Groningen 3

Ik had besloten dat ik nog een verjaardagscadeau tegoed had. Ik had mijn werkzaamheden in Groningen snel af kunnen ronden en was al om 12 uur vrij om te doen en laten wat ik zelf wilde. Ik had mijn auto in het centrum geparkeerd en ging bij Erotheek3000 naar binnen. Ik kocht een flesje poppers (mijn eerste) en een anaaldouche want ik had geen tijd gehad om me te wassen en spoelen.

Na ook mijn entree betaald te hebben kleedde ik me bij de kluisjes uit waste en spoelde me in het toilet en ging naar beneden de kelder in. Ik was nog maar net beneden en lag op een bedje in een cabine achterin of er meldde zich al iemand. Ik wenkte dat hij wel binnen mocht komen. Hij sloot de deur achter zich en maakte zijn broek los. Een prachtige zaadstaaf kwam tevoorschijn. 

Ik ging verliggen zodat hij al staande zijn pik in mijn mondje kon schuiven. Gretig begin ik hem af te zuigen. Na een paar minuten begon hij te schokken en ik voelde en proefde zijn zaad. Ik moest behoorlijk doorslikken om die hoeveelheid weg te krijgen. Zonder iets te zeggen trok hij zijn broek omhoog en verdween. Ik lag nog even na te genieten en bij te komen.

Vervolgens liep ik naar de cabine met de sling en ging erin liggen met mijn benen gespreid. Ook hier hoefde ik niet lang te wachtten. Een lange slanke man kwam naakt binnen, boog zich over me heen en begon aan mij tepels te zuigen. Ik masseerde zijn pik en ballen en voelde hoe deze tot leven kwam. Hij begon me hartstochtelijk te kussen, zijn tong diep in mijn mondt duwend en mijn gaatje werd nat en glad gemaakt met zijn vingers. "Wil je me neuken?" Vroeg ik hem, "Ja, ik ga je neuken en je kut volspuiten, jij slet", was zijn antwoord.

Ik nam wat poppers en voelde me heerlijk warm en ontspannen te voelen. Tegelijkertijd voelde ik hoe zijn eikel bij me naar binnen gleed, er leek geen eind aan zijn paal te komen. Rustig en beheerst werd ik geneukt. Ondertussen was er nog iemand binnengekomen die het geheel overzag en goed geil werd. Een lul werd me aangeboden en ik begon weer te zuigen alsof mijn leven er van afhing. Door de poppers werd ik beregeil. Ik werd nu wat heftiger geneukt en begon te kreunen van genot.

Ik begon de ballen van de man die ik afzoog met de hand te masseren. "Ik ga komen" vertelde mijn neuker. Ik liet even de pik in mijn mond los en zei:"Kom maar schat, ik wil je in me voelen komen, ik ben zooo geil". Meteen nam ik die andere pik weer in mijn mond en liet mijn tong al zuigend over zijn toompje gaan. Bijna op hetzelfde ogenblik kwamen beide mannen in me klaar. Ik voelde hoe mijn darmen met het zaad van de ene gevuld werd en ik moest weer flink slikken.

Dit was nog eens genieten, beide gaatjes verwend met vers zaad. Na een paar fikse tongzoenen en bedankjes van beide stond ik op uit de sling. Ik ging even naar het toilet en kleedde me daarna aan en vertrok. Ik wilde nog even ergens anders heen.

4018 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.