Bears

Vorig jaar, aan het einde van de zomer, het zal begin september geweest zijn, had ik onverwacht een dagje vrij en besloot ik deze meevaller te gaan benutten door naakt te gaan recreëren bij een recreatieplas in de buurt. Het was zonnig en een graad of vijfentwintig. Toen ik daar rond het middaguur arriveerde, was er amper iemand te bekennen en had ik het 'hele rijk' voor mij alleen. Geen wonder natuurlijk, op een doordeweekse dag.

Ik kleedde me bij de toegang van het gebied uit en liep in mijn blootje naar mijn vaste plekje, ongeveer een kilometer lopen aan de overkant van de plas, waar de grond bedekt is met een fijn grastapijtje en struiken en bomen de nodige beschutting bieden tegen een al te hete zon.  Nadat ik op mijn favoriete plekje was gearriveerd, spreidde ik mijn handdoek op het zachte gras en grabbelde ik de nodige attributen uit mijn rugzak: een boek, een flesje water, zonnebrandcrème,  pistachenootjes en een pakje sigaretten. Het relaxen kon beginnen!

Na een tijdje in het boek gelezen te hebben, begon ik het toch behoorlijk warm te krijgen en besloot ik af te gaan koelen door een frisse duik te nemen in het heldere zoete water van de afgraving. Ik wandelde door het ondiepe water aan de rand van de plas en toen het water tot aan mijn pik kwam, nam ik een duik en zwom een flink eind naar het midden van de plas. Ik vind dat toch zo heerlijk, naakt zwemmen, waarbij je het koele water langs je ballen en piemel voelt stromen. Na een tijdje in het midden van de plas wat gedobberd te hebben, zwom ik langzaam terug naar mijn stekkie op de wal. Tot mijn verrassing zag ik dat er inmiddels meer badgasten zich bij mijn plekje in de buurt genesteld hadden. Het bleek een tweetal mannen te zijn, dat was me wel duidelijk, maar vanwege de afstand kon ik verder nog geen details onderscheiden. Ik zag dat ze bezig waren zich uit te kleden en hun kleren keurig opvouwden en in hun tas deden. Toen ze eenmaal bloot waren, begon de een de ander in te smeren met zonnebrandcrème.

Ondertussen had ik de wal bijna bereikt en vanwege de ondiepte liep ik de laatste meters richting mijn handdoek. Toen beide mannen me ontwaarden, begroetten ze me vriendelijk en vroegen of ik het niet erg vond of ze zo dichtbij me waren komen liggen. Dit was namelijk (ook) hun lievelingsplekje. Ik gaf aan dat ik dat juist gezellig vond en eigenlijk ook wel handig, omdat ik hen nu kon vragen mijn rug in te smeren als dat nodig mocht zijn, waarna ik ze een vette knipoog gaf. Beide mannen moesten hier om lachen en gaven aan dat ze dit met liefde zouden doen voor me.

Toen ik me wat afgedroogd had en weer in mijn boek was gedoken, had ik de gelegenheid om beide mannen eens beter te bewonderen. Ik schatte ze rond de veertig jaar, beide erg gespierd,  meerdere tattoos sierden hun bovenarmen en rug en beide hadden ze een cockring aan en was hun eikel opgesierd met een Prince Albert. Qua lengte waren ze ongeveer net zo groot als ik, maar in de breedte stak ik bij deze spiermassa's maar af als een schriel mannetje. Afgezien van hun pik en ballen, waren deze heren ook gezegend met flink wat lichaamshaar en droegen ze een meerdaags baardje.

Nadat ik bovenstaande had geobserveerd, merkte ik dat mijn pik inmiddels flink stijf was geworden en er al het nodige voorvocht uitdroop. Oef. Het uitzicht was dan ook erg opwindend! Ik besloot, teneinde mijn stijve pik te verbergen, maar op mijn buik te gaan liggen en te proberen een tukje te doen. In een roes van geilheid zeilde ik vervolgens naar dromenland. Na een flinke poos gedut te hebben, werd ik wakker van handen die mijn rug en billen aan het insmeren waren. Ik keek ietwat verward en nog half slaperig over mijn schouder om te ontdekken wat er aan de hand was en zag dat een van de twee buurtjes vlak achter mijn billen bovenop zat en me dus aan het insmeren was.

