Azurro 1

Of ik een aantal dagen de regio Nijmegen over kon nemen. In mijn eigen regio was weinig te doen dus, geen probleem. Op mijn tweede dag was ik al vroeg klaar en zat in lunchroom 'Bij Jan' aan een broodje. Ik wist dat er een sauna in de buurt moest zijn. Snel was het adres van Azurro in Beuningen gevonden. Ik rekende af en stapte in mijn auto, zette het adres in mijn navigatie en ging op pad.

Nog geen kwartier later reed ik het parkeerterrein op. Het was niet te missen met die wapperende vlaggen met de naam 'AZURRO'. Ik ging naar binnen door een glazen deur en kwam voor een tweede deur te staan, even aanbellen en er werd opengedaan. Aan de bar werd gevraagd of ik al eerder geweest was en na mijn ontkennend antwoord werd een vlugge uitleg gegeven en mij een sleutel van een locker en een handdoek overhandigd.

Ik kleedde me uit in de lockerruimte, deed mijn kleding in een kastje en sloot deze af. Eerst maar eens douchen. Het was niet druk maar er liepen toch wel een aantal mannen rond in deze wel mooie en grote sauna. Na het douchen liep ik eerst maar eens rond. In de doucheruimte waren twee grote wirlpools en er waren een aantal kleinere ruimtes met sauna's, douches en kleinere wirlpools. Ik liep een van de kleinere ruimtes in en ging in een sauna zitten. Ik zag dat een grote kerel meteen achter me aan kwam.

Hij dook ook mijn saunaruimte in, kwam naast me zitten en zonder veel omhaal ging zijn ene hand naar mijn been en een andere naar mijn borst. Ik vond het best, hij had een behoorlijke pik tussen zijn benen. Hij kuste me vol op de mond en onze tongen draaiden om elkaar. Hij trok me uit de sauna, we hingen onze handdoeken op en gingen in een bubbelbad zitten. Hier gingen we verder. 'Wat een lekkere vent ben jij', hoorde ik hem zeggen. 'Nou jij bent ook niet mis', vertelde ik hem. Ik zoog op zijn tepels en hij gromde van genot. Met mijn linkerhand was ik hem rustig aan het aftrekken. Na een poosje van zoenen en het verwennen van zijn tepels liet ik hem op de rand van het bad zitten. Meteen begon ik hem af te zuigen.

Waarschijnlijk was hij al ver heen want hij kwam al na een paar minuten klaar. Vers zaad spoot in mijn mond, ik moest er behoorlijk tegen slikken om alles binnen te houden. Heerlijk. Hij kuste me nog een keer en verdween naar de douches.

5818 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.