Mijn eerste keer

Ik liep al enige tijd rond met de geile gedachten om sex te hebben met een man.
Via homo.nl kwam ik in contact met een iets oudere man. Ik was 34 en hij rond de 50. Na wat over en weer gemaild te hebben besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en met hem af te spreken. Hij zou voor een tentoonstelling in het zuiden van het land zijn en verbleef in een hotel in Houthem.
We hadden voor de avond afgesproken en ik zou via een zij-ingang bij zijn hotelkamer komen.
Toen ik kwam aanrijden stond hij al voor het hotel op me wachten. de zenuwen gierden door mijn lijf.
Ik parkeerde mijn auto en toen ik uitstapte kwam hij al aanlopen. We stelden elkaar voor en hij vroeg of ik het nog wou nu ik hem zag.
Hij zag er verzorgd uit en ik dacht je bent nu eenmaal zo ver gegaan en nu moet je het maar doen ook.
Zoals gezegd, via de zij-ingang kwamen we op een heel klein kamertje uit.
Ik vertelde hem dat ik bloednerveus was en het voor mij de eerste keer was. Hij stelde me gerust en zei dat ik niks zou doen wat ikzelf niet leuk vond.
Hij keek me van onder tot boven aan en vroeg of hij me mocht uitkleden. ik knikte en hij begon mijn hemd open te knopen. Hij likte aan mijn tepels en wreef met zijn hand over mijn pik die in mijn broek al  begon te groeien.
Nadat mijn hemd uit was begon hij mijn broekriem los te maken en trok mijn broek naar beneden zodat ik er uit kon stappen.
Mijn slip was inmiddels bijna te klein geworden om mijn harde paal te verhullen.
Zoooo...zei hij....volgens mij wil er iets uit je broekje gehaald worden.
Langzaam trok hij mijn slip omlaag en mijn paal kwam fier overeind. Mag ik hem zuigen vroeg hij.
Met zijn tong ging hij langzaam langs mijn schacht waarbij ik sidderde van geilheid. Hier stond ik nu compleet naakt met een vreemde vent op zijn knieën die aan mijn lul ligt te likken.
de siddering was hem opgevallen en hij vroeg of ik dit lekker vond. dat beaamde ik maar al te graag waarbij hij mijn lul langzaam in zijn mond liet glijden. Heerlijk warm was zijn mondje en hij begon me langzaam te pijpen, Met 1 hand bewerkte hij mijn sterretje en met de ander hield hij mijn ballen vast. Ik was zo geil geworden dat ik bijna op het punt stond om gelijk zijn bek vol te spuiten. Dat had hij in de gaten en stond op en dwong mij op mijn knieën en trok zichzelf zijn t-shirt uit. De rest mag jij doen zei hij en ik maakte zijn broekriem los en trok zijn broek uit.
Hij had een doorzichtige boxershort aan waarin ik zijn lul al zag liggen.
Wat een joekel van een pik had die vent.
Nadat hij uit zijn broek was gestapt trok ik zijn boxershort al naar beneden. Zo'n mooie grote pik had ik nog nooit van dichtbij gezien.
Hij nam mijn hoofd en dirigeerde mijn lippen naar zijn pik.
Ik pijpte zijn lul en vroeg of ik het goed deed. Hij zei je doet het prima maar probeer mijn lul eens zo diep mogelijk te pijpen.
Ik schoof mijn lippen zo ver mogelijk om zijn pik tot ik bijna moest kokhalzen.
Hij maakte neukbewegingen en stootte zijn pik iedere keer weer mijn keel in. Mijn speeksel liep langs mijn lippen en grote slierten speeksel trokken van mijn lippen naar zijn pik.
Zullen we op bed gaan liggen vroeg hij en we namen positie 69 in waarbij hij mijn pik kan zuigen en ik zijn immens grote lul voor de kiezen kreeg. Zo lagen we een tijdje te pijpen en ondertussen had hij mijn sterretje zodanig bewerkt dat hij al meerdere keren een vinger in mijn kontje gestopt had. Vindt je dat lekker vroeg hij. Ik vond het super. Zou mijn pik ook eens in je kutje willen voelen? Ik dacht dat gaat hij niet menen.....deze joekel in mijn kontje??? Ik zal heel voorzichtig en langzaam doen zei hij.
Hij nam ergens een tube glijmiddel vandaan en zette dit op mijn sterretje. Deze gaan we eerst even lekker soepel maken. Ik moest op mijn handen en knieën gaan zitten en hij zat achter mij en sopte met zijn vinger mijn kontje in en uit. Dit voelde niet verkeerd. Een tweede vinger kwam er intussen bij en soms trok hij mijn billen uit elkaar en liet zijn tong over mijn ster glijden. Toe hij vond dat ik soepel genoeg was deed hij een condoom om die zijn pik amper kon omvatten en voeg me te ontspannen. Hij zette zijn eikel tegen mijn kutje en drukte licht zodat ik zelf kon bepalen hoe snel hij erin zou glijden. ik ontspande en voelde zijn eikel mijn kutje in glijden. Even moest ik stoppen omdat het zeer deed. Maar langzaam maar zeker gleed hij steeds dieper. Zo zei hij....laat maar even zitten zo....even wennen. Hij streelde mijn rug en billen en na een tijdje begon hij zijn pik terug te trekken om vervolgens weer mijn kutje in te schuiven. Echt prettig voelde dit niet aan maar hij verzekerde me dat het straks fijner zou voelen. En hij had gelijk....ik begon zelfs mee te bewegen om zijn pik steeds dieper te ontvangen. Ik voelde hoe mijn prostaat zodanig gestimuleerd werd dat het een lust was. Toen nam hij zijn pik uit mijn kontje en raaide me op mijn rug. Nam mijn benen en duwde mijn knieën tegen mijn borst en kwam met zijn pik om deze weer in mijn kontje te duwen. Wat was dit geweldig zeg. Ik riep neuk me lekker diep ik wil je ballen voelen kletsen tegen mijn billen. Zijn pik ging voor de hele lengte in en uit, in en uit......en ik nam hem met mijn handen vast aan zijn heupen om hem steeds harder in me te trekken. Ik werd geneukt door een vent en vond het geweldig. Tijdens het neuken duwde hij mijn benen uit elkaar en nam mijn pik vast. Synchroon met zijn neukbewegingen rukte hij mijn pik en het duurde niet lang of ik spoot mijn ballen helemaal leeg. Wat een ontlading was dit....super geil gewoon. de klodders zaad spoten in mijn eigen gezicht. daarna trok hij zijn pik uit me. ontdeed zijn pik van het condoom en spoot zijn zaad over mijn lijf. Voor een beginneling mag je er wel wezen zei hij. We hebben nog samen gedoucht en ben daarna met een voldaan gevoel vertrokken. 1 ding wist ik zeker........hier wou ik meer van.

5495 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.