'We zagen dat je een beetje aan het verbranden was, dus het leek ons verstandig je maar even in te smeren. Ik hoop maar dat je het niet erg vindt', aldus mijn smeerder. Ik murmelde slaperig dat ik dat fijn vond, liet mijn hoofd weer zakken en ontspande me weer en liet me deze smeerbeurt welgevallen. De pik van mijn smeerder was overigens flink stijf en drukte met zijn PA tegen mijn kontgaatje aan. Het duurde dan ook niet lang totdat mijn eigen lid ook helemaal stijf was en ik in mijn geilheid (onbewust) mijn kontje af en toe wat draaide en optilde. Tsja, als er zo'n lekkere pik in de nabijheid van je kutje is, wil je natuurlijk wel een goede en gewillige gastheer zijn ;-).

Mijn gekronkel ontging beide heren niet. Mijn masseur spoot nu een enorme hoeveelheid zonnebrandcrème op mijn billen en begon deze hard te kneden, waarbij zijn vingers tergend langs mijn kutje gleden. Zijn vriend kwam ondertussen ook naar ons toegelopen en gaf in niet mis te verstane woorden aan dat ik klaarblijkelijk toe was aan een flinke beurt. Hij ging op zijn knieën voor me zitten, swaffelde een paar maal zijn enorme harde pik tegen mijn wangen en sommeerde me hierna om deze reuze stamper in mijn mondje te nemen. Gretig en zonder handen nam ik zijn lul helemaal in mijn mond en pijpte ik hem als een bezetene. 'Hmmm', murmelde mijn orale vriend, 'dat doe je goed zeg. Hopelijk ben je net zo goed met je kontje.'

Omdat ik mijn mond vol had met zijn vlees, kon ik verbaal niet reageren op zijn opmerking, maar duwde ik mijn kontje gewillig omhoog naar mijn smeerder, ten teken dat wat mij betreft ook dat gaatje gevuld kon worden. De hint werd begrepen, want direct hierna voelde ik een tweetal vingers bij me naar binnen glijden. Mijn vingeraar hield niet van zachtzinnig gedoe, want hij ramde zijn vingers hard in en uit mijn mannenkut en al gauw werden de twee vingers aangevuld met nog twee vingers.

Hier lag ik dan:aan een waterplas, poedelnaakt,  met twee heerlijke dominante kerels die me enorm aan het verwennen waren. Ik was bloedgeil en kreunde luid. Toen mijn orale vriend zijn stijve pik even uit mijn mondje had gehaald, had ik de gelegenheid om mijn wens kenbaar te maken aan deze twee dekhengsten. 'Neuk me hard', smeekte ik bijna. ' Allebei, please!.' Mijn hulpeloze smeekbede leidde tot een plagend gegrinnik van beide heren, die van deze wanhopige geilheid gebruik maakten door hun eisen kenbaar te maken. ' Dat is prima sletje, wij willen je best neuken', sprak de masseur, 'maar wij hebben de afspraak met elkaar dat we alleen een andere vent neuken als we tegelijk bij die vent kunnen inloggen, als je begrijpt wat ik bedoel, ' waarna beide spierbundels in lachen uitbarsten.

Nou, ik begreep dondersgoed wat ze bedoelden: ze wilden me sandwichen! Alhoewel ik bloedgeil was, nam ik toch even de tijd om op hun voorstel in te gaan en bekeek ik de pikken van deze toppers nog eens goed. Beide waren ongeveer even groot, ik schat zo'n 18 a 19 cm, maar vooral de dikte baarde me zorgen. Die schatte ik toch op zeker 6 cm per stuk. Samen in mijn kontje zou dit een opvulling betekenen ter grootte van een literfles cola. Oef. Nu had ik in mijn leven al van alles in mijn kutje gehad, maar zulke enorme hompen vlees die mijn kontje hard zouden gaan neuken, boezemde me toch wel wat angst in.

Klaarblijkelijk zagen beide mannen de angst in mijn ogen en besloten ze me te helpen bij dit lastige beslissingsproces. Mijn orale vriend ging op zijn rug liggen en trok me bruut bovenop hem en stootte zijn pik in een beweging bij me naar binnen en sprak de legendarische woorden:  'Zo, sletje. Sommige dingen moet je gewoon proberen. En je denkt toch niet dat we zo'n lekker bol kontje ongebruikt laten wegwandelen?' Ik had me inmiddels bij de situatie neergelegd en besefte dat ik hier, of ik nu wilde of niet, gewoon verkracht ging worden door deze twee dominante neuktoppers. Nou ja, als bottom kun je het slechter treffen. Ik bewoog me inmiddels langzaam op en neer over de brede stamper van mijn onderste neuker heen en merkte dat ik er van genoot: mijn pik stond weer fier overeind. Mijn neuker pakte me nu hardhandig bij mijn hoofd beet en begon me te zoenen. Ik liet me nu op zijn behaarde borst vallen en zoende hem intens. Bij mijn sterretje voelde ik nu de tweede pik aan de poort kloppen. Pik nummer een liet zich nu een stukje uit mijn kutje zakken, om plaats te maken voor nummer twee, waarna beide lullen zich langzaam een weg baanden in mijn op knappen staande kontje.

