Het spartelmeer

Geplaatst door: gaydan op 05-06-16

HET SPARTELMEER

Het was een warme vrijdag toen Karel en ik samen naar de duinen gingen. Karel was 18 en ikzelf was 19 jaar oud. Hij was bruingetint en had ravenzwart haar en donkere ogen. Hij had een mooi egaal gezicht waar het begin van een snorretje op zijn bovenlip schemerde. Een slank bijna tenger jongenslichaam bij een lengte van zo’n 1 meter 75, mooie tengere handen met lange vingers. De rest van zijn lichaam had ik nog niet echt kunnen bewonderen, maar ik vermoedde een ferm kontje met ronde billen en daar houd ik van…en als de mare waar was dat je aan iemands vingers kan zien wat voor soort pik hij heeft dan had Karel een lange, niet overdreven dikke in zijn kruis hangen. We hadden de dag daarvoor pas echt kennis gemaakt, maar ik kende hem al veel langer als die mooie jonge die mij het afgelopen jaar wel eens hielp met mijn krantenwijk.

Maar de krantenwijk was nu de deur uit want het was eind juni, ik had mijn HAVO-diploma gehaald en zou na het weekend beginnen in mijn eerste baan in Amsterdam-Sloterdijk . En om hem niet uit het oog te verliezen had ik eindelijk eens wat meer interesse in hem getoond en een gesprekje aangeknoopt. Het bleek een schot in de roos. Hij had honderduit verteld over zichzelf en was zichtbaar blij met de aandacht die ik hem schonk. Zo vertelde hij dat hij zijn een jaar oudere zus betrapt had toen die met een vriendin op haar slaapkamer lag te vrijen.

Ik vroeg hem hoe hij het gevonden had als hij met een vriend had liggen vozen en zijn zus had binnengekomen en hij zei dat hij niet met een vriend thuis zou gaan liggen vrijen, maar ergens anders. “Dus je zou wel met een vriend vrijen?” vroeg ik hem. “Ja hoor, dat lijkt me spannend”, antwoordde hij. Hij had een vrije opvoeding gehad en dit soort dingen werden bij hem thuis gewoon besproken. Ook het feit dat zuslief lesbisch bleek te zijn, had men gewoon geaccepteerd. Het hielp natuurlijk ook dat zijn vader een sex-shop in het centrum van de stad bleek te hebben. “Heb je al eens met een jongen sex gehad?”, vroeg ik hem. “Nee, jij wel?” “Ja, twee keer”, zei ik. Een keer was met buurt- en voetbalvriend Johan geweest op een koude zaterdagavond afgelopen winter terwijl mijn ouders met mijn zusje weg waren voor het weekend en mijn jongste broer in dienst zat. En een keertje twee jaar daarvoor met Gert van om de hoek, ergens in de bosjes langs het Prinsen Bolwerk, waar we betrapt werden, op het moment dat ik net met mijn handen in zijn broek over zijn billen streelde en hij mijn stijve pik vasthield…we moesten maken dat we wegkwamen….

“Man, wat hebben we toen gelopen…”, zei ik. Karel kon er wel om lachen. “En Gert? (die hij ook kende) Wilde die daarna nog?”, vroeg hij. “Nou, in ieder geval niet meer met mij”, zei ik. En mijmerde nog even over het geweldige gevoel van die warme billen van Gert, de eerste keer dat ik de naakte kont van een andere jongen voelde. “En Johan? Wat deed je daarmee?”, vroeg hij. Ik aarzelde even, moest ik hem nu alles vertellen? “Heb je hem geneukt…je weet wel,…in zijn gaatje?”, vroeg hij. “Nee.” “Jammer.”  “Hoezo?.”   “Ik zou zo graag willen weten hoe het voelt om te neuken.” “Met meisjes?” “Ja ook wel. Maar met jongens lijkt me spannender.” Het bleef even stil. Toen zei ik, schoorvoetend: “Johan weet nu hoe het voelt.” Het duurde even voordat tot hem doordrong wat ik zei. “Heeft hij….heeft hij JOU genaaid?”, riep hij uit. “Kan het nog iets harder, ik geloof dat ze je niet hebben verstaan in Moskou!” zei ik en keek om me heen om te zien of er iemand gehoord had wat hij uitriep. “Sorry,” bond hij in. Hij zweeg. “Zullen we morgen naar de duinen gaan?” vroeg ik hem. “Zou je het weer doen?” vroeg hij dwars door mijn laatste vraag heen. “Wat zou ik weer doen?” “Je laten neuken door een jongen?” “Nou, niet meer door Johan. Die vond het die ene keer wel leuk, maar dat was het dan ook. En bovendien heeft hij nu een vriendin. Hoezo?” “Zou je het met mij willen doen?”

