Groningen 2

Zoals ik in mijn vorige verhaal al vertelde liep ik dus in de kelder van Erotheek3000 rond in een kittig leatherlook jurkje met e-cup borsten en mooie pumps. Na mijn eerste ontmoeting had ik nog niet genoeg.
Het duurde wel even voor ik opnieuw contact had. Er liepen wel een aantal geschikte kerels rond maar die keken me over het algemeen bevreemd aan. We waren toch niet in de Blokker. Iedereen kwam eigenlijk alleen maar voor hetzelfde. Keiharde sex.
Afijn. Op een gegeven ogenblik had ik achterin een bed voor mezelf en ik lag een film te kijken met cumswallowers. Iets om verschrikkelijk geil van te worden. Ik hou er nu eenmaal van om die pretpalen helemaal leeg te zuigen tot de laatste druppel.
Ik denk dat ik zo ongeveer 10 minuten een beetje met mezelf lag te spelen toen ik oogcontact kreeg met een niet onaantrekkelijke man. Hij bleef in de deuropening van het hokje staan en deed de rits van zijn gulp naar beneden. Een heerlijke (enigszins gekromde) pik kwam uit zijn broek. Ik wenkte dat hij dichterbij moest komen.
Hij kwam dichtbij het bed staan en meteen draaide ik me op mijn buik. Ik likte met mijn tong langs zijn stam richting zijn eikel en nam deze daarna helemaal in mijn mond.
De deur werd door hem dichtgedaan,hij trok zijn broek uit en ging naast me liggen.
Met mijn hoofd op zijn buik kon ik gemakkelijker bij zijn goed stijve pik komen. Wederom nam ik deze weer in mijn mond en tijdens het pijpen begon ik met mijn tong rondjes te draaien om zijn eikel. Gekreun kwam van boven me en een zoekende hand ging naar mijn kontje. Ik voelde een natte vinger bij me naar binnen glijden. Ik werd er retegeil van. 'Even stoppen' hoorde ik hem zeggen. Ik liet zijn duitse helm uit mijn mond glijden en ging in zijn armen liggen. Hij haalde een flesje poppers tevoorschijn en begon hier aan te snuiven. Daarna bood hij deze mij aan. Ik had nog nooit poppers gebruikt. Je kunt je dus voorstellen wat er gebeurde. Ik voelde me warm worden en werd zo geil als ik nog nooit geweest was. We begonnen te zoenen en ik dook weer op zijn pik af. Begon weer te pijpen en haalde alles uit de kast. Hij begon te kreunen en te grommen. Nog geen minuut later spoot een flinke hoeveelheid warm zaad in mijn mond. Ik slikte alles door, haalde zijn (nog steeds) stijve staaf uit mijn mond en drukte er de laatste druppels sperma uit die ik van zijn eikel likte. We lagen nog even bij elkaar en hij kuste me nog een paar keer teder terwijl hij zijn eigen sperma proefde. Daarna kleedde hij zich aan en ging naar boven.

2870 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.