De man onder mij omklemde me nu stevig en maande me te ontspannen. Ik pufte de pijnscheuten weg en liet me gewillig palen door deze twee pikken met ijzerwaren. Na enkele minuten was de ergste pijn verdwenen en was mijn grotje klaarblijkelijk gewend aan de omvang van deze twee gezamenlijke indringers. Mijn toenemende gekreun was voor beide mannen een teken het tempo op te voeren, en het duurde dan ook niet lang totdat de twee stampende zuigers in mijn cilindrische grotje het maximum aan toeren had bereikt en oververhitting dreigde.

Ik voelde twee handen steviger mijn heupen beetpakken en de nagels mijn vel binnendringen. Mijn onderliggende neuker greep me nu hardhandig bij mijn nek beet, zodat ik goed verankerd lag tussen twee paar handen en twee pikken. Beide mannen naderden hun hoogtepunt nu en stootten als bezetenen hun paal in mijn kont, die tintelde van dit gebeuk. Mijn prostaat werd heerlijk gemasseerd door deze twee stampende pikken, zodat ik nog klaarkwam voordat beide mannen hun zaad in mijn darmen spoten. Ik spoot mijn zaad op de buik van mijn onderste neuker en voelde het warme goedje tussen ons in plakken. Tijdens mijn orgasme kneep ik onvermijdelijk mijn kutje samen, wat klaarblijkelijk een fijne stimulans was voor beide neukers, want vlak na mijn zaadlozing voelde ik hen verkrampen en hun mannenpap tegelijk in mijn opengeneukte kut spuiten. Heerlijk, om zo'n warme lading sperma in je darmen te voelen spuiten, en dan helemaal zo'n dubbele dosis!

Beide mannen stootten na hun orgasme nog een paar keer zachtjes na, maar haalden jammer genoeg daarna hun neukstaven uit mijn kutje. Ze geboden me nu op mijn knietjes plaats te nemen en hun pikken een orale wasbeurt te geven. Dat liet ik me geen twee maal zeggen en ik nam beide piemels gretig en flink onderhanden en likte net zolang totdat er geen spermarestje meer te vinden was op hun edele delen. Terwijl ik me ontfermde over hun gereedschap, voelde ik hun mannensap uit mijn openstaande kutje langs mijn benen lopen. Een heerlijk gevoel.

Nadat de wasbeurt staken de heren een sigaretje op en kreeg ik de gelegenheid om mezelf wat op te frissen. Ik stapte het meertje in, hurkte tot net boven de waterspiegel en spoelde provisorisch mijn kontje schoon. Desalniettemin zag ik enorme slierten sperma uit mijn kontje in het water glijden en die aanblik maakte me meteen weer geil. Pff. Deze mannen spoten een hoeveelheid sperma, die op zijn minst evenredig was aan de grootte van hun pikken. Wat een lekkerdjes. Terwijl ik me in het water verder reinigde en ontdeed van de sekssappen, besloot ik dat ik deze twee toppers graag ook nog op een andere manier zou willen plezieren.

Ik strompelde het water hierna uit en ging naast de rokende mannen zitten, die me voldaan aankeken en me complimenteerden. 'Je bent een lekker sletje met een heerlijk neukbaar kontje'. Ik beantwoordde hun compliment met vergelijkbare lovende woorden, maar dan vanzelfsprekend gericht op hun stampende pikken. Terwijl ik de loftuitingen uitstrooide over hen, streelde ik tegelijkertijd over beide pikken en deed hen een geil voorstel. Beide heren waren na het horen hiervan eerst even met stomheid geslagen, maar dat maakte al gauw plaats voor een bulderend gelach en een 'high five', waarmee ze het akkoord gaven voor mijn voorstel.

Die middag verliep verder loom en ontspannen. Alle drie waren we uitgeput, genoten we van het zonnetje en bereidden we ons voor op het geile avontuur dat 's avonds op ons wachtte.

Nieuwsgierig wat mijn voorstel was? Lees dan het volgende deel van 'Bears'

5775 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.