Geen gewone massage (4)

Met mijn hand om zijn pik geklemd kneep ik er zachtjes in. Hij reageerde met een geil kreuntje erop. Langzaam gleed ik met mijn hand over zijn paal naar beneden en voelde door de broek aan zijn stevige ballen die strak in zijn zak zaten. Ik voelde een gutsje voorvocht uit mijn pik lopen. Oh wat was ik geil! Langzaam trok ik zijn broek wat naar beneden, zodat zijn pik aan de rand bleef hangen en wat naar voren kwam. Zijn eikel tekende mooi af in de broek. Hij had geen slip aan. Dat had ik al gevoeld. Met mijn hand om zijn pik wreef ik van boven naar beneden. Heel langzaam. Marcel was allang niet meer bezig met masseren en liet zich mijn behandeling gedwee ondergaan. Zijn adem begon wat zacht hijgerig te worden. 


Ik ging overeind zitten en trok aan zijn shirt. Marcel begreep wat ik wilde. Binnen de kortste keren was zijn shirt uit. Een mooie gespierde borstkas met een strak buikje kietelde mijn ogen. Met mijn handen ging ik over zijn borstkas en zijn tepels. Ik nam ze tussen mijn vingers en rolde er heel zachtjes mee. Ze werden lekker stijf. Verder met mijn handen over zijn buik en zijn heupen. Heerlijk die spieren!. Ik trok hem naar mij toe zodat hij tegen de tafel aan kwam staan. Ik met mijn benen wijd. Mijn stijve pik tegen zijn stijve pik aan. Met mijn handen ging ik in zijn broek en betaste heel zachtjes zijn billen. Langzaam ging ik naar zijn heupen en voelde zijn sterke spieren. Langzaam ging ik naar voren en raakte met mijn duimen zijn schaamhaar aan. Niet geschoren dus. Ondertussen was zijn broek al vrij en trok ik hem langzaam naar beneden.

Ik kreeg zicht op een mooie paal, besneden en best redelijk recht. Mooie aders en een lekkere kop erop. Likbaar zuigbaar. Ik duwde zijn broek verder naar beneden en hij trapte hem verder uit. Twee naakte, geile mannen. palen zo hard als staal. Hunkerend naar een volgende actie van geilheid.

Zachtjes trok ik zijn gezicht naar mij toe en zoende hem op zijn mond. Heel teder heel zacht. Hij beantwoorde mijn zien terug. Niet opdringerig, haast plagend. Ik voelde het bloed pompen in mijn hoofd en in mijn pik. Mijn handen op zijn rug, onze lichamen en pikken tegen elkaar. De lucht en gevoel van heerlijk mannenzweet vulde mijn neus en beroerde mijn handen en buik. Langzaam ging het zoenen over in tongen, nog steeds rustig, hunkerend, plagerig. Oh wat lustte ik deze vent van top tot teen. Met één hand ging ik naar zijn heerlijke paal en pakte hem beet, zoende ik door en wreef over zijn paal en pakte zijn ballen in mijn hand. Oh wat een heerlijk apparaat had deze vent. Ik wilde hem helemaal hebben. Op mij. In mij.

Als je meer wilt lezen, laat het me dan weten via je stemmen. Je mag ook reageren hoor via mijn profiel Altijd leuk!

4159 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.