Naaktstrand Spanje,

Elk jaar ga ik samen met mijn vrouw naar Spanje, we zijn nudisten dus staan we op een camping vlakbij een naaktstrand bij het dorp  L'Hospitalet de l'Infant het is een uitstekende plek voor ons. Op 200 meter van het naaktstrand staan we 6 weken lekker in het zonnetje. Ik ben een 54 jarige Bi-man en mag met medeweten van mijn vrouw met mannen vrijen. Vrouwtje is 48 ook Bi maar heeft geen behoefte aan seks met vrouwen op of bij het strand.

Mijn eerste ervaring op het strand was met een Spanjaard, een heerlijke vent lekker gebruind en een goed verzorgd lichaam. Min vrouw en ik lagen al lekker te zonnen op het strand en hij kwam aanlopen en ging vlakbij ons liggen, ik zei alleen maar hhhmmmm aardige kerel! Mijn vrouw zei direct; ja dat dacht ik al die ziet er goed uit. Hij trok z’n kleren uit en ik zag z’n mooie pik, een flinke dikke paal bungelde tussen zijn benen. Hij keek even onze richting uit en knikte vriendelijk, ik stak mijn hand uit en stelde mezelf voor Aad aangenaam en hij zei Carlo “nice to meet you”. Nou Aad, hoorde ik Sabrina (mijn vrouw) zeggen, je laat wel zien waar je zin in hebt zeg! Ik had namelijk een stijve lul gekregen en dat was natuurlijk goed zichtbaar voor Carlo. Ik ging snel op mijn handdoek liggen en durfde de eerste minuten niet meer te kijken naar onze Spaanse vriend.

De zon zorgde ervoor dat ik wat afkoeling in zee ging zoeken, het water was lekker en ik zwom langs het strand richting een paar rotsen. Bij de rotsen ga ik altijd even uit het water om te kijken of er al wat activiteit gaande was, deze plek staat algemeen bekend als mannen-ontmoetingsplek. Ik zag dat er al wat mannen waren, ze lagen dicht tegen elkaar en keken naar mij. Deze plek is ideaal als homo-strandje, net achter de rosten verscholen van de mensen op het strand en alleen van bovenaf kan je zien wat er op sommige plekjes gebeurde. Hier en daar een paar rotsen die elke zicht ontnam en daar konden ze dus vrij hun gang gaan en dat deden deze gasten dan ook. Terwijl ze bezig waren wenkte ze naar mij om mee te doen, ik kreeg al snel weer een stijve pik en liet die zonder schaamte aan hen zien. Een van de twee stond op en kwam naar mij toe lopen zijn pik wiegde heen en weer als en soort aanwijsstok, heerlijk om die grote geile pik te zien. Hij vroeg mij in het Engels of ik zin had om mee te doen, graag zei ik en liep met hem mee naar zijn vriend.

Ik was al aardig opgegeild door alles en liet me gewillig door de 2 man pijpen, ze waren gulzig en duwde elkaars hoofden elke keer weg om mijn pik in hun mond te nemen. Zo heerlijk was ik nog niet gepijpt, ik pakte ondertussen 2 keiharde lullen in mijn hand. Ik trok ze alle twee gelijktijdig af en ze wipte met hun kontjes op en neer. Toen stond ineens Carlo bij ons en ook hij had zijn pik recht overeind staan, wat een super heerlijk lul zeg! Die wilde ik heel graag pijpen, de twee man zagen mij kijken en wenkte naar Carlo om dichterbij te komen. Hij kwam direct op mij af en ik duwde mijn pik tegen die van hem aan, hij omklemde mij zodat onze lullen stevig tegen elkaar werden gedrukt. Hij rook heerlijk en streelde mijn borst en kneep in mijn tepels, ik kreunde van genot toen hij begon te likken aan mijn lippen.

