de kast.  

Ik weet niet eens of ie wel op slot zat maar ik had even rust nodig. En dat kreeg ik.  Voor mijn gevoel duurde het uren voordat ik de deur weer hoorde opengaan. Er kwam een behoorlijk aangeschoten kerel binnen die ik nog niet had gezien die avond en in zijn kielzog kwamen twee eveneens aangeschoten vrouwen van begin veertig.

De bubbelzinnige opmerkingen van de vrouwen waren niet van de lucht.  Wij keken naar elkaar en ik voelde de spanning weer stijgen.
Toen een van de vrouwen hartstochtelijk begon te zoenen met de man zag ik ook dat zij zijn broek naar beneden trok.  Zijn forse piemel hing slap de bungelen.  De andere vrouw gierde het uit van de lach en maakt foto's van het koppel terwijl ze bezig waren.  Ik genoot wel van het tafereel dat zich schuin voor mij afspeelde.
De zoenende vrouw zakte door haar knieen en nam zijn pik in haar mond.  Blijkbaar pijpte ze goed en ze werd ook behoorlijk aangemoedigd door haar "vriendin" en de man zelf.
Met z'n dronken hoofd riep ie ineens dat hij mij wilde neuken.  Ik riep m toe dat ik niet neukbaar was.
Teleurgesteld trok ie zijn pik uit de mond van de vrouw.  Samen kwamen ze naar de deur van mijn kast.
Daar begon zij m weer te pijpen.  Af en toe stootte hij echt diep in haar keel. Wanneer ie zijn pik uit haar mond liet glijden stak ie m door een gat in de deur.  Of ik het beter kon? Ik zoog m gulzig en diep en deed m'n best. De vrouwen kakelde ondertussen door met elkaar en ik merkte ook dat er foto's werden genomen.  En het interesseerde mij ook niet. 
Gelukkig voor mij kwam de man klaar toen hij zijn pik in de keel van de vrouw had zitten.
Blijkbaar had ie het lekkerste zaad van de wereld want dat wilde zij ons laten geloven. Zij slikte alles door.

Later kwam Anton weer naar boven.  Hij verloste mij uit de kast en vroeg me naar m'n ervaringen.  Ik had drie uur in de kast gezeten.  Beneden hadden sommige kerels de spannendste verhalen verteld wanneer ze even uit beeld waren verdwenen.  Ze waren allemaal bij mij geweest, en hadden mij ondergespoten en geneukt.
Hahahaha... De waarheid lag dus in het midden.
Anton is nog steeds een goede kennis van mij.  En of ik ooit nog een keer in zijn kast ga plaatsnemen?
Ik denk het niet.  Dit was een moment opname, het was leuk op die zaterdagavond.  Ik koester de herinnering .

7360 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.