Bart, mijn maatje

Na 'n warme drukke week is het eindelijk weekend, tijd om te relaxen. Zo meteen komt Bart, hij stuurde net 'n berichtje dat hij al onderweg is. Net als ik is hij ook weer vrijgezel. Hij is 5 jaar jonger dan ik en af en toe eten we bij elkaar en gaan we samen stappen. Meestal eerst naar de film, of biljarten en poolen. Daarna kijken of we ergens nog wat meiden kunnen versieren.


Ik heb 'n ovenschotel klaar staan en zet vast borden, bestek en glazen klaar. Op dat moment schrik ik van 'n ontzettende knal, 'n flits en begint het te stortregenen. Ik bedenk me dat ik mijn dekbed en m'n wasgoed nog buiten heb hangen en schiet naar buiten. Ik haal m'n dekbed en hoeslaken naar binnen en ga terug voor de rest. Op dat moment komt Bart, kletsnat, met z'n fiets door de poort. Ik schiet in de lach als ik hem beteuterd zie kijken en hij schiet in de lach als hij mij bij m'n waslijn ziet staan. Snel zet hij z'n fiets neer en helpt mij met m'n natte sokken, shirts, broeken en ondergoed. Hoe snel we ook zijn, de regen heeft ons doorweekt en druipend staan we in de keuken elkaar aan te kijken. Nou, daar gaat ons stap-avondje zeg ik, doe die kleren maar uit dan stop ik zei wel in de droger. Demonstratief knoop ik mijn shirt los. Oké, zegt Bart aarzelend. Hij heeft 'n t-shirt aan en 'n bermuda short met sandalen. Hij schopt z'n sandalen uit en trekt z'n korte broek naar beneden. Als hij zijn t-shirt over z'n hoofd trekt merk ik op dat hij goed in elkaar zit. Ik weet dat hij veel heeft gezwommen maar hij heeft geen afgetrainde sixpack. Wel slank, stevig, geen of vrijwel geen haar.


Ik voel het bloed naar m'n hoofd stijgen als ik me bedenk dat het lijkt alsof ik hem aan het keuren ben. Hij pakt z’n natte spullen en in z’n onderbroek draait zich om naar de wasdroger die in de hoek staat. Doe die ook maar uit, zeg ik tegen hem. Hij draait zich half naar mij met ’n vragende blik en ik knik naar zijn onderbroek. Hij kijkt en ziet dat die aan de achterkant net zo nat is als z’n shirt en broek. Oh shit, roept hij uit en kijkt vertwijfeld naar mij.  Ik zeg niks maar trek zelf mijn broek en onderbroek in een beweging uit. Nou kom op, moedig ik hem aan, met dat natte spul mag jij niet op mijn bank zitten hoor! Nee, dat begrijp ik, zegt hij schoorvoetend terwijl hij  nog ’ns aan zijn natte broek voelt. Hij trekt hem uit en terwijl hij zich weer opricht kijkt hij mij aan en houdt z’n natte kleren voor zijn blote piemel.


Ik doe alsof het de normaalste zaak van de wereld is en zeg, nou geef maar hier dan stop ik het in de droger. Als ik z’n kleren pak zie ik dat hij ’n beetje ’n stijve piemel heeft. Relax, man! Je hoeft niet bang te zijn om ’n stijve te krijgen hoor, zeg ik. Daar kan je dan toch niks aan doen, tenzij je jezelf de hele tijd loopt te stressen.  Pak jij nog even twee biertjes dan kunnen we zo eten, doe ik nonchalant. Kun je d’r wel tegen om zo samen bloot te zijn? vraag ik hem lachend. Jawel hoor, probeert hij stoer te doen. Met zwemmen hebben we ook altijd ’n gezamenlijke kleedruimte zegt hij terwijl hij met twee blikjes bier naar de woonkamer loopt. Pak jij het eten vast uit de oven, dan pak ik nog even twee handdoeken. Bart komt terug gelopen. Zijn piemel is weer tot z’n normale grootte geslonken en ik kijk hem lachend aan. 

Jij hebt ‘r helemaal geen problemen mee he? vraagt hij mij. Nee, ik vindt het wel leuk. Ik ben altijd in m’n blootje als ik thuis ben en als ik alleen ga zwemmen ga ik meestal naar het naaktstrandje. en trouwens, fluister ik hem toe, ik ben zelfs naakt geboren! Hij grinnikt om mijn flauwe grap, draait zich naar de oven, bukt zich en opent de deur. ik schiet op hem af een roep, voorzichtig joh, da’s heet hoor! Hier, terwijl ik m’n hand op z’n rug leg reik ik hem twee ovenwanten aan.  Hij trekt ze aan, pakt voorzichtig de schotel, loopt er mee naar de kamer. Ik zie dat z’n piemel weer iets groter is geworden. Hij loopt met de hete schaal naar de kamer en roept daar aangekomen, waar hij de schaal op kan zetten? 


