Mijn zwager (3)

Terwijl ik voorover gebukt stond voelde ik mijn pik kloppen. Zo geil was ik echt nog niet geweest. Mijn zwager wreef met zijn linkerhand plagerig over mijn billen terwijl hij nog steeds zijn vingers in mijn anus had en heel zachtjes over mijn prostaat heen en weer aan het gaan was. "Je hebt echt een lekker kontje, lekker zwagertje van me.". Ik deed mijn benen wat meer uit elkaar. Gelijk speelde hij met zijn vrije hand met mijn ballen. Zachtjes kneep hij er in. "Zijn ze lekker vol zwagertje?" en hij kneep er iets harder in zodat een lichte pijnscheut voelbaar was. Door mij gevolgd door het aantrekken van mijn anusspier. "Niet lekker zwagertje?" en hij kneep nog eens. Ik kon niets anders dan een kreun geven. "lekkere balletjes" zachtjes wreef hij erover en ging verder door naar mijn keiharde pik die tegen mijn buik aan stond. Zachtjes kneep hij in de stam.

Een sensatie ging er door mijn lichaam die ik nog nooit eerder zo had gevoeld. Ik merkte dat ik onbewust zachtjes aan het hijgen van geiligheid was. Door de interne massage voelde ik een scheut voorvocht uit mijn ontblote eikel lopen. Met een vinger ving mijn zwager het op en stak deze in mijn mond. Ik moest hem aflikken. Oh wat was ik geil. Plots trok mijn zwager zijn vingers uit mijn anus en zei hij "Genoeg gemasseerd. Nu voor het echte werk." Wat dat ook was. Ik wilde het. "Ga maar eens op je rug liggen zwagertje." Als een hondje volgde ik zijn opdrachten op. "Ga maar met je benen goed uit elkaar met je knieën goed opgetrokken zodat ik goed zicht heb op je kontje en je pik terwijl ik mij uitkleed."Ik deed wat hij vroeg. Mijn zwager begon zich uit te kleden. En ik moet zeggen, hij zag er best lekker uit. Best atletisch gebouwd. Mooie borstkas, strak buikje en een flinke bobbel in zijn slip. Die hield hij aan. Nog. Mijn zwager kroop tussen mijn benen en begon mijn ballen te likken. Een scheut van geiligheid door mijn lichaam en een stoot bloed naar mijn pik die meteen weer keihard werd. Weer een scheutje voorvocht. Met zijn tong likte hij het van mijn eikel.

Een 'aaah' van mijn kant kon ik niet onderdrukken. Met zijn tong verdeelde hij het vocht over mijn eikel. Zo gevoelig. Mijn hoofd begon te tollen en mijn ballen begonnen gewoon pijn te doen van de geiligheid. Ze stonden echt geplakt tegen mijn stam. Met zijn tong wreef hij ze nog extra omhoog. Hij wist echt wat hij aan het doen was. Plagerig omhoog naar mijn tepels welke hij één voor één tussen zijn tanden nam en afzoog. Ik voelde zijn bobbel tegen mijn pik toen hij bij mijn gezicht was. "Ogen dicht zwagertje." Nadat ik dit gedaan had volgde een zoen op mijn mond. Zijn tong dwong mijn mond open en drong zich naar binnen. Onze tongen raakten elkaar, onze lippen en tongen begonnen een geile dans. Met zijn bobbel die alles verried van de harde inhoud wreef hij over mijn pik. Jezus wat was dit geil en zo onverwacht. Na deze wilde dans begon zijn tocht langs mijn nek weer terug naar beneden om te eindigen op mijn eikel die hij volledig in zijn mond nam. Met zijn tong danste hij over mijn eikel en langzaam liet hij zijn mond met mijn stam vullen totdat ik achterin zijn keel was. Wat was deze vent goed. Met zijn hand pakte hij mijn ballen en masseerde deze nu zachtjes terwijl hij over mijn stam heen en weer ging. Langzaam af en toe poppende geluiden van de ontsnappende lucht. "Nee zwagertje die ballen mogen nog niet leeg." Hij moet aan mijn adem gehoord hebben dat ik onderweg was naar een orgasme. Hij nam mijn pik uit zijn mond. Ik voelde zijn kwijl op mijn buik terecht komen. Ik lag gewoon te stuiteren van de geilheid. 