Al snel lagen we op de grond en kuste hij me en z’n geile tong drong naar binnen. Heerlijk om zo door een man gekust te worden, hij begon neukbewegingen te maken en ik voelde zijn pik tussen mijn benen op en neer gaan. Zo geil die vent! Maar ik wilde die grote pik pijpen, hij had een stijve van ongeveer 20 cm, mooi gebruind met een dikke eikel en volle ballen. Ik moest hem proeven en gretig begon ik hem te pijpen, eerst langzaam en met diepe halen. Meestal neem ik condooms mee maar door de haast was ik die vergeten dus ik dacht ik pijp hem klaar en wil al z’n zaad in mijn mond hebben. Neuken doe ik alleen maar safe dat is ook de afspraak met Sabrien, neuken of worden geneukt alleen met condoom!

Pijpen vind ik heerlijk ik wil een man lang verwennen met mijn mond en geniet ervan als ik hem hoor kreunen van genot. Zijn pik nam ik steeds dieper in mijn keel en voelde hem schokken als hij diep ging. Met mijn vinger gleed ik langs zijn kontgaatje, voelde gelijk dat hij tegen mij vingers duwde en heel graag een paar vinger naar binnen wilde hebben. Ik vingerde hem en hij genot met volle teugen, ik voelde dat hij klaar ging komen en klemde mijn mond stevig om zijn eikel, ik moest al z’n zaad slikken zo’n geile lekkere vent moest alles aan mij geven. Heel even wilde hij terugtrekken maar ik trok hem aan z’n billen naar me toe, spuit me vol riep ik! Hij spoot zijn zaad diep in mijn keel, zoveel dat ik begon te kokhalzen wat had die vent een zaad zeg. Alles liep over mijn gezicht en hij bleef spuiten, in mijn oog en tegen mijn neus overal kwam het zaad. Onze buurmannen stonden met open mond te kijken, ook zij vonden het geweldig wat die man aan zaad wegspoot.

Nadat hij was klaargekomen ging hij lekker op z’n rug liggen en keek hij voldaan in mijn richting. In gebrekkig Engels verontschuldigde hij zich dat ik niet klaar was gekomen. Geef niks man zei ik, komt wel goed hoor! De twee andere mannen kwamen naar ons toe en ik zag dat de grootste een glans over zijn penis had, hij had een condoom om zijn lul gedaan. Ik dacht nou dat wil ik wel nu en begon me al voor te bereiden dat hij me zou gaan pakken maar hij liep naar Carlo toe en deze draaide zich gewillig om in het zand en ging op z’n knieën zitten. Nu zag ik dat hij een gebleekt kontgaatje had, zo geil om te zien! Helemaal onthaard en super glad, was voor mij de eerste keer dat ik een gebleekte mannenkut zag.

Ondertussen werd zijn kontje gelikt door de andere spanjaard, zijn vriend had de lul van Carlo onderlangs naar achteren getrokken en hij werd achterlangs gepijpt. Bij mij vielen wat druppel van het voorvocht uit m’n keiharde-lul, man wat was dit geil allemaal. Ik begon mezelf af te trekken, dit gaat niet lang duren voelde ik al. Het zaad wilde bij eruit en met elke ruk aan mijn pik droop het zaad al met druppels naar buiten. Bij de mannen ging het nu ook verder, Carlo werd nu geneukt. De pik van de ene drong elke keer dieper naar binnen terwijl de ander bezig was om een condoom om z’n lul te doen. Na een paar tellen kwam de eerste klaar en trok zijn volgespoten condoom uit het heerlijk gebleekte kontgaatje de ander schoof wat onwennig op z’n knieën achter Carlo  en duwde gelijk zijn pik naar binnen.

