De perfecte eerste keer

Als Bi-man zocht ik al jaren naar een eerste date. Gewoon om te kijken of ik het echt wel wilde. En wat ik dan zou durven doen.

Via homo.nl kreeg ik op een avond contact met een man in de buurt van Harmelen. We spraken af na enige appjes en hij voelde heel goed mijn twijfel. Joh, als je je bedenkt, geen probleem dan keer je om en no hard feelings. Dat stelde me op m'n gemak. Ik reed na een uitgebreide douche naar Harmelen en moest even zoeken naar zijn huisje aan het water. Dus wat later dan afgesproken kwam ik aan bij zijn boerderijtje. We stelde ons aan elkaar voor en hij bood me wat te drinken aan. We zaten even op de bank in de woonkamer en praatte wat over allerlei dingen. Na enige tijd gingen we naar boven en hij vroeg me me uit te kleden. Ik deed dat natuurlijk en hij deed het zelfde. Ik zag dat hij ondanks zijn leeftijd nog goed in vorm was en ik keek stiekem even naar zijn lul. Dat was een knap apparaat, die was echt groot en mooi...en glad geschoren ook nog. Hij vroeg me op bed te gaan liggen op mijn buik. Het was een soort logeerkamer kreeg ik het idee,..daar gebeurde wel meer dingen zoals dit dacht ik nog. 

Langzaam masseerde hij mijn  schouders en rug. Heel zachtjes en soepel gingen zijn handen naar beneden. Ik voelde dat hij mijn mooie slanke billen masseerde en af en toe mijn ballen aanraakte. Even later deed hij de body to body massage en een paar keer voelde ik zijn eikel tegen mijn sterretje aankomen. Dat gaf zon heerlijk én geil gevoel. whoaww.. Hij vroeg met vervolgens me om te draaien...en daar ging hij verder met masseren.. Dat duurde echter niet lang, want hij wilde mijn pik vasthouden. Oh, hij begon hem zachtjes te strelen en met m;n eikel te spelen. Niet lang erna begon hij mijn lul te likken en zachtjes aan m'n eikel te zuigen. Wat een heerlijk gevoel was dat, ik twijfelde even maar kon het niet laten zijn hoofd vast te pakken en hem door te laten gaan met wat hij deed. Langzaam draaide hij zijn onderlichaam mijn kant op. Zodat ik ook bij zijn lul kon. Ik zag die mooie paal en ik zag dat deze nu nog groter was geworden. Ik kon het niet langer houden en pakte zijn lul vast. Ik begon er zachtjes aan te trekken en zijn ballen te masseren. Ik werd zo mega opgewonden van dit. Hij bleef mij maar pijpen en strelen. Ik dacht toen, dat ga ik ook bij hem doen, Ik pakte zijn lul stevig vast en bracht mijn mond naar zijn penis toe. Ik deed voor het eerst waar ik al die jaren over had gefantaseerd. Ik stopte zijn penis in mijn mond en begon hem zachtjes te likken en zijn ballen te strelen. Ik hoorde hem zachtjes grommen, dat spoorde mij aan tot meer. Ik nam zijn lul dieper in mijn mond en begon er aan te zuigen. Heerlijke smaak had zijn lul ook zeg. Ik proefde zelfs een beetje voorvocht. Wat werd ik geil van die man, Even later ging ik op mijn knieen voor hem zitten en hij streelde mijn billen en ballen. Hij kwam naast me zitten en even later rolde we over het bed en trokken we elkaars piemels heerlijk af. Ik ging op hem liggen en op zijn pik rijen. Heerlijk gevoel kreeg ik ervan en hij gromde al, ik houd het niet meer zo lang....ik voelde bij mij het zaad ook al omhoog komen en even later spoten we tegelijk ons warme goedje over zijn buik, pik en ballen. We zaten helemaal onder de witte klodders sperma. Ik kwam ook zo hevig klaar, ongelofelijk. Dit was zo ontzettend geil Dit wil ik vaker doen riep ik nog tijdens het spuiten. Daarna hebben we ons zelf weer schoongemaakt en aangekleed. Na een korte rondleiding in zijn huis namen we afscheid. Ik rijd nog weleens stiekem langs zijn huisje, alleen aanbellen durf ik niet, Misschien is zijn vriend dan wel thuis. Die mocht het niet weten zei hij nog. Ik denk er nog wel vaak aan terug in elk geval. En zoek hem hier op de homo site maar kan hem niet meer vinden....ik blijf zoeken naar die man...heerlijke eerste ervaring... en mooiste is nog, alles is echt zo gegaan...

5667 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.