Mijn zwager ging staan en trok nu zijn slip uit. Wat een mooie paal! En een heerlijke ballen. "Ga maar zitten zwagertje." Ik wist wat hij wilde en wat ik wilde. Ik nam zijn paal in mijn mond en begon er heerlijk op te zuigen en aan te likken. Zijn vocht smaakte lekker. "Maak hem maar goed nat." Mijn zwager was echt goed. Hij neukte mijn mond terwijl ik hem zoog. "Zo en nu op je knieën op het bed. Ik twijfelde. Ik wist wat hij wilde maar dit was wel echt 'whole the way'. Een zachte duw tegen mijn schouder deed me automatisch doen wat hij had bevolen. "Benen wat uit elkaar." Weer voelde ik een koude klodder tegen mijn anus en twee vingers die er achteraan gingen. "Mooi. Ontspan je maar." Zijn eikel was in no time onderweg naar binnen. "Ontspannen." Ik liet hem begaan en ontspande mij. Hij merkte dat en stootte plots verder naar binnen. Een kreun van mijn kant verried de pijn. "Dat gaat zo over zwagertje." Langzaam begon hij mijn kontje te neuken. Het ging steeds makkelijker merkte ik en de pijn was ook aardig weg. Met steeds langere halen begon hij goed mijn prostaat ook op te wrijven. Ik voelde nu echt een klodder uit mijn pik komen die op het bed viel. Elke keer als hij heen en weer ging werd mijn pik even stijver. De sensatie die bij mij opkwam was onvoorstelbaar. Het gehijg van mijn zwager was nu ook duidelijk hoorbaar.

Zijn handen op mijn ribben voelden warm en vochtig. Zijn neukbewegingen waren steeds vuriger. Zijn gehijg werd gekreun dat van mij ook. Luid kwam hij klaar en ik voelde dat mijn ballen zich ook leegden. Ik spoot met krachtige stralen op het bed. Mijn zwager bleef in mij zitten. Hij was nog keihard. Langzaam begon hij weer opnieuw. Zijn sperma voelde ik langs mijn ballen druipen met stevigere stoten als ervoor kwam hij nog een keer klaar in mij. Zeker drie stralen aan zijn schokken te voelen. Terwijl hij zijn pik uit mijn anus trok voelde ik zijn sperma uit mijn kontje lopen. Over mijn ballen op het bed. Allebei hijgend van genot. "Jij wil vast nog een keer komen zwagertje" Ja dat wilde ik. Ik had het gevoel dat er nog liters uit moesten. Gewillig bood hij zijn kontje aan. "Smeer er maar wat glijmiddel op." Ik deed dat en drukte mijn eikel tegen zijn gaatje aan. Met wat zachte druk gleed deze naar binnen. Het voelde lekker en warm en toch best wel strak aan. Langzaam begon nu ik hem te neuken. "Niet te snel zwagertje anders ben je zo leeg." Ik voelde inderdaad dat ik zou gaan komen. Maar ik wilde ook komen. Ik wilde mij helemaal leegspuiten. Oh wat wilde ik hem volspuiten. Mijn hele lichaam maakte zich klaar voor mijn orgasme.

Alles tintelde. Onze beide lichamen waren vochtig van het zweet. Ik wreef met mijn handen over zijn rug. Ik voelde dat ik ging komen. Een luide kreun en ik stootte mij helemaal leeg wel vier vijf keer. Mijn hoofd tolde. Ik hijgde gigantisch en mijn lichaam tintelde helemaal. Ik kon niet meer. Ik trok me terug en zakte op mijn rug. Mijn ogen dicht. Nog steeds hijgend. Mijn hart in mijn borstkas ging tekeer. Ooooh wat was dit lekker! Wat was dit lekker. Een zoen, heel zacht en teder op mijn mond. "Was het lekker zwagertje? "Ik kon alleen maar knikken en verder hijgen. "Zullen we die jongen dan maar even schoonmaken?" Vanaf mijn ballen begon hij mij te likken. Zijn en mijn sperma waren daar één geworden. Mijn pik kon niet slap blijven en richtte zich weer op. "Zo. Geil zwagertje." Langzaam begon hij mij af te trekken. Ik wilde nog een keer komen. Ik spande mijn beenspieren wat aan. Met steeds snellere bewegingen voelde ik mijn hoogtepunt weer komen en met twee stralen veel minder heftig maar wel intens kwam ik weer klaar. Met gesloten ogen voelde ik dat mijn zwager mijn sperma van mijn buik likte. Een zoen met mijn sperma en onze tongen.

Als je dit een geil verhaal vond laat het me gerust weten via je beoordeling. Contact is ook leuk!

5522 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 27)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.