Geen gewone massage (2)

Maar Marcel begon nu heel langzaam mijn borstspieren te masseren en daar was ik echt niet meer tegenop gewassen. Ik voelde dat mijn pik begon te groeien. Met elke massagebeweging leek het wel of hij het bloed in mijn pik opstuwde. 

Zijn massagebewegingen werden zachter en hij verhuisde zijn handen naar mijn buik en begon deze te strelen. Ondertussen was mijn onderbroek te klein geworden voor mijn alsmaar groeiende pik en kwam hij uit mijn onderbroek omhoog. Alsof Marcel niets zag masseerde hij rustig mijn buik en ging steeds meer naar de rand van mijn onderbroek. Telkens net niet tegen mijn pik die nu echt op volle sterkte stond. Ik voelde me net zo'n konijntje dat verschrikt tegen de koplampen in staat te staren. 

Zijn massagebewegingen gingen door maar ondertussen was ik al in hogere (geile) sferen. Marcel liep rond de tafel en begon aan mijn voeten en werkte door langs mijn benen omhoog. Elke massagebeweging was als een geile prikkeling van al mijn zintuigen. Ik voelde dat er een flinke druppel voorvocht ontsnapte en die mijn buik nat maakte. "Ligt hij niet een beetje klem?" vroeg Marcel opeens. "Zal ik hem bevrijden?". Eigenlijk wachtte hij niet op mijn antwoord en begon mijn onderbroek naar beneden te trekken. Automatisch tilde ik mijn kont op en lag binnen de kortste keren naakt op de massagetafel. "Heb je er bezwaar tegen als ik je overal masseer?"

Ik knikte nee. Marcel ging nu duidelijk met zijn handen in mijn liezen en streelde langs mijn ballen en onder mijn pik door over het hele kleine plukje haar dat ik daar heb. Automatisch deed ik mijn benen uit elkaar. Marcel reageerde gelijk.met wat massage olie en gleed door mijn bilnaad en masseerde meteen mijn anus. Daarna over mijn ballen naar mijn pik. Plagerig, echt plagerig. Met zijn wijsvinger gleed hij over mijn pisbuis wat als gevolg had dat er nu echt een lading voorvocht uit mijn pikspleetje kwam. Ik kreunde nu voor de eerste keer van opperste geilheid. Met het tipje van zijn tong likte hij aan het vochtplekje op mijn buik en ging vervolgens naar het topje van mijn pik. Heel plagerig likte hij aan en een beetje in het spleetje. Gevoelig maar wel super super lekker. Ondertussen had hij zijn vinger tegen mijn gaatje aan gelegd en begon deze zachtjes te masseren. Zo van de onderkant van mijn ballen naar mijn gaat je, over het gaatje en dan weer terug. 

Ondertussen gaf hij kleine zuigkusjes op mijn eikel. Ik lag echt te stuiteren op die tafel. Hij voerde de druk wat op en gleed langzaam naar binnen. Met zijn tong begon hij nu likjes aan mijn stam en eikel te geven. Van mijn ballen naar boven, telkens mijn pik wat opzij te duwen, wat erg moeilijk ging want hij was kei en keihard. Met zijn vinger begon hij ook wat te beroeren van binnen. Ik deed mijn benen nog verder uit elkaar. Hij kreeg van mij ruim baan. Hij mocht alles met me doen. Wil je meer lezen? Laat maar zien door jullie stemmen.

3676 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.