Nu werd er hard geneukt alsof het een wedstrijd was, zo vurig had ik nog niet een man zien neuken zeg. Carlo begon te schreeuwen en wilde naar voren gaan, je zag dat hij pijn had maar de Spanjaard achter hem hield hem stevig vast en neukte er op los. Nu begon ook de neukende man te schreeuwen van genot, ook hij kwam klaar in dat lekkere mannenkutje. Schokkend kwam hij klaar en viel letterlijk op Carlo. Beide mannen lagen op elkaar in het zand en hijgde na, je zag hun borsten op en neer gaan. Wat was dit heftig allemaal zeg. De handdoek van Carlo lag iets verder weg en ik dacht die ga ik even halen zodat hij die kon gebruiken. Toen ik bijna de handdoek had zag ik een jonge man, ik schat ongeveer 21 jaar, hij moet alles hebben gezien en stond daar met zijn handen voor z’n lul. Ik dacht gelijk dat wil ik graag even proberen, ik had nog nooit zo’n jonge kerel verwent. Toen ik bij hem was ging hij gewillig op een gladde rots zitten en deed zijn benen uit elkaar zodat zijn pik recht omhoog priemde. Hij smaakte voortreffelijk, wat een heerlijkheid om hem te mogen pijpen, alles bij mij liep vol met geilheid tot in het topje van mijn pik werd ik gevuld met passie en verlangen om deze jongen te behagen.

We lagen net uit het zicht van de andere, zij dachten waarschijnlijk dat ik al terug was naar het strand. De jongen genoot echt van mijn bezigheden, hij kreunde en duwde zijn kontje omhoog echt een lekker jong ding. Ik hoorde hem wel zeggen; lekker man, maar begreep in eerste instantie niet dat hij Nederlander was, zo intens was ik met hem bezig. Ik zei, ha je bent ook Nederlander, geschrokken keek hij me aan en zei; man ik dacht dat je Spaans was. Het kronkelen en duwen werd nu heftiger en hij draaide zich om op de rots en ging voor me liggen, zijn benen nu maximaal uit elkaar en ik keek recht in een glad jongenskutje. Wild u mij alstublieft neuken? Ik had niks bij me en wilde eigenlijk net zeggen dat ik alleen safe neuk maar hij zei dat hij nog maagd was en nog nooit een lul in zich had gehad. Nu stond in een keer mijn pik in de fik maar wilde wel zeker weten of hij de waarheid sprak. Ik neuk je alleen als je echt nog nooit geneukt bent vriend, spreek je de waarheid vroeg ik hem. Echt meneer ik ben maagd dus doe voorzichtig met me.

Dit was voor mij voldoende om mijn pik langzaam bij hem naar binnen te duwen, ik voelde hoe hij lag te trillen maar ook dat hij lichtjes zijn kontje tegen mijn eikel aan begon te duwen. Plop en ik zat bij hem binnen en ik zag de rand van zijn gaatje om mijn lul bewegen, dat gaat niet lang duren besefte ik. Door al die geile activiteiten van hiervoor stond ik op springen maar wilde hem wel laten genieten van zijn eerste neukervaring. Ik begon dieper te stoten en hij ontspande na een paar minuten en ook hij genoot nu. Ik ga je zo volspuiten, mag dat? Ja graag hoorde ik hem zeggen, ik wil dat je me volspuit. Ik dacht; nu nog even goed neuken en dan kom ik in hem klaar, het duurde toch nog even voor ik mijn lading in hem leeg spoot, hij kreunde van genot toen mijn warme zaad in zijn maagdelijk kontje spoot. Mijn pik bleef hard en ik neukte gewoon door, wat een geil aanzicht was dit zeg en ik nam het mezelf kwalijk dat ik mijn telefoon vergeten was om foto’s te maken van dit lekkere ding.

Nu kwam hij met zijn gezicht naar de mijne en kuste me hartstochtelijk, zijn tong bewoog als een bezetene in het rond en bleef maar draaien om mijn tong. Toen vroeg ik hem of hij nog gepijpt wilde worden maar hij zei dat hij tijdens het neuken was klaargekomen. Wat een heerlijkheid om zo’n jongen gelukkig te zien, hij stond op en ik zag het zaad nog uit zijn lul lopen terwijl hij met zijn handdoek alles begon af te vegen, ik heet Frank mag ik uw naam ook weten, ja hoor ik ben Aad, aangenaam. Ook bij mij maakte Frank alles schoon en kuste me daarna nog een keer, zit je in de buurt hier vroeg ik hem. Ja hiernaast op de camping, oh dan zitten we op dezelfde camping joh, hij lachte en zei; we zijn gisteravond aangekomen. We vroeg ik, ja met mijn ouders, we komen al jaren hier. Oke dan gaan we elkaar nog zien hoop ik, nou dat zou ik heel leuk vinden zei Frank. Samen liepen we richting strand en hij liep verder naar z’n ouders die vlakbij ons zaten.

