Een warme zomeravond op een parking

Na een warme zomerdag kijk ik mijn geile vent aan met een blik die hij maar al te goed herkend. Je bent weer hoerig hè, zegt hij met een glimlach van oor tot oor. Ik lach terug en kan het niet ontkennen. Het warme weer heeft me loom en geil gemaakt en daar wil ik optimaal van profiteren en mijn fantasie neemt al een loopje met me. Ik word met de opmerking, nou ga je kut schrobben dan door mijn vent uit mijn eigen wereldje teruggehaald naar de werkelijkheid. Ik laat me dat geen twee keer zeggen en stap snel onder de douche en geef mijn kutje wat extra aandacht. Ik kan het niet laten om tijdens het inzepen lekker mijn kutje te verwennen door er met 3 vingers lekker naar binnen te gaan. En al snel komt ook mijn lul op sterkte maar om de geilheid vast te houden stop ik met mijn kutje te verwennen en snel onder douche uit te stappen. Na het afdrogen stap ik in mijn jockstrap en een trek een makkelijke short en shirt aan. Want als het vanavond gaat zoals ik zou willen heb mijn kleding toch niet al te lang aan.


Ik wacht onrustig tot ook mijn vent klaar is met douchen zodat we eindelijk op pad kunnen en te genieten van mijn hoerige bui. Na een kwartier is hij klaar en komt na beneden. We checken even of we alles wel bij hebben. Condooms, glijmiddel en poppers allebei hebben we voldoende bij dus we kunnen op pad. Na ongeveer een half uurtje komen we aan op onze favoriete parking. Blijkbaar heeft het warme weer op veel meer mannen het gewenste effect gehad want er is bijna geen plekje meer voor onze auto. We geven elkaar een tongzoen en stappen dan uit.. We laten elkaar op een parking altijd lekker vrij en gaan dus ieder ons eigen weg, Ik loop pas een kwartier in het bos rond als ik even verderop een geluid hoor wat ik maar wat te goed ken. Ik zie een geile vent staan met mooi donker haar en dito stoppelbaardje die zijn hoofd in zijn nek heeft gegooid en luid aan het kreunen is omdat hij zijn lul diep in een voor mij bekende keel heeft zitten. Zo zie ik dus dat mijn eigen vent zijn eerste lul van deze avond al heeft gescoord. De man begint langzaam mijn vent in zijn keel te neuken als ik besluit om op een paar meter van het geile schouwspel te gaan staan en langzaam mijn short laat zakken en met mijn lul ga sta spelen. Als de geile man mij ook opmerkt rolt hij met zijn tong langs zijn mond om mij uit te dagen. Met mijn lul in mijn hand loop ik dichterbij en geef mijn eigen vent een knipoog als bevestiging. Ik kniel achter die geile kerel die mijn eigen vent heeft gescoord en begin zijn kut diep uit te likken terwijl mijn vent zijn grote lul blijft deepthroaten. De kerel kan onze actie klaarblijkelijk wel waarderen want hij trekt mijn hoofd verder naar zijn kut toe en kreunt nog luider als voorheen.

Als mijn vent deze geweldige paal uit zijn keel laat glijden zie ik pas voor het eerst dit prachtexemplaar op ware grote. Een mooie pik van 20 cm en lekker dik. Ik neem even de plek van mijn eigen vent in een neem ook deze geile paal in mijn mond, maar ik heb niet dezelfde kwaliteiten als hem en daardoor krijg ik deze paal niet in mijn keel. Ach ieder zo zijn kwaliteiten zullen we maar zeggen. Mijn vent neemt deze geile pik weer van mij over en ga achter de nu megageile kerel staan. Wrijf met mijn eikel langs zijn nog steeds natte kut van het rimmen. Trek zijn hoofd aan zijn haren naar achter en geef hem een intense tongzoen. Langzaam begin ik tegen zijn kutje aan te rijden, iets wat wij wel lekker blijkt te vinden want hij leunt wat voorover en trekt met zijn twee handen zijn kut verder open om mijn lul vrij toegang te geven tot zijn openstaande kutje. Omdat ik dit kutje wel erg lekker vind vis ik uit mijn short die op de grond ligt een condoom en doe die om mijn paal. Vinger nog wat glijmiddel naar binnen en dan plaats ik mijn beklede lul tegen zijn kut. Ik hoef niets te doen want voor ik de kans krijg om mijn paal naar binnen te stoten laat hij zichzelf in een keer over mijn paal zakken. Zo je hebt het echt nodig of niet zeg ik tegen hem. Hij kijkt om een geeft alleen knipoog met een glimlach wat ik dan maar als bevestiging zie. Mijn eigen vent komt overeind bied de kerel en mij poppers aan, We snuiven er allemaal een paar keer aan en de geilheid neem bij ons allen toe. De geile kerel bukt verder naar voren en neemt de pik van mijn vent in zijn mond en begint hem met volle overgave te pijpen. Mijn vent buigt wat naar voren en wij tongen boven de gewillige kerel die we nu gezamenlijk van twee kanten gebruiken. We laten onze verovering nog een keer aan de poppers snuiven voordat ik hem harder en dieper begin te neuken. Met elke stoot duw ik zijn mond steeds verder over de paal van mijn vent heen totdat deze diep in zijn keel is verdwenen. Dit word hem blijkbaar te veel want hij begint hard en snel aan zijn 20 cm te trekken om tot een orgasme te komen. Dit is voor mijn vent en mij het punt om onze lullen terug te trekken en voor zijn lul te knielen. Samen nemen we afwisselend die lekker paal in onze mond en pijpen hem samen naar zijn hoogte punt. De man gromt dat hij gaat komen, Ik pak zijn lul vast en richt deze naar de openstaande mond van mijn vent en zie het zaad in 5 dikke stralen tegen in zijn mond komen. Daarna likken we deze paal schoon en verdelen met onze tongen het ontvangen zaad. Terwijl wij nog met zijn zaad spelen trekt hij zijn broek op en bedankt ons en loopt terug naar zijn auto.

Als we klaar zijn met het zaad spugen we het op de grond en kijken elkaar geil aan en zeggen gelijktijdig. Dit kan een leuke avond worden.

Het vervolg....... komt een andere keer

5260 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.