Hoe ik met mannen in aanraking kwam.

Geplaatst door: okbyme op 23-02-16

Mijn verhaal van vroeger. Ik ging met een vriendje op jonge leeftijd mee om een inwoner (70 jaar) te helpen met een kastje te verplaatsen. Nadat we het kastje verplaatst hadden, vroeg de man of we iets wilden drinken en dat kregen we. Tijdens het drinken stootte hij tegen het glas water zo over mijn broek. Enfin, doekjes erbij. Hij stelde voor om maar even mijn broek uit te doen (ach mannen onder elkaar he) zodat het beter droogde.

Hij hielp me uit mijn natte broek trok bij ongeluk mijn onderbroek ook een beetje naar beneden, net genoeg om wat schaamhaar te zien. Hij zei sorry maar je onderbroek is ook nat, en ik doe die ook bij je uit dan kan ik alles drogen. Met het uitdoen van mijn onderbroek werd mijn pik natuurlijk stijver en dat zag hij en wreef er even tegen en zei dat hij daar ook wel wat op wist. Voor ik het wist had hij mijn pik al in zijn mond en zoog er heerlijk aan. Met zijn duim en wijsvinger trok hij langzaam het velletje over mijn pikkie heen en likte zachtjes aan mijn eikel, heerlijk sabbelde hij aan mijn lul, zijn tong over mijn pisgaatje en zijn lippen om mijn pik. Hij deed een vinger in mijn kontje en bewoog lekker langzaam in mijn kontje met die vinger. Daarna keerde hij mij om en likte aan mijn gaatje. Steeds zijn tong erin en eruit, ondertussen met mijn tepel spelend weer terug naar mijn pik en zuigen, heel stevig zuigen aan mijn pik waardoor ik heel snel klaarkwam.

Mijn vriend stond al met zijn pik bloot om ook geholpen te worden en dat werd hij. Natuurlijk werd mij verteld dat ik het tegen niemand mocht zeggen en dat deed ik alleen als weer eens terug mocht komen. Ik ben nog vaak bij hem geweest en ben steeds zonder gebit lekker gepijpt en gerimd door hem. Helaas overleed hij op 75 jarige leeftijd dus was het voorbij. Pas toen ik de dertig gepasseerd was heb ik er weer aan teruggedacht en gingen mijn ideeën weer naar mannen uit.

5730 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.