Bears -2-

Vervolg op Bears 1-

Nadat we de rest van de middag zonnend en relaxend aan de waterplas hadden doorgebracht, gingen Roy, Marc (we hadden ons inmiddels aan elkaar voorgesteld) en ik huiswaarts. Althans, Roy en Marc gingen huiswaarts, ik ging met hen mee. Ik had ze immers een geil voorstel gedaan en met de 'high five' hadden we bezegeld dat we dat 's avonds zouden gaan uitvoeren.

Ik reed in mijn autootje achter hun witte Landrover aan, richting de bossen van Groesbeek, waar ze een klein boerderijtje schenen te hebben. Na een halfuurtje kwamen we op de bestemming aan en bleek dat boerderijtje een understatement van jewelste te zijn. Het was een grote verbouwde boerderij, gelegen op een bosrijk perceel en met een waterpartij voor de deur die me deed afvragen waarom deze twee bears in hemelsnaam elders gingen zonnen, terwijl ze hier hun privérecreatiegebied voor de deur hadden liggen.

Na mijn auto naast de hunne geparkeerd te hebben, liepen we naar binnen en schonk Roy voor ons drietjes koffie in. Daar was ik wel aan toe, want behalve de nodige spermaresten, had ik die middag niets meer gedronken. Na wat over koetjes en kalfjes gepraat te hebben, was het Marc die to the point kwam en onze deal van die middag oprakelde. 'Als jij je zo nu eens gaat opfrissen, dan maken wij de speelzolder alvast gereed voor jouw wens', zo instrueerde hij mij. Hij stond op en gebaarde me hem te volgen naar de badkamer.

Het woord 'speelzolder' echode nog na in mijn hoofd en maakte een emotionele mengeling van angst en verlangen in mijn los, waar mijn pik overigens op reageerde door te groeien qua formaat. De badkamer was netjes en groot, en Marc overhandigde me een handdoek en een spoelapparaatje, waarmee ik geacht werd mijn darmen te reinigen. Nu had ik dat 's morgens thuis ook al gedaan, maar er zouden nu ongetwijfeld nog de nodige spermaresten tevoorschijn komen als ik deze kleine dildo in zou brengen en de balg met water leeg zou knijpen in mijn uitgewoonde kut.

Toen ik even later mijn met water gevulde darmen ledigde op het toilet, bleek inderdaad dat het enige dat na buiten kwam, hetzelfde water te zijn met hier en daar een restje sperma. De mannen hadden hun lading flink ver in mijn ingewanden gespoten. Ik vroeg me wel af waarom ik nu eigenlijk mijn darmen aan het spoelen was, want mijn voorstel had niets met anale seks te maken. Na het zien van de hoeveelheid zaad die uit mijn kontje droop, die middag, had ik hun gevraagd of ze me die avond nog eens een voor een in mijn mondje zouden willen spuiten. Ik ben namelijk gek op sperma en slik bij voorkeur alles door. 'Nou ja', suste ik mezelf, 'wellicht willen ze als voorspel me eerst nog even neuken om dan hun lading oraal door me te laten aftappen.'

Deze aanname bleek een inschattingsfoutje, want terwijl ik me in alle rust aan het opfrissen was, hadden Marc en Roy wat vriendjes opgetrommeld en hen uitgenodigd 'dat geile sletje te geven waar hij om gevraagd had: namelijk zaad. Veel zaad.' Toen Marc me na een halfuurtje ophaalde uit de badkamer en me begeleide naar hun speelkamer, viel mijn mond dan ook open van verbazing en schrik. De zolderkamer, voorzien van sling, schandpaal, massagetafel en vele, vele SM-attributen, was niet alleen gevuld met het nodige erotische speelgoed, maar ook met 7 gespierde poedelnaakte kerels van hetzelfde kaliber als Roy en Marc zelf. Oempf. Inclusief Marc en Roy stonden er dus 8 geile kerels met hun stijve pik op me te wachten. Roy was degene die dit onverwachte bezoek (wat mij betreft althans) toelichtte en opbiechtte dat ze wat vriendjes hadden uitgenodigd, waarvan ze wisten dat die altijd wel te porren waren voor een zaaddonatie aan een gewillig sletje.