Mijn vrouw keek me even aan met zo’n vragende blik, ik zei meid wat was dat lekker met die jongen. Dat geloof ik graag zei ze, hij ziet er goed uit hoor, goed gespierd en helemaal onbehaard! Ja en hij is me een partij lekker! Meen je dat heb je het met hem gedaan? Nadat ik alles aan haar had opgebiecht vond ze het wel goed dat ik hem had geneukt, hij had oprecht gezegd dat hij maagd was en zo zag hij er ook wel uit. Mijn vrouw wilde terug naar de camping, ze was namelijk ontzettend geil geworden van mijn verhaal en wilde met mij naar bed. We liepen langs Frank en z’n ouders, zij zagen er ook nog goed uit zij was Indisch en hij een lange slanke man met en klein baardje. Frank keek mij nog even snel aan en knipoogde, wat een lieve kerel is dat toch ook. Terug op de camping hebben we altijd een ritueel om alles open te zetten in de stacaravan en de stoeltjes ff schoon te maken zodat we na de douche weer kunnen ontspannen. Maar dit keer was het anders, ze was zo ontzettend geil dat ze mij direct op bed trok en aan mijn lul begon te zuigen. Ik had nog zoveel geilheid in me zitten dat mijn pik binnen no time weer hard was.

Ik lag op mijn rug en ze krop al heel snel op me en duwde behendig mijn lul bij haar naar binnen. Hhhhmmmm kreunde ze was hij lekker? Ja heerlijk schatje hij was zo lekker jong en glad. Oh ja zei ik wil alles van hem weten, neuk me nu net als je Frank hebt geneukt. Ik zei dat ze om moest draaien en op een kussen moest gaan zitten, zo zat Frank ook op die rots. Ze ging voor met zitten met haar benen wijd en ik zag haar openstaand kut en wilde mijn pik naar binnen duwen, Nee zei ze! Ik wil hem anaal hebben, neuk me in mijn kont want dat deed je ook bij hem. Zo dat was nou net wat mijn pik nodig had, en extra geil initiatief van mijn geile slet. Mijn kloppende pik gleed over haar sterretje en al snel gleed hij naar binnen. Dieper zei ze, ik wil hem diep hebben. Ik neukte haar diep in haar kontgaatje en ze genot van mijn op en neer gaande pik.

Ik wil nu op je zitten zei ze, oke we draaien en ze begon mij nu te neuken. Heerlijk om je vrouw zo te zien genieten. Ze werd geiler en geiler, ik wil die Frank om in me hebben zei ze opeens, ik wil een jonge vent in me! Ho dat had ze nog nooit gezegd, oke zei ik als hij dat ook wil mag het van mij. Ja Aad ik wil hem en daarna mag jij hem in z’n reet neuken.

We waren al ongeveer een kwartier bezig toen ik iets hoorde, ik vroeg heb jij de caravan afgesloten? Nee, zei ze ik dacht dat jij dat had gedaan. Nog steeds hoorde ik iets en toen kwam Frank onze slaapkamer in, Oh sorry, zei hij ik wist niet dat jullie bezig waren. Jullie hadden iets laten liggen op het strand en ik dacht ik breng het even en hij liet een flesje zonnebrandolie zien.  Oh wat lief zei mijn vrouw en stond gelijk op om het aan te nemen. Wil je iets drinken Frank, nou ik denk dat ik maar weer snel opstap, ik schaam me een beetje dat ik jullie stoorde. Geeft niks hoor lieverd, ik weet wat je met Aad hebt gedaan daar zijn we heel open in. Frank keek mij aan en ik zei; ja Joh ik deel alles met mijn vrouw. Alles vroeg Frank ja hoor, nou ik moet zeggen dat je vrouw er goed uitziet hoor. Dank je zei mijn vrouw en ze stelde zich aan Frank voor; ik ben Sabrina en ik vind jou er ook goed uitzien. Frank bloosde maar ging op de rand van het bed zitten, nou dan lust ik wel een colaatje.  