Met twee keuken-handdoekjes loop ik op hem af. Hij staat richting de tafel met de hete schaal voor zich uit. Zoals hij daar staat ziet hij er hulpeloos uit, en hij kijkt mij ook aan als ’n jonge blaag die ’n standje verwacht.  In mijn fantasieën heb ik wel ’s sex met ’n andere man, maar die fantasie heb ik nooit in de praktijk gebracht. Ik realiseer me ineens dat Bart ’n lieve jongen is, en dat ik me ook wel ’s heb afgetrokken terwijl ik aan hem dacht. Volgens mij had ik op dat moment net zo goed over iemand anders kunnen fantaseren. Dat was gewoon toeval. Maar nu ik hem zó zag wist ik dat ik mezelf dat niet meer kon wijs maken. Ik wist dat ik nu vaker aan hem zou denken en hem in mijn hoofd dan Bartje zou noemen. Ik voelde ’n enorme erectie op komen maar voordat ik het zover laat komen zeg ik, ha nou heb ik je, terwijl ik met ’n handdoek tegen z’n billen sla en als ’n mislukte bokser om hem heen dans. Hee joh lacht hij, da’s heet hoor! Ik kijk om me heen of ik iets zie, maar zie niks anders dan één van de handdoeken die ik in m’n hand heb. Ik vouw er één op en leg hem op tafel. Ik zie nog net dat zijn piemel weer in rust toestand is voordat Bart de schaal op tafel zet. Als hij omhoog wil komen leg ik de andere handdoek op z’n rug een zeg, je bent hier nog helemaal nat. Hij blijft voorover gebukt staan terwijl hij mij z’n rug laat drogen. Kom maar overeind hoor zeg ik terwijl ik zijn billen droog en op m’n knie ga zitten. Hij komt omhoog en ik droog de achterkant van z’n benen van beneden naar boven. Bijna raak ik hem tussen z’n benen aan maar ga naar z’n billen en droog die nog even goed. Zo, zeg ik, nou hou je m’n bank tenminste droog. Mag je mij ook even doen, zeg ik terwijl hij zich omdraait en ik hem de handdoek geef. Terwijl ik opsta en me omdraai zie ik nog net dat z’n piemel weer gegroeid is.


Hij droogt m’n rug af en m’n billen. Hij duwt met z’n vinger de handdoek zachtjes tussen mijn billen. Als schrikreactie span ik m’n billen en dan geeft hij mij ’n ferme tik op m’n bil. Zo, die had je nog tegoed schatert hij. Ik pak de handdoek van hem af en probeer hem nog ’s te raken maar hij is te snel. Lachend droog ik m’n haren, nek en gezicht. Mijn armen, borst en buik. Ik droog m’n piemel en met m’n andere hand pak ik hem vast en droog me tussen m’n benen terwijl ik iets door m’n knieën ga. Op dat moment geeft Bart me lachend ’n duwtje en val ik op m’n zij op de bank. Meteen springt Bart boven op me en heeft me klem vast Zo roept hij, nou kun je niet veel meer hè, in je blootje! Ik geef me over, zeg ik terwijl ik op m’n rug draai en m’n handen onder mijn hoofd leg. Zeg genade! roept Bart. Nee, antwoordt ik lachend. Gezien mijn positie ben ik totaal aan hem overgeleverd. In dat geval, roept hij, daag ik je uit tot ’n duel! Met zijn half stijve piemel begint hij hem, gierend van het lachen, als ’n zwaard tegen mijn piemel te slaan. Auw, auw, speel ik verschrikt. Och, heb ik je pijn gedaan, kleineert hij me lachend, en ik zeg met ’n klein stemmetje zachtjes, huh ja. Ach, stil maar zegt hij terwijl hij met z’n andere hand mijn piemel aait alsof het ’n hondje is. Mijn half stijve piemel begint te kloppen en wordt al wat stijver. Kusje erop? vraagt hij. Dat durf je niet, daag ik hem uit! Hij kijkt me stoer aan en terwijl hij me in mijn ogen blijft kijken gaat z’n hoofd richting mijn piemel. Ik kijk hem uitdagend aan.


Mijn piemel wordt, nog voordat hij in de buurt komt zo stijf als maar kan. Bart voelt mijn pik groeien in z’n hand en kijkt verschrikt naar beneden en ziet dat hij nu ineens mijn stijve piemel vast heeft. Hij hervindt zichzelf en zegt ja, zeg, dus zo wil jij winnen, kun je wel tegen zo’n kleintje! Allebei proesten we het uit van de lach. Ik ben blij dat we zo’n lol hebben en daardoor de spanning telkens weten te breken, want Bart maakt me zo geil als boter. Kom, het eten wordt koud, zeg ik. Bart gaat van me af en pakt het handdoekje om zijn haar en z’n voorkant te drogen. Als hij bij zijn piemel komt kijkt hij en ziet mij het eten opscheppen terwijl ik nog steeds ’n stijve heb. Hij vraagt, vindt je het echt niet erg dat we nou met ’n stijve zitten? Ik zeg quasi boos, nou daar kan ik toch niks aan doen, dat heb jij gedaan! Dan lach ik en zeg, nee hoor, ‘k vind het eigenlijk wel lekker. Normaal moet ik me altijd inhouden, want op ’n naturistenstrand of sauna is het niet de bedoeling dat je met ’n stijve rond loopt. 


Tegelijk pak ik m’n piemel in m’n hand en speel er ’n beetje mee. En jij? vraag ik, vind jij het erg dat ik met ’n stijve zit? Ben je homo, vraagt Bart ineens. Nee joh, zeg ik, dat heeft er toch niks mee te maken? Oh nee, vraagt Bart. Nee joh, twee vrienden kunnen toch gewoon samen wