geile cardate, niet op komen dagen maar kwam nog goed

Na een geile chat afgesproken op een parkeerplaats in de buurt van Bergen op Zoom.. Om 22.00 uur zouden wij elkaar zien.

Zo rond 21.55 was ik er, bleef nog even in de auto zitten want het regende mij te hard om al buiten de auto te gaan wachten.. Om 22.01 stapte ik gekleed in sexy lingerie, hoge hakken, jurkje en jack uit de auto en liep naar het bushokje bij de carpoolplaats.. Er waren auto's met mannen erin, een daarvan was misschien wel mijn date.. Helaas, na 10 minuten wachten, keren en draaien bleek er niemand te komen.. Balen!!

Maar ik was geil en moest en zou die avond een lul pijpen, dus naar een bekende parkeerplaats. Daar mijn hoge hakjes uit gedaan, die worden daar alleen maar vuil en beschadigen.. Er was een liefhebber, een man alleen in een auto die naast mijn wagen parkeerde. Ik uit de auto, maar hij wees mij af..

Ondertussen was er een andere auto gekomen die stond te wachten, ik stapte terug in de wagen startte de motor en reed langzaam weg naar een rustig plekje. De auto volgde.. Ik parkeerde de wagen en stapte uit, hij kwam ook uit de wagen.. Kwam naast mij staan, sloeg een arm om mij heen en legde die op mijn kontje. Dat voelde echt zalig aan.. Ik vroeg of hij zin had om safe gepijpt te worden, dat zag hij wel zitten dus kropen we voorin zijn auto.

Daar maakte ik zijn broek open, schoof die een stukje naar beneden.. Deed een condoom om en schoof zijn lul in volle lengte tot in mijn keel.. Hmmmm die ging er lekker in! Na even pijpen begon hij zijn lul keihard in mijn keel te stoten.. Hij noemde mij een hoer, een geile pijpslet en snol.. Niet heel geslaagd, maar eigenlijk had hij wel gelijk. Wie anders gaat er parkeerplaatsen af om een stijve lul te kunnen pijpen....

Nadat hij het condoom vol had gespoten hebben we afscheid genomen. Hij ging terug naar de parkeerplaats, ik ben nog wat andere parkeerplaatsen af gaan zoeken.

5725 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.