Mijn chubby buurman

Ongeveer anderhalf jaar geleden zijn mijn vriendin en ik samen gaan wonen in het centrum van de stad. Heerlijk alles dichtbij op loopafstand. Mijn vriendin is een leuke meid met erg mooie grote borsten en de sex is erg lekker. Alleen ze pijpt me haast nooit. Ze vindt het niet zo leuk om te doen. Nu hoef ik niemand te vertellen dat een jongen van 21 eigenlijk altijd wel geil is en tja, dit vond ik toch wel erg jammer.


Twee deuren verder woont een dikke kerel van 38 die duidelijk homo is. Hij is echt supervriendelijk en we kletsen soms op het gemeenschappelijk terras achter. Zo ook die ene middag. Hij vroeg hoe het met mijn studie ging en met die van mijn vriendin en na wat geklets begonnen we over muziek. Hij wilde me iets laten horen en ik ging met hem mee zijn appartement binnen. Achter zijn pc zaten we wat nummers te luisteren en te lachen. Ik zag hem heel af en toe naar mijn kruis afdwalen in mijn grijze joggingbroek. Ergens vond ik het wel lief dat hij het niet ostentatief deed om me niet ongemakkelijk te laten voelen, maar ik weet dat veel mensen me aankijken vanwege mijn toch redelijke goede looks. Die uurtjes in de sportschool helpen ook wel en ik ben trots op mijn gespierde armen en lijf.

Ik vroeg of hij geen vriend had en hij zei wel een soort LAT-relatie had, maar dat ze elkaar vrij lieten om sex met anderen te hebben. Zozo, zei ik, ik wou dat mijn vriendin zo open erover dacht, kon ik me tenminste laten afzuigen door anderen. We lachten maar ik zag dat mijn buurman rood aan liep. Hmmm, hij zou vast wel willen dacht ik. Ik vind het een aardige gast en me door hem laten afzuigen zou veel minder heisa zijn dan vreemdgaan met een meisje, wat ik echt niet van plan was. Het idee dat hij waarschijnlijk goed kon zuigen zorgde ervoor dat ik hard werd. Ik vroeg of hij vaak andere mannen zoog. Hij zei dat het wel meeviel, men valt niet op dik normaal gesproken.

Waar hou je dan van vroeg ik hem. Als ze aan mijn mannentieten likken, kneden en sabbelen zei hij. Ik keek naar zijn borst. Voordat hij iets anders kon zeggen pakte ik 1 van zijn boobs in mijn hand en kneedde erin. Hij schrok maar liet me gaan. Ja, toch wel echt een beetje borst ja. Toen pakte ik de andere vast en kneedde die ook. Pas op, je maakt me geil zei hij lachend. Misschien is dat ook wel de bedoeling en ik legde zijn hand op mijn hard kloppend kruis. Oeh dat is een flinke fluisterde hij. Kun je hem in je bekkie hebben vroeg ik vol lust? En je vriendin dan? Die hoeft toch niks te weten knipoogde ik naar hem. 

Ik wist dat ik hem alleen als pijpslet ging gebruiken, maar ik wilde hem goed geil hebben. Gelukkig ben ik een borstenman en ik trok zijn shirt uit en begon aan zijn tepels te sabbelen. Hij kreunde. Hij had eigenlijk best lekkere tepels, mooi van vorm. Beetje meer borsthaar dan ik gewend ben haha.

Daarna trok ik mijn kleren uit, beetje striptease voor hem. Hij keek alsof en een groot cadeau voor hem stond, wat eigenlijk wel ook zo was. Hij likte en zoende mijn hals, borst en pakte de hoofdprijs in zijn handen. Zijn lippen gleden langzaam over mijn eikel en ik was meteen verkocht, dit moest ik weer vaker meemaken, zo lekker om goed gezogen te worden. Hij likte de paal, mijn ballen nam hij in zijn mond en vol overgave nam hij het grootste deel van mijn 19 cm in zijn pijpbek. Ik begon zijn bekkie te neuken terwijl ik zijn tieten af en toe nog wat aandacht gaf. Zolang heb ik het de eerste keer niet volgehouden en ik spoot mijn zaad in zijn keel. Wat was dat geil. Hij rukte zichzelf klaar over zijn buik.

Ik kom nu bijna wekelijks bij mijn buurman even een lading sperma afgeven. Ik heb hem ondertussen ook al een paar keer geneukt, ook lekker, die nauwe mannenkut, maar het liefst laat ik me door hem zuigen en soms 2 keer achter elkaar. Mijn geile chubby buurman. 

5591 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.