'Nou...eh...bedankt', stamelde ik als reactie op zijn toelichting, 'heel attent van je.'. Ik was even helemaal van mijn a propos. Geen wonder natuurlijk, want er stonden 8 spierbundels naakt op me te wachten, waarvan het merendeel ook nog eens gezegend was met een flinke neukpaal. Een ding wist ik zeker: na afloop zou mijn kontje flink pijn doen en was ik voorlopig wel eventjes klaar met het spelen van de hoerige slet.

'Welnu', begon Marc, 'ik stel voor dat je ons eerst maar eens een voor een stijf pijpt, waarna we je in de schandpaal zullen zetten en gaan verwennen. Alhoewel dit verzoek niet op me overkwam als zijnde iets dat geweigerd kon worden, zakte ik zonder tegenzin op mijn knietjes en begon ik de eerste spierbundel oraal te verwennen. Na een tiental seconden was de eerste pik stijf zoals een pik stijf moet zijn en gebaarde ik nummer twee zijn lid bij me aan te bieden. Enfin, na enkele minuten was het achttal klaar voor de strijd en trok Marc me aan mijn armen ophoog en leidde me naar het schandblok. Dit was zo'n ouderwets middeleeuws ding, waar je met beide armen en hoofd op de uitsparingen moest gaan liggen, waarna het bovenste deel werd neergeklapt en op slot werd gezet.

Aldus geschiedde. Nu stond ik dus vastgeketend in gebogen positie, met mijn kontje naar achteren en mijn mondje op pijphoogte. Roy was ondertussen begonnen mijn kontje te voorzien van klodders glijmiddel en bewerkte mijn neukgat hierna met een enorme dildo. Na de neuksessie van vanmiddag verdween die zonder problemen tot het handvat in mijn anus, waarop Roy dan ook kolderiek het startsein gaf aan zijn maten met de aanmoedigende woorden 'neuken maar!'

De eerste man drukte nu zijn eikel bij me naar binnen en stootte direct door tot aan zijn wortel. Oempf. Hier moest ik ondanks het voorwerk van Roy toch eventjes aan wennen. De neuker gaf me die tijd echter niet en begon vanaf het begin met flinke stoten mijn kutje uit te wonen. Ondertussen hadden zich vier mannen aan mijn voorkant verzameld en werd ik geacht hun pikken oraal in stijve conditie te houden. Dat deed ik gulzig en met passie. Sommige van de spierbundels pakten me hard bij mijn hoofd beet en neukten me deep throat. Het speeksel en voorvocht liep nu langs mijn kin op de grond en ik zoog gretig zuurstof op, tussen de deep throat verkrachtingen door. Dit was wat je noemt echt adembenemend. Adembenemend lekker.

Mijn eerste neuker verkrampte nu enigszins en ik voelde dat hij zijn pik uit mijn kutje haalde en rap naar mijn voorkant kwam gesneld. Gelukkig! De mannen waren op de hoogte van mijn wens en gunden me hun zaad in mijn mondje. De neuker kwam voor me staan, rukte nog een paar maal hard aan zijn stijve lid en spoot toen een heerlijke lading warm zaad op mijn uitgestoken tong en in mijn gezicht. Oow...dit vond ik heerlijk en ik kon het niet laten zijn neuklat helemaal schoon te likken en slikte gretig zijn warme drab door. Marc had ondertussen onder mijn hoofd een schaal neergezet, waar de door mij gemiste klodders in werden opgevangen, zodat ik ongetwijfeld na afloop nog iets extra's had om van te snoepen.

