De eerste keer

Zomer 2014. Ik liep met mijn vriendin door onze mooie binnenstad, het was heerlijk warm. Zo warm dat een aantal jongens de haven indoken. We wonen in Dordrecht een stad met heel veel water.

Op een van de bruggen stond een jongen, jaar of 20, groot en gespierd, heel nonchalant, vreselijk mooi te zijn. Zo mooi, ik voelde het fysiek, ik kreeg als het ware een schok. Ik kon me nog net inhouden :-)

Maar vanaf dat moment was een ding duidelijk , ik val ook op mannen. Het wordt de hoogste tijd dat ik daar wat aan ging doen. Ik wist al heel snel van het bestaan van homo ontmoetingsplekken, lekker in de buitenlucht. Dus de stoute schoenen maar eens aangetrokken, naar de Leikant. Eigenlijk vanaf het begin daar heerlijk naakt rond gelopen. Dat was zo bevrijdend, onbekommerd met alles bloot rondlopen, vak met een harde pik, heerlijk. Je krijgt natuurlijk wel veel aandacht, helaas ook veel van pottenkijkers (stelletje lamzakken) maar gelukkig ook van leuke mannen.

Zo kreeg ik op een gegeven moment een lekkere stevige kerel achter me aan, hij bleef me volgen. Tot ik resoluut bleef staan en me midden op het bospad omdraaide , piemeltje strak vooruit en hij me direct begon te kussen , mijn piemel vastpakte, een vinger tegen mijn sterretje duwde. Heerlijk. Toch maar even een wat geschikter plekje opgezocht. Daar had ik al snel mijn eerste vreemde pik in mijn handen, het voelde zo lekker aan, ik ging al snel door de knieen, heb hem heerlijk gepijpt. Echt een ervaring om nooit meer te vergeten.

Ik ben dat jaar nog een paar keer terug geweest, heerlijk geil. In 2015, werd de Leikant afgesloten. Maar een paar dagen geleden zag ik tot mijn grote vreugde dat het hek weer geopend was. Hoewel natuurlijk nog veel te koud, toch maar even gaan kijken. Even mijn eerste plek opgezocht, me meteen maar even heerlijk afgetrokken. Ik hoop dat het snel weer lekker warm wordt, dan weten jullie waar je mij kunt vinden.

7266 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.