Groningen

Vorige week vrijdag kreeg ik een sms'je. Of ik er de komende 4 tot 8 weken nog een provincie bij kon doen. Mijn collega die Groningen in zijn map heeft moet met spoed naar het ziekenhuis. Ik meteen in de mail gedoken en alle afpraken voor mezelf én die van de collega op elkaar afgestemd. Zondag meteen maar een koffer met nette en leuke klding klaargemaakt. Zo kon ik afgelopen maandag afreizen naar Groningen en een hotel opzoeken. De rest van de dag had ik lekker vrij.

Ik had op internet gezien dat Erotheek3000 al om 10.00 uur in de ochtend openging, ik was dus 5 minuten na opening aanwezig. Na te hebben betaald en me te hebben omgekleed in een leuke bh, slipje, leatherlook jurkje en een paar torenhoge pumps, daalde ik af naar de kelder. Gezien het tijdstip was het heel rustig, ik kon dus lekker wat dansen, mezelf in de spiegels bewonderen en vóóral alles verkennen.
Langzamerhand druppelden er meer mannen binnen die me nieuwsgierig bekeken, maar geen aanstalten maakten.
Na een uurtje kwam er een jongeman op me af die meteen over mijn kont en borsten ging (e-cup). Hij zoende me in mijn nek en vroeg me of ik meeging naar een van de cabines. Hij sloot de deur achter zich en liet in een vloeiende beweging zijn broek zakken. Een prachtstaaf kwam te voorschijn. Direct ging ik door mijn hoeven en nam langzaam de eiken van die pretpaal in mijn mond. Ik hoorde hem gewoon knorren. Omdat ik niet meteen alles slik kwam ik weer overeind en deed ik hem een condoom om. Ik liet hem op een bankje plaatsnemen, maakte met wat speeksel mijn mannenkutje nat en ging schrijlings over hem heen zitten. Als vanzelf gleed hij bij me naar binnen. Waarschijnlijk had hij nog nooit geneukt want binnen een minuut werden zijn ogen groot, graaide hij naar mijn borsten en kwam klaar. Hij geneerde zich een beetje en zonder veel woorden trok hij zijn broek weer omhoog, opende de deur en verdween. Het was pas 11.00 en ik was nog lang niet van plan om weg te gaan........

4892 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.