Een geile zwempartij

Een paar weken geleden was ik voor mijn werk een paar dagen in de buurt van Berlijn. Daar had ik een leuk hotel geboekt met zwembad om ’s avonds lekker een stukje te kunnen gaan zwemmen.

Tijdens het inchecken aan de overigens hele leuke knul bij de receptie gevraagd of het druk was, hij vertelde dat het de rustige periode was en er daarom maar een paar gasten waren. In de weken daarvoor was er nog een beurs geweest en toen zat het hotel vol. Na het inchecken even bij het zwembad gekeken, niet bijzonder groot maar wel groot genoeg om wat te zwemmen..

Op de kamer overwogen wat aan te trekken, zwembroek of toch badpak.. Het werd het laatste. Pruik op en met badjas aan naar het zwembad. Daar was nog steeds niemand anders bezig dus ging ik het water in en zwom wat baantjes. Dat ging heel lekker en zelfs tijdens borstcrawl bleef mijn pruik goed zitten. Na ongeveer 20 minuten kwam er een man binnen die zichzelf om ging kleden en ook het water in stapte. Zo’n type met een gespierd lichaam, type sportschool zal ik maar zeggen. Ik had zijn aandacht, eigenlijk zoals iedere vrouw in het zwembad bekeken wordt niet zo bijzonder dus.

Wat later werd ik toch wat te overmoedig en maakte een paar keer een koprol keerpunt, bij de 3e keer verloor ik mijn pruik. OEPS… Meneer sportschool vond dit wel heel interessant en toen ik even aan de kant stopte om een beetje uit mijn flesje te drinken kwam hij tegen mijn rug aan staan, zijn stijve lul keihard tegen mijn kontje duwend. Met zijn ene hand taste hij gelijk in mijn kruis en wat hij aantrof beviel hem wel.. Het bleek ook een Nederlander te zijn en hij was bi, had zo na een paar dagen wel weer eens zin. Dat trof hij, want ik had ook zin.. En niet zo’n klein beetje ook. Van het zwemmen als tgirl was ik opgewonden geworden en zo’n stijve die tegen je kontje drukt maakt het er niet minder op. We gingen uit het water en naar de douches, de muur die daar tussen staat onttrekt alles wat er achter gebeurt volledig aan het zicht.

We waren nog niet goed en wel achter het muurtje, of hij pakte mij vast en vroeg of ik met hem wilde kussen. Nou, met deze man wilde ik dat wel.. Het werd al snel een hete tongzoen en ik streelde zijn stijve al.. Ik onderbrak de feestelijkheden om een condoom uit mijn badjas te gaan halen, trok hem nog wat verder stijf.. ging op mijn knieën voor hem zitten en in 1 vloeiende beweging deed ik het condoom over zijn lul en gelijk zo mijn mond in. Dat was lekker en beviel ons allebei goed, op de harde vloer gingen mijn knieën wat zeer doen dus ging ik achterover op een massagebed liggen wat verderop stond. Met mijn hoofd net over de rand en mijn mond open werd de hint al snel begrepen  en stak mij zijn lul weer in mijn mond.. Hij neukte mijn mond en kwam af en toe wat ver in mijn keel.. Een leuk spelletje maar niet voor heel lang want mijn lover gaf aan bijna te gaan komen.. Hij vind het altijd kicken om op het lichaam klaar te komen, omdat we toch in de buurt van douches waren vond ik dat ook een geil idee. Ik snel van het massagebed af en weer op mijn knieën.

Eerst nog wat pijpen totdat hij aangaf bijna te komen.. ondertussen zag ik uit mijn ooghoek beweging, het bleek de knul van de receptie te zijn. Die stond zichzelf af te rukken terwijl hij naar ons keek.. Ik deed het condoom er vafaf, rukte nog een paar keer en toen spoot zijn sperma zo op mijn lichaam. Mijn lover ging weg en de knul van de receptie was inmiddels ook verdwenen, jammer, met hem had ik ook wel gewild.

Na alle spermaresten van mij af te hebben gespoeld met badjas aan weer terug naar de kamer.

5474 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.