Ik keek hem aan. Keek in die mooie, donkere, twinkelende ogen en voelde hoe mijn lul stijf werd terwijl ik dacht aan hoe zijn pik tussen mijn billen zou glijden. “En dan ook maar een keer en nooit weer, zeker.” “Nee. Best vaker als het kan.” “Ga je morgen mee naar de duinen, dan?” “Best,” zei hij teleurgesteld. “Nee, sukkel, daar zijn zat plekjes om wat te doen.” Hij klaarde meteen op. Stom dat-ie daar niet aan gedacht had, zei hij. En zo geschiedde. ’s Ochtends had ik mijn spullen bij elkaar gezocht. Badlaken, zwembroek, zonnebrandolie, boterhammen gesmeerd, fles frisdrank en met het oog op Karel die me wilde neuken een pot vaseline in de tas gegooid. Daarna had ik gedoucht en vooral veel aandacht besteed aan het schoonmaken van mijn pik, billen en anus. In de spiegel van mijn moeder had ik mijzelf nog even bewonderd. Een negentienjarige breedgeschouderde, slanke, normaal uitziende jongen (de buik die ik nu heb was nog in geen velden of wegen te bekennen, natuurlijk doordat ik veel voetbalde en fietste) met lang haar en pik van 15 cm en een niet al te groot, ferm kontje.

Mijn ouders waren naar Den Haag naar de vrienden die ze tijdens hun Rijnvakantie dit jaar hadden opgedaan, terwijl ze en passant mijn diploma-uitreiking misten. Mijn jongste broer en mijn zusje waren wel thuis, dus… Toen de deurbel ging en ik opendeed, stond Karel voor de deur. Hij had een wit voetbalbroekje aan en ik keek naar zijn mooie benen die nog niet zo erg behaard waren, als ze later zouden worden. Een wit t-shirt reflecteerde de zon toen ik opkeek. Ik kneep mijn ogen toe. “Ja, zonnebrilletje is wel nodig,” glimlachte hij, “ben je er klaar voor?” “Ja, ik kom eraan.” Ik pakte mijn fiets, bond mijn tas achterop en stapte het warme zonlicht in. De deur sluiten en opstappen was zo gebeurd. Karel klom op zijn fiets en gezamenlijk reden we door de stad. Na een klein kwartier fietsen bereikten we de eerste ingang van de Kennemerduinen.  ”Hierin?” vroeg hij. “Nee, bij de tweede,” zei ik.