Ik zal wel ff een glas voor je inschenken, maak het je gemakkelijk jongen. Frank kroop op bed en Sabrina ging ook op bed zitten, ik zocht naar de cola maar die was niet zo snel te vinden, na alles te hebben afgezocht vond ik een blikje achterin de koelkast. Toen ik de slaapkamer binnen kwam zag ik dat Frank op z’n rug lag en Sabrina was zijn lul aan het masseren, hey gaan jullie lekker. Hhhmm zei mijn vrouw hij ruikt inderdaad lekker zeg, je mag ook wel proeven hoor zei ik. Frank had z’n ogen dicht wat zoveel betekende als: ja doe maar! Sabrien twijfelde geen seconde en nam de lul van Frank in haar mond, al snel zag je zijn pik groeien in de mond van Sabrien. Vind je het lekker vroeg ze, ja heerlijk zei Frank. Ik pakte mijn IPhone en begon foto’s te maken en te filmen, móet dat nou vroeg mijn vrouw, is toch geil schatje. Haha ja zal wel zei ze en ging lustig door met pijpen, ze draaide zich nu met haar billen naar het hoofd van Frank en die kwam iets omhoog en begon haar geile kale kut te likken. Smaakt goed Sabrina zei hij, ga door lieverd zei ze hhhmmm lekker je tong over mijn kittelaar.

Sabrien zag ik nu de tong van Frank neuken en tegelijkertijd die stijve jongenspik pijpen wat een geil schouwspel zeg. Ik filmde alles en die twee gaven er niks meer om ze waren echt  stoïcijns voor mijn camera. Wat wil je nu met me doen Frank  vroeg mijn vrouw, Oh maakt mij niet uit hoor wat wil u graag? Ik wil dat je me al een hond neukt lieve schat, oke en hij wachtte even tot Sabrien op haar knieën voor hem ging zitten. Nu stak hij zijn pik in haar kletsnatte kut en ik nam alles close-up op. Frank begon haar snel te neuken en Sabrien kermde van genot, O jongen ja neuk me neuk me. Ik ging achter Frank staan om vandaaruit een mooie shot te maken, geweldig beeld zo, ik zag zijn pik op en neer gaan en zijn ballen kletste tegen haar billen aan. Frank duwde zijn kontje naar achteren en ik zag zijn neukgaatje elke keer een beetje opengaan. Mijn pik stond ook weer in de neukstand en voorzichtig kroop ik achter Frank, mijn lul was al nat van het vele voorvocht en toen hij de bilspleet van Frank aanraakte was de hele zaak spiegelglad, hij keek even om en kuste mij op m’n mond.

Mag ik je neuken jongen, ja graag Aad. Mijn pik verdween met gemak in zijn kontje en nu werd Sabrien en Frank tegelijk geneukt. Ik hoorde ze alle twee kreunen en Frank stopte even omdat hij mijn pik dieper in zijn jongenskut wilde voelen. Ooohhhh geile vent ik wil nog een keer je zaad diep in mijn reet voelen! Dat zal niet lang duren schatje zei ik, na een paar stoten kwam ik al klaar en het leek wel of ik nu nog meer zaad in hem spoot. Ik voel het riep hij ik voel dat geile zaad in me stromen, hij neukte nu nog heftiger en Sabrien begon bijna te gillen. Ik kom klaar riep ze en ook Frank spoot zijn zaad in en over de kut van mijn vrouw, hij bleef verdomme spuiten die jonge vent, over haar kut, tieten en haar gezicht. Sabrien likte het zaad rond haar mond op en kierde het uit van genot. Dit was zo’n geile dag voor ons, heerlijk om met zo’n jongen te vrijen en alles te delen. We hebben tijdens de vakantie nog vaak van elkaar genoten los van elkaar maar ook met z’n drieen.

11890 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 28)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.