1GeenSex

Geplaatst door: paul59l op 07-04-16

1GeenSex

Iedereen die niet de interesse en  het geduld heeft om met aandacht te lezen over de beleving van de homoseksualiteit van een zestigjarige kan dit beter overslaan.

Ik begon dit te schrijven als mijn intro voor een chatsessie op een homochat. Maar dat schrijven liep uit de hand. En ik vroeg me meer en meer af hoe herkenbaar dit is voor andere mannen. Dat vroeg ik me al eerder af. Maar ik bracht het nog niet eerder zo onder woorden. Het gaat over het gat dat ik voel tussen mijn verlangen naar intimiteit en vertrouwdheid met een man, versus hoe we ons op homosites en -chatrooms hoofdzakelijk seksueel presenteren Dit is dus geen traditioneel erotisch sexverhaal met pompende pikken en diepe geile mannenkutten.  Als je dat verwacht van een verhaal hier, sla dit dan maar over. En geef er, als je er wel zo'n sexverhaalverwachting bij hebt, dan liever ook geen beoordeling over. Anderen nodig ik juist graag uit om wel te reageren. En mij ook feedback te geven.  Ik denk dat ik hier een breed homo en bi publiek aanspreek. Het heeft hier  dan wel niet echt een forumfunctie. Maar waar ik een gesprek als dit beter zou kunnen voeren als hier weet ik zo ook niet. Suggesties mogen natuurlijk.

Zo begon ik mijn intro voor de chat
Ik noem me hier (op de chat dus) 1GeenSex1956. Daarmee hoop  ik dat ik nieuwsgierigheid bij jullie opwek. Die '1' zette ik erbij om bovenaan te staan.
Dat 1956 is omdat ik 60 ben en jongelingen niet wil vermoeien. Ik heb er toch geen interesse in.
Voor jullie beleving van dit schrijfsel is het waarschijnlijk van belang dat ik een vrijgezel ben , en dus niet gebonden. Daarnaast ben ik voor familie en vrienden en zo niet uit de kast. Dit omdat ik er de noodzaak (nog) niet van inzie om zoiets op te schudden. Wie weet als ik nog eens echt verliefd wordt op een man, en er zoiets als een relatie ontstaat is zoiets vroeg genoeg.

GeenSex bedacht ik nu ook omdat ik een tekeningetje in mijn hoofd heb: Ik lig op de bank met mijn hoofd op de schoot van een man die ik leuk vind. We hebben gewoon onze kleren aan, hoewel hij de bovenste knoopjes van mijn overhemd even daarvoor al openmaakte, En even daarvoor nog met mijn tepels had zitten spelen. Maar nu kijken we aandachtig naar de nabeschouwing van het referendum. Of het er daarna nog van komt dat we elkaar de kleren van het lijf stropen, strelen, voelen, zuchten, pijpen, neuken, of dat het een heerlijke massage wordt, is geen must. Het kan ook zijn dat het blijft bij een zoenpartij. En we gewoon weer naar huis gaan. De éne keer wel, de andere keer niet. En dan kom je hier op de chat (of een andere homosite). Je moet een profielteskt verzinnen. En dan ligt het er zo dik bovenop. 'Je komt hier omdat je geil bent. En je bent op zoek naar leuke mannen. Mannen waarmee je je kan voorstellen dat je er een supergeile ervaring mee beleeft. Pikken die gelijk steigeren. En die binnen drie tot tien minuten na kennismaking afgetrokken worden,  naar binnen gezogen worden in monden en/of mannenkutten. 

Als ik alles geloof dan is dat voor veel mannen ook voldoende. Na een snelle aftrek-, pijp- of neukbeurt zijn ze bevredigd en gaan ze weer naar huis. . Als anderen echt zo in elkaar zitten met het genieten van sex, dan kan ik dat zeker respecteren. En dan moeten ze dat ook zeker zo doen.  Dan snap ik ook beter de voorliefdes voor parkingsex, sexbioscopen en gloryholes.
Ik voel mijn homoseksuele  verlangens en beleving anders. Ik heb in de jaren, dat ik meer en meer homo werd (nu een jaar of zeven) ook vaker die snelle ontmoetingen en ook wel dates gehad op naaktstrandjes of in de huiskamer. Laten we het houden op totaal 10 of zo.
Binnen 10 minuten broek uit voelen, pijpen en een enkele keer neuken. En dan klaarkomen. Klaar en terug naar huis. Oké ik was klaargekomen. Maar op een sporadische uitzondering na miste ik achteraf het lekkere lome gevoel van echte bevrediging. 
En juist die sporadische uitzondering maakt voor mij het verschil. Dan voelt het voor mij echt homoseksueel. En dan is het weer als op dat tekeningetje, Dat ik gewoon gekleed, met een half opengeknoopt overhemd, met mijn hoofd op de schoot van een leuke man, naar nabeschouwingen van het referendum lig te kijken.
 
Hij kroelt door mijn haar. We kennen elkaar inmiddels en we vinden elkaar steeds leuker, En misschien juist ondanks of dankzij dat we ook elkaars minpunten ontdekken. De sex werd alleen maar bevredigender en bevredigender. Eén van ons, of beiden,  hebben (nog) niet de behoefte om onze homoseksualiteit te etaleren. Daarom gaan we naar terrasjes of stranden en zo, waar het wel erg onwaarschijnlijk is dat we bekenden tegenkomen. En voor familie en vrienden hebben we zo nodig een 'verhaal' dat we gewone vrienden zijn.  En daar zit in mijn beleving wel een 'gat' tussen  hoe ik homosites en chatrooms beleef en mijn homogevoel. Dat gevoel van me lekker voelen bij een man, begrip, intimiteit, vertrouwen. En noem nog wat van die superlatieven. Zaken die er voor mij bij horen om wederzijds echt te kunnen genieten van homoseksualiteit. Op de sites en in chatrooms presenteren we ons  begrijpelijkerwijs met tien zinnen en tien foto's. Meestal gaat minstens zeventig procent dan over onze sex. Daar zit voor mij dat gat. Dat ik voor echte bevredigende erotiek een man ook leuk moet vinden. 

Hoe en waar vul je dat gat? Voordat er misschien een mannenkut gevuld wordt. Of dat het bij een kop koffie blijft.
Is het internet met de homo(chat-) sites daar het meest aangewezen medium voor? Of hebben ik, en anderen met mij, daar toch andere contactvormen bij nodig? De blikken van een man. De geur, Hoe hij beweegt. Etcetere, etcetera? 
Waar en hoe vul ik dat gat?

3263 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.