Telkens als we een groepje fietsers inhaalden, of als we zelf ingehaald werden reed ik achter hem en keek gefascineerd naar dat strakke voetbalbroekje, dat om zijn inderdaad ronde kontje gespannen zat en hoe zijn billen bewogen bij de trappende bewegingen van zijn benen. Even later reden we de tweede ingang van de Kennemrduinen in. We stalden onze fietsen, betaalden de entree en gingen naar het nabijgelegen Tweede Spartelmeer. We zochten een plekje een beetje uit de buurt van ouders met jengelende kinderen, hetgeen betekende dat we het halve meertje om moesten lopen, legden onze badhanddoeken neer en installeerden ons. Karel trok rap zijn T-shirt uit en ik keek op naar zijn gladde haarloze bovenlichaam. En werd op slag verliefd op deze mooie jongen. Zijn voetbalbroekje volgde en daaronder bleek hij een klein zwembroekje te dragen wat strak om zijn gespierde ronde billen zat. Zijn kruis was goedgevuld, vermoedelijk een grote zware zak en een lange dikke pik. Ik volgde zijn voorbeeld en voelde hoe hij naar mij zat te kijken. Toen rommelde hij tussen zijn spullen, vond een tennisbal en stormde richting water. Ik volgde direct. In het water was het lekker. We gooiden eerst een tijdje met de bal en weer wat later volgde de onvermijdelijke stoeipartij, waarbij we elkaar pakten waar we konden. Ik voelde eindelijk zijn kontje in mijn handen al was dat onder water en hij greep me bij mijn billen. We spartelden een tijdje rond zo, niet lettend op de omgeving die overigens ook geen acht op ons sloeg, twee stoeiende jongens in de puberleeftijd.

Karel verliet het water als eerste en ging op zijn handdoek zitten. Ik dreef nog even wat rond maar voegde me al snel bij hem… Hij was stil. “Wat is er?”, vroeg ik. “Niets.” “Waar denk je dan aan?” “Aan waar we het gisteren over hebben gehad.” “O, dat.” Weer even stilte. “Wil je nog wel?” vroeg hij opeens. “Ja nou, heel graag, jij niet soms?” “Jazeker. Maar waarom ging je dan eerst zwemmen?” “…” “Nou?” “Ik volgde jouw voorbeeld”, zei ik, “Ik dacht dat jij nog even wilde wachten. We hebben tenslotte de hele dag nog.” “Ik wil nu!” “Oké, dan gaan we een plekje zoeken,” zei ik en zocht mijn spullen bij elkaar. Hij was nog sneller klaar daarmee dan ik, maar daarna wachtte hij tot ik het initiatief nam en de duinen achter het meer inliep. Ik zocht naar een plek zo ver mogelijk van welk duinpaadje dan ook, een verscholen duinpan en vond er uiteindelijk een die aan mijn ‘eisen’ voldeed. Van alle kanten af was niet te zien als je er op afliep en in geen velden of wegen was een mens te bekennen. Karel sprong er in en was direct uit het zicht verdwenen. Ik keek nog eens om me heen maar zag werkelijk niemand, die ons gevolgd had of zo en dus sprong ik ook de pan binnen. Het was warm in de duinpan, want er stond geen zuchtje wind.

“Eerst me insmeren met zonnebrandolie, hoor, anders verbrand ik levend,” zei ik. “Zal ik dat voor je doen?” vroeg Karel. “Dat is goed,” zei ik en gaf hem het flesje. Hij liet wat op zijn handen lopen en smeerde daarna mijn rug met draaiende bewegingen in, steeds lager zakkend. Ik huiverde van genot bij de aanraking van zijn handen. Mijn lul richtte zich op in mijn zwembroek en toen ik over mijn schouder keek naar Karel zag ik dat hij zijn zwembroekje uithad geschopt en ik keek neer op een lange dikke pik in stijve toestand die rechtop tegen zijn navel stond. Op dat moment stak hij een paar vingers tussen de broekband van mijn zwembroek en wurmde deze naar beneden. Mijn stijve hield het broekje echter even tegen zodat hij met zijn rechterhand naar voren moest om de broek over mijn pik heen te wippen. Zijn linkerhand, ondertussen, smeerde nu zonnebrandolie op mijn billen en daar kwam ik al bijna klaar door. Hij verplaatste zijn insmeerpraktijken nu naar de voorkant en smeerde mijn hele lichaam in met zonnebrandolie, maar durfde niet mijn lul aan te raken. Dus nam ik een beetje zonnebrandolie in mijn handen en smeer de zelf mijn pik en zak in.

