Groene Ster vandaag.

Ben net thuis en moet gewoon even vertellen wat ik vandaag heb meegemaakt. Ik was vandaag weer eens in Leeuwarden om updates te installeren. Omdat de geüpdatet programma's eerst moesten testdraaien had ik een paar uurtjes waarin ik niets te doen had. Ik ben dus maar eens gaan buurten op de Groene Ster.

Na een tweetal rondjes gereden  en mijn auto geparkeerd te hebben kwam een grote Opel langzaam langsgereden. Ik maakte oogcontact en hij liet zijn remlichten een aantal keren oplichten om me te laten weten dat ik hem wel kon volgen. Zo gezegd, zo gedaan. We reden naar de kant van de Grote Wielen en parkeerden onze auto's achter elkaar. Ik stapte uit en liep naar de bestuurderskant van de Opel.

De bestuurder zat in -shirt en onderbroek. Ik zag dat hij een behoorlijke stijve had. Hij klom iets verder omhoog, haalde zijn genotsstaaf uit zijn onderbroek en streelde zijn ballen. Ik werd behoorlijk geil en wilde die lekkere pik wel in mijn mond hebben. Ik liet hem weten dat ik wel naast hem zou willen zitten en maakte een pijpgebaar.

Hij knikte, dat was dus prima. Ik liep om de auto heen, opende de bijrijdersdeur en ging zitten. Zonder veel omhaal nam ik zijn stijve lul in mijn mond en begon te sabbelen en zijn eikel te likken. Op een gegeven ogenblik begon hij me in mijn mond te neuken, iets wat ik prima vond.

Dit duurde niet lang. 'Ik kom klaar'; klonk het boven me. Ik voelde het verse sperma uit zijn pik spuiten, zo mijn mond in. Ik aarzelde niet en begon te slikken. Wat een traktatie en wat veel. Toen ik zijn; nog altijd stijve staaf uit mijn mond nam, zag ik nog een paar druppels uit zijn eikel komen.

Ik lik zijn pik lekker schoon, hij bedankte me (en ik hem) en ik verliet de auto. Zo was mijn wachttijd weer goed vervuld en ik goed gevuld. Ik hoop dat het de volgende keer niet alleen bij pijpen blijft.

5376 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.