Schipper Rob VI

In mijn jeugd zat ik bij het sex walhalla voor ontluikende homojongens...scouting...de vroegere padvinders..

Nou dat pad had ik snel gevonden, niet dat er veel jongens echt homo waren, maar onder het motto van ontdekken was er veel sex binnen onze club.

Een goede groepsopbouw verdeeld over bakken , wat groepen waren die een eigen bootje hadden, zeilde, kamperen, weekendjes in het club gebouw. weekends op een eenzaam eiland met een groep jongens die allemaal een veel te hoog testosteron hadden. Als bootsman van 18 had je toch de taak je bootsmaten ook mee te laten genieten van het heerlijks ons lijf bood.

Kees een mooie vent van mijn leeftijd, slank blond, tenger, naast scouting hadden we beide een krantenwijk en gingen we ook buiten de scouts veel samen om,  M,n ouders waren op vakantie en Kees zn moeder ook, We sliepen bij elkaar omdat we ons dan niet versliepen om op tijd de grootste krant van Nederland te lopen,

Een lome zomeravond, hield ons buiten, we hadden gezwommen, gezeild en zaten nu met een biertje in de tuin, de hele dag hier er al een vrolijke spanning tussen ons, geile toespelingen, opmerkingen op elkaars bobbels maar geen van ons zette de volgende stap. tot kees na 4 bier zei; 5 gulden als ik je lul mag zien. ik keek ,m verbaast aan, deed mn zwembreok uit en zei; alsjeblieft gratis haha. van de spanning steigerde mijn lul gelijk, Kees pakt hem vast en trok me naar zich toe en begon me heerlijk te pijpen.

ik greep ook zijn lul vast, die dik en hoog stond, hij was geil en erg nat, ik streelde zn lijf, trok zn broek uit en we gleden in 69, wat een genot,  we draaien ons om tongen, spelen, vrijen, spuiten en herhalen dit vaak, bij scouting, smorgens bij de krant, op de boot, tijdens het zenden met onze 27mc zaten we elkaar te pijpen of duwde mijn paal tegen kees z,n ster, echt neuken deden we dan niet maar genieten des te meer.
  
Tjeerd een jonge vent verzamelde postzegels, kende hem ook van de zeeverkenners, kwam op mn kamer postzegels kijken, haha bestond nog niet online he, meestal lagen we op bed te bladeren in de boeken, toen tjeerd weer eens kwam lag er nog een homosexboekje naast mn bed. hij keek er geinteresseert naar. ik gaf het hem, lachte beter dan postzegels?

Ik zag Tjeerd zn boerekop glimmen dit kende hij niet. Ik wreef over zn harde bobbel, daar wist hij nog geen raad me, ik knoop zn broek los en stroop deze omlaag, een beetje zwart schaamhaar en een stijve jongenspik springen tevoorschijn,ik laat m zn eerste zaad naar buiten spuiten. ik heb nwe postzegels betekende nu iets heel anders, veel gespeeld samen thuis, bij scouting..Tjeerd werd hetero haha

Woensdag baksavond, gezellig beetje schiemannen oefenen wat zeilles beetje onderhoud, soms konden er een paar niet, deze avond alleen met Maxim.MOOIE VENT GRIEKSE AFKOMST, ECHT lekkere gast, na het serieuze van knopen en steken, beetje tegen me aan hangen, sexboekje erbij en voelde m warm worden, gleed onder zn bloes..in zn broek en voelde voor het eerst zn heerlijke kromme lul tegen mn hand aanduwen,

Zonder woorden gingen we veder, zoenen masseren, pijpen, geprobeerd te neuken maar zelfs met Zwitsal nog te nauw, Maxim was veel geil op zomerkampen, zeilschool en gewone zaterdagen altijd wel een plek om ff samen te geilen, soms bijna betrapt maar onze geiligheid overwon, 's nachts sliepen we ergens buiten, terwijl we met 5 man naast elkaar sliepen, duikt Maxim onder mn slaapzak en begint me heerlijk te pijpen, ik geloof wel dat andere het doorhadden, maar niemand reageerde, Maxim uit het oog verloren, zn vader was erachter gekomen en we mochten niet mer samen omgaan,achterlijk katholiek gedrag,  Maxim was homo en nog steeds maar nooit meer gezien jammer genoeg.

wordt vervolgd..bij interesse
   

4424 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.