Nu was hij aan de beurt en ik zette me aan de prettige taak zijn rug en schouders in te smeren en te masseren. Ik sloeg zijn billen, die ten opzichte van de rest van zijn lichaam lichtergetint waren, eerst over en smeerde zijn benen in. Toen gleden mijn handen over zijn aalgladde benen omhoog naar zijn kont en begon ik zijn billen te smeren en te kneden. Wat waren ze mooi. Ik ging op mijn knieën zitten en bekeek die ronde wangen van dichtbij. Mijn vingers streelden zijn gleuf en toen voelde ik plotseling zijn anus. Ik streelde zijn gaatje dat gladder werd door de zonnebrandolie. Toen ik een vinger naar binnen wilde steken verkrampte hij en Karel zei: “Niet doen, dat doet pijn”. Hij draaide zich om en ik keek nu tegen zijn behaarde zak en stijve aan. Ik kuste zijn eikel zachtjes met een lichte druk van mijn lippen en proefde die zoute smaak. Daarna likte ik langs zijn lul een weg naar beneden naar zijn ballen en nam deze een voor een in mijn mond. Karel hijgde en klauwde in mijn schouders. Ik keek omhoog naar zijn intens vertrokken gezicht en wist dat hij zou klaarkomen als ik door zou gaan…Ik liet zijn ballen los en kwam overeind. Zijn rechterhand greep naar mijn stijve. “Wat is-ie dik,” zei hij bewonderend. “Die past toch nooit in mijn gaatje?”.

“Had je dat wel gewild dan?” vroeg ik hijgend aan zijn oor. “Misschien wel.” “We kunnen het altijd een keer proberen, maar nu wil ik jou in me voelen.” Ik bukte en pakte het potje vaseline, schroefde het open en begon zijn pik in te smeren met het spul. Daarna gaf ik het potje aan hem. “Wat moet ik daarmee?” vroeg hij verbaasd. “Mijn jongenskutje insmeren, anders kom je er niet in, die van jou is ook dik.” Hij nam tweevingers vaseline, draaide mij om en smeerde mijn gleuf in. “Nee, joh, IN mijn gaatje.” Hij vond mijn anus en speelde even met de kringspier die door de vettigheid al snel gladder werd Ik voelde hoe hij een vinger met vaseline langzaam in me schoof. “Wat nauw,” zei hij. Ik zweefde van die vinger in mijn kont en wilde meer. “Stop er nog een bij,” kreunde ik. Hij wurmde een tweede vinger binnen en versoepelde allengs  de toegang. Ik trilde over mijn hele lichaam en zakte op mijn knieën. Dit was beter dan Johan ooit had gedaan. Mijn pik stond op knappen, vooral toen hij een derde vinger inbracht in mijn inmiddels aardig opgerekte neukgat. “Ohh, ” kreunde ik en tastte naar zijn stijve lul, die ik stevig vastgreep.