Nummer twee had ondertussen zijn pik in mijn kontje geramd en sloeg tijdens het neuken me keihard op de billen. Oef...daar werd ik nog geiler van! Zijn maten zagen wat voor uitwerking zijn gebeuk en gepets op mij had en moedigden hun kameraad aan me zo hard mogelijk te neuken en op mijn kont te slaan, wat hij dan ook deed. Deze gast wist van wanten en het duurde dan ook niet lang totdat ik mijn lading sap uit mijn stijve pik spoot. Tsjonge....wat was dit heerlijk! Vlak nadat ik was gekomen, spoedde de beuker zich naar mijn mondje, pakte mijn hoofd hardhandig vast en stootte drie maal hard zijn pik in volle lengte in mijn strot, waarna hij zijn enorme hoeveelheid sperma tegen mijn gehemelte spoot. Er ging bij deze topper ging drupje verloren en ik slikte zijn donatie dankbaar en verlekkerd door. Nummer drie neukte me ondertussen rustig in mijn kontje, zodat ik aan de achterzijde in ieder geval even een rustiger momentje had. Aan de voorzijde daarentegen was het een drukte van belang en swaffelden de mannen  met hun pikken mijn gezicht en lieten ze me hun voorvocht aflikken.

Zo ging het de hele avond door. Alle mannen neukten me eerst, waarna ze in mijn mondje hun zaad dumpten. Sommigen neukten me overigens meerdere malen, waaronder de beuker. Deze man, een rossig type met dito baardje, wist van geen ophouden en leverde bovendien ook de tweede en derde keer een hoeveelheid sperma af, waar een 'normale' man jaloers op zou zijn. Wat mij betreft een biologisch wonder en sowieso de beste neuker van allemaal.

Toen alle spierbundels bevredigd waren, werd ik bevrijd uit mijn benarde positie en gingen we naar beneden om in de tuin nog een een pilsje te drinken. Dat werd althans gezegd door Marc, toen die mijn losmaakte uit het schandblok, maar eenmaal in de tuin aangekomen, werd ik met een ketting aan een boom vastgemaakt en moest ik het doen met het kijken naar bierglazen die door de 8 neukers in recordtempo werden geledigd. Na alle inspanningen van die dag, duurde het dan ook niet lang, de oncomfortabele nekketting en mijn naaktheid ten spijt, voordat ik in slaap viel.

Ik weet niet hoe lang ik onder zeil ben geweest, maar ik kan me nog al te goed herinneren hoe ik wakker werd gemaakt. De mannen hadden tijdens mijn tukje flink zitten zuipen en de rossige beuker vond het nodig om zijn blaas over mij heen te ledigen . Ik werd dus wakker van een enorme straal lauwe pis op mijn hoofd en werd direct na het ontwaken gesommeerd om mijn knietjes te gaan zitten, zodat hij mijn kontje kon bepissen. Gezien de omstandigheden leek het me het meest verstandig om maar gehoor te geven aan zijn verzoek, waarna ik met mijn kontje naar de pisser toe ging zitten.

Ondertussen waren de andere zuipers ook afgekomen op dit gênante tafereel en besloten, solidair met hun maat, ook hun pikken uit hun jeans tevoorschijn te halen en hun straal pis op mijn openstaande kutje te richten. Het moet een merkwaardig schouwspel geweest zijn, daar in de bossen van Groesbeek, waar een naakte man op zijn knietjes werd onder gepist door een achttal aangeschoten bears.

Toen alle blazen waren geledigd, en het gele vocht nog van mijn lijf en uit mijn kontje droop, maakte de rossige man me los van de boom en trok me aan de ketting als een hondje op een handen en knieën achter zich aan. 'Kom slet', bulderde hij, 'je gaat een paar daagjes bij mij logeren,' waarna hij mij naar een aannemersbusje leidde en in de laadruimte tussen de stukadoorsspullen mikte. Zonder verder een woord te zeggen, sloot hij de klep van het busje, stapte zelf voorin, startte de auto en reed weg richting in een voor mij ongewisse en onbekende bestemming. 

Het enige wat er door mijn hoofd speelde, was het zelfverwijt dat ik me dit zelf op de hals had gehaald en ik nu maar de consequenties moest aanvaarden van mijn sletterige gedrag. Wat er ook zou gebeuren, ik zou mijn lot als slet, of liever: sub, nu moeten aanvaarden.

5332 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.