Geen gewone massage (3)

Hij trok mijn pik omhoog en begon zachtjes met zijn tong over mijn eikel te likken. Mijn ballen stonden strak tegen mijn pik aan en begonnen van geilheid gewoon pijn te doen. Langzaam begon hij aan mijn eikel te zuigen en bracht hij mijn pik in zijn mond. Jeetje wat kon die vent dat goed zeg. Ik voelde dat mijn eikel achter in zijn keel kwam en hij begon mij langzaam af te zuigen. De pompende bewegingen waren supergeil om naar te luisteren. De sensatie van de bewegingen over mijn stam en eikel waren hemels. Ondertussen zat hij met twee vingers in mijn anus en was driftig bezig mijn prostaat te masseren. 


Met alle kracht probeerde ik niet klaar te komen. Dat wilde ik nog niet, maar Marcel had zijn zinnen erop gezet. Mijn orgasme was heftiger dan alle keren daarvoor. Met een paar harde kreunen spoot ik mijn zaad in zijn mond. Ondertussen bleef hij mij van binnen masseren wat het klaarkomen wel leek te versterken. Mijn hele lijf tintelde van het hevige orgasme. Ik voelde mijn hart bonzen in mijn keel en in mijn hoofd. Met korte ademteugen lag ik al een mak lammetje op de massagetafel. Marcel had klaarblijkelijk ervaring. Hij moet mijn zaad hebben doorgeslikt want ik voelde niets uit zijn mond komen toen hij mij een hele intense zoen gaf. Wel rook ik en proefde ik mijn sperma toen ik zijn tong met mijn tong beantwoorde. "Lekker?" vroeg Marcel. Hijgend knikte ik ja.

Marcel was al die tijd nog steeds aangekleed geweest. Ik had zo af en toe wel zijn stijve pik gevoeld als hij tegen mij aanleunde, maar met al deze activiteiten was ik ook erg nieuwsgierig naar hem geworden. Ik had wel gezien, dat hij goed gebouwd was. Niet tenger, maar zeker ook niet mollig. Ik schatte hem rond de dertig in, maar jonger kon ook. Ik bekeek hem terwijl ik nog op de tafel lag en begon al weer geil te worden alleen al door hem te bekijken. Natuurlijk had hij in de gaten dat ik hem aan het bekijken was en hij ging er ook wel een beetje voor staan, zodat ik alleen maar geiler werd. Mijn pik liet zich ook niet onberoerd en begon weer stijf te worden. Langzaam wreef hij over zijn buik en daarna over mijn ondertussen al weer stijve pik. Ik pakte hem bij zijn kont en trok hem naar me toe.

Zijn pik was nu heel dicht bij mij en ik besloot het erop te wagen en hem op zijn broek een kus te geven. Ik voelde zijn harde pik tegen mijn mond en ging door met kussen. Het was een flinke paal en zo te voelen een lekkere zak eronder. "Ik wil hem zien." zei ik haast dwingend. Marcel lachte heel verleidelijk en zei "Ga je gang.". Langzaam wreef ik met mijn hand over zijn paal om nog even het moment van verwondering uit te stellen. Door zijn broek heen pakte ik zijn paal beet en trok hem wat naar voren zodat ik er echt omheen kon pakken. Hij was niet te dik maar zeker ook niet te dun. Een mooi maatje.

Als je meer wilt lezen, laat het me weten door je stemmen. Je mag ook reageren hoor ;) Altijd leuk!

3908 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.