“Neuk me nu!” beval ik. Karel trok zijn drie vingers uit mij en liet mij zijn pik naar mijn verlangende grotje leiden. Ik voelde zijn eikel mijn gaatje raken en hielp hem een stukje naar binnen. Ik ontspande mijn kringspier zoveel mogelijk en voelde hoe Karel meer druk zette. Langzaam brak zijn lul de weerstand die mijn kanaal bood en plotseling schoot zijn eikel mijn kringspier voorbij en schoof hij tot aan zijn ballen in mij. Ik zag sterretjes en voelde een pijnlijke steek in mijn lendenen. “Oef!” kreunde ik. Karel trok zijn lul weer helemaal terug tot hij er uitschoot. “Wat doe je nou?”, riep ik teleurgesteld. “Ik kom zowat klaar”, zei hij. “Da’s de bedoeling. Stop hem terug!” Hij richtte zijn pik weer op mijn gat en gleed nu al wat gemakkelijker naar binnen. Toen ik zijn ballen tegen de mijne voelde slaan, voelde ik weer die steek, maar die was al minder erg dan de vorige keer. Karel begon langzaam te stoten en hoe meer ik zijn lul heen en weer voelde glijden nam de pijn af en kwam dat geile gevulde gevoel steeds sterker opzetten. Ik kwam half overeind en klauwde naar achter naar zijn pompende billen en zette mijn nagels in die mooie ronde konthelften. Dit zette Karel aan tot nog heftiger neuken. Ik begon nu tegengas te geven waardoor zijn pik nog dieper in mij schoof. Karel’s hand greep naar mijn lul en begon in hetzelfde tempo als zijn stoten, mij af te trekken. Ik zag sterretjes en kon mijn orgasme niet meer tegenhouden. Met een kreet spoot ik mijn zaad over onze handdoeken heen. Ik verkrampte helemaal en nam zijn stotende lul daardoor als in een klemschroef. Dit was teveel voor Karel en ik voelde hoe zijn lul opzwol en uitbarstte in een lavahete stroom van sperma  die in mijn binnenste geloosd werd. Hijgend en naar ademhappend zegen we ineen. Karel lag op mij met zijn hete paal diep weggeborgen in mijn kont. Na enige minuten zo gelegen te hebben rolde hij van me af en zijn lul verliet mijn lichaam.

“Wat was DAT lekker,” zuchtte Karel tevreden, “dat moeten we vaker doen.” Ik kwan overeind en zoende hem op zijn mond, stak mijn tong tussen zijn lippen en vocht een nat duel uit met de zijne. Daarna ging ik weer liggen met mijn hoofd bij zijn slappe pik, die ik af en toe zoentjes gaf. Karel bekeek mijn kloten en streelde mijn billen. Even later voelde ik zijn sperma uit mijn gaatje sijpelen. “Jezus, wat is dat?” vroeg Karel geschrokken, toen hij zag wat er gebeurde. “Dat is van jou. Je geil wat je gespoten hebt in mij,” zei ik, “Niets ernstigs, dat hoort zo.” “Is dat van mij?” “Ja.” Hij streelde nu mijn gaatje en stak zijn vinger naar binnen. “Nog steeds lekker nauw,” stelde hij tevreden vast. “Wil je alweer?” vroeg ik. “Eigenlijk wel.” Hij trok loom aan zijn lul die alweer behoorlijk stijf was. Ik zag het van dichtbij aan en voelde hoe hij alweer een tweede vinger naar binnen stak bij me. Ondertussen bewogen zijn ballen bij ieder haal aan zijn pik. Ik nam dat werkje over van hem en ging met beide knieën aan weerszijden van zijn hoofd over hem heen zitten. Zijn vingers hadden mijn kont verlaten, maar plotseling voelde ik hoe zijn lippen zich om mijn pik sloten. Hij zoog mijn lul naar binnen en ik sloot mijn ogen van genot. Daarna nam ik zijn paal in mijn mond en pijpte hem intens tot ik dacht dat ik kramp in mijn kaken zou krijgen van het zuigen. Ik liet zijn lul uit mijn mond glippen, boog zijn benen onder mijn armen door waardoor ik zijn gespreide billen met daartussen dat mooie rozetje in het vizier kreeg. Ik likte zijn gleuf, terwijl Karel mij bleef pijpen en weer twee vingers naar binnenschoof. Mijn tong raakte zijn anus en ik proefde de bitterzoete smaak van zijn kont. Even kwam ik omhoog om het potje vaseline te zoeken, wat Karel al in zijn handen bleek te hebben om weer zijn pik mee in te smeren. Ik nam een vaselinelik en boog terug naar die geweldige billen van hem. Met mijn vinger drong ik nu langzaam het heiligste van het heiligste van Karel binnen, zijn jongenskutje.

