Geile pijpdate maal 2

De afspraak rond krijgen ging wat moeizaam, maar uiteindelijk lukte het om elkaar te ontmoeten.Ik stond mijn date buiten op te wachten, hij kwam naar mij toe.. Na wat lekker tongzoenen en bij elkaar voelen.. hmmm heerlijk zijn handen op mijn lijf.... Naar een picknicktafel (voor deze actie tot pikliktafel omgedoopt) en zijn broeken omlaag getrokken..

Zijn pik wipte wat omhoog, snel ving ik die met mijn hand... Even kort getrokken en het condoom er overheen gedaan en zijn eikel gelijk in mijn mond genomen.. Echt zo'n heerlijk formaat wat helemaal in je mond past, na een tijdje pijpen en tussendoor kussen kwam hij onverwacht snel klaar terwijl ik zijn lul in mijn hand had.. Zo jammer, had graag gevoeld hoe hij het condoom in mijn mond vulde...

Na afscheid te hebben genomen was ik nog zo geil dat ik naar een bekende ontmoetingsplaats in de buurt ging. Daar liep een leuke vent los rond die ook wel zin had om gepijpt te worden.. Eenmaal op mijn knieen voor hem lekker gaan pijpen.. Na een tijdje werd het tijd voor een heerlijke facefuck, hij hield mijn hoofd vast en schoof zijn lekker lul steeds sneller in mijn pijpmondje..

Aan zijn bewegingen merkte ik dat hij ging komen, een paar halen later schoot hij zijn zaad in het condoom.. Heerlijk gevoel.. Na wat tongzoenen afscheid van elkaar genomen.

3584 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.