Schipper Rob III

Als je zoekt op schipper rob, zie je meer van mijn verhalen.


2015 is weer bijna voorbij, sex met jonger dan ik is de rode draad door mijn leven, meestal korte romances, geiligheid en genot.
En als je veel met jonge mensen werkt en openlijk homo bent komen jongeren met ontluikende  homo of bi gevoelens ook vaker op je pad.

Hij werkt al 2 jaar bij me, Sjoerd, kleine kerel nu bijna 19 ik voelde het in het begin al, hij vliegt voor me werkt hard en is lief, na een lange dag miste hij de bus naar huis, door de naborrel mocht er niemand meer rijden, Ik wil een taxi voor m bellen maar hij zegt ik moet morgen ook werken kan ik niet bij je blijven slapen. Natuurlijk geen punt kamers genoeg. Iedereen gaat naar huis wij ook. Sjoerd lult honderd uit, blije vogel. Thuis valt hij op de bank neer alsof hij hier al jaren komt, ik klik de tv aan en pak wat te drinken. zapp wat en ga ook op de bank zitten, Gezellig zegt Sjoerd, eindelijk eens samen en komt tegen me aan hangen. Ik kijk m aan en zeg; jij bent ook gay he? ja geloof het wel, hoe weet jij dat? ik voelde het al 2 jaar geleden vriend. Hij kruipt nog dichter tegen m aan, ik streel zn buik onder zn t.shirt. en ga door z'n haar met mn andere hand. hij draait bij en geeft me een zoen, wat verdergaat in een oneindige tongzoen. mmmm heerlijk zegt hij, Wil je dit echt vraag ik m, ja graag je bent mn eerste. ik voelde tijdens het strelen al dat de spanning in zijn broekje behoorlijk was toegenomen, ik streel zijn bobbel en hij beantwoord dit direct met een lange tongzoen.  Hij voelt nu ook in mijn kruis, dit laat me niet onberoerd natuurlijk haha.   

Kom we gaan douchen en slapen vriend. Hij kleed zich snel uit en ik ook, onder de douche masseer ik hem en vergeet ook zn lekkere jongenspik en geile kontje niet, speels laat ik al een vinger rond zij sterretje draaien, hij kreunt en kronkelt,  we vrijen en zoenen, bij het afspoelen neem ik zijn piemel in mn mond en pijp mm heerlijk, hij kreunt en komt veel te snel klaar, logisch bij zo een eerste keer.   Ik droog m af en gaan naar bed, hier gaan we verder, zoenen likken, hij pijpt mij nu ook, ondertussen vinger ik hem voorzichtig, zijn lul staat allang weer overeind. Wat ben je denk je top of bttm, hij zegt ik denk bttm. Terwijl hij dat zegt gaat ie op mn borst zitten en zoenen we heerlijk verder, terwijl hij met zn kontje over mn lul wrijft, ik voel dat ie de druk opvoert, hij wil m binnen hebben, ik duw mn heupen wat omhoog en voel m ff verkrampen, maar dan komt er een geluks makende smile op zn koppie en begint heerlijk op en neer te wippen met mijn dikke lul in zijn kontje , we zoenen wippen en strelen heftig ik hou het niet meer en spuit zn kontje vol met mijn sperma, hij loost gelijk tijdig zn sperma tussen onze buiken, we vrijen nog wat en vallen lepeltje lepeltje in slaap, smorgens lig ik met mn odol tussen zn billen, ik beweeg zachtjes en hij duwt terug, mmmmm heerlijk wakker worden, dan snel samen douchen en aan het werk,  hij mist vaak zn bus tegenwoordig.

3473 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.