Eerst verkrampte hij, maar ik maande hem te ontspannen en toen schoof mijn vinger er gemakkelijker in. Wat was hij nauw, zeg, Ik zou hem meteen aan mijn lul willen rijgen, maar Karel had andere plannen. “Ik ga je naaien.” Ik draaide me direct om en ging op mijn rug liggen, trok mijn benen tegen mijn borst. “Kom op, nu meteen,” siste ik. Hij kwam bovenop me liggen en ik voelde hoe hij op de tast zijn pik op mijn gaatje wilde plaatsen. Ik greep zijn kont vast en trok aan zijn billen. Plotseling schoot hij bij me binnen en zijn ballen kletsten tegen mijn billen aan. Ik duwde mijn bekken omhoog om hem goed te ontvangen. Hij legde mijn benen over zijn schouders en begon rustig te stoten, waarbij hij mij recht in de ogen keek. Hij glimlacht bij iedere keer dat hij bij mij binnengleed. Ik voelde hoe zijn pik heen en weer schoof in mijn grotje. We neukten er intussen behoorlijk op los en ik voelde mijn zaad alweer langzaam aan de kook raken. Plotseling trok Karel zijn pik uit me en ging zelf op zijn rug liggen. 

“Ik wil nu wel eens genaaid worden,”zei hij, trok zijn benen op en bood me zijn kontje aan. Ik smeerde razendsnel mijn lul in en gaf zijn gaatje ook nog een extra likje “voor de glij”. Daarna richtte ik mijn dikke eikel op zijn oh, zo nauwe kontgat en probeerde binnen te komen. Omdat Karel zich zoveel mogelijk ontspande, gleed ik heel langzaam langs zijn afsluitende spier, die een gigantische druk op mijn eikel teweegbracht. Karel hijgde met een vertrokken gezicht. “Doet het pijn?” vroeg ik, “want dan stoppen we ermee.”

“Ja, dat wel, maar ga door.” Ik gleed tergend langzaam verder naar binnen. Tenslotte zat mijn bekken tegen zijn billen aan. Ik liet hem even wennen aan dat fantastische gevoel van totaal gevuld te zijn en toen begon ik mijn lul heen en weer te schuiven in dat warme nauwe kanaal. Ik boog voorover en kuste hem zacht op de lippen, terwijl ik hem langzaam en diep neukte. Mijn bewegingen werden langzamerhand steeds heftiger en ik voelde nu ook hoe Karel meeneukte.

Bij iedere stoot duwde hij zijn billen omhoog om mij maar zover mogelijk in hem te krijgen. Zijn stijve lul kwam opeens tot leven en spoot zaad in onze gezichten terwijl we nog steeds zoenden tijdens ons genaai. Ik werd hier zo heet van dat ik mijn mond lostrok van de zijne, de zaadslierten van zijn gezicht weglikte en het tempo verder opvoerde, Mijn pik schoot even volledig uit hem maar zonder enige hulp gleed hij ook weer naar binnen. Na nog enkele stoten voelde ik mijn liefdessap omhoog komen. Ik kwam klaar met een intensiteit die ik nog niet gekend had.

Ik zakte op Karel neer die zijn benen om mijn middel legde en zijn voeten even boven mijn billen kruiste. We zoenden terwijl we tot rust kwamen. Mijn pik floepte uit hem met een zuigend geluid. “Laten we ons gaan afspoelen in het meertje,” zei ik. We trokken onze zwembroeken aan. Ik trok Karel naar me toe en zoende hem weer op zijn mond waarbij ik nog even met mijn handen in zijn zwembroekje, zijn billen kneedde en hij beantwoordde dit met wat kneepjes in mijn lul, die alweer reageerde. “Kom, voor we weer overnieuw beginnen,” zei ik. 

We klauterden de duinpan uit en liepen terug naar het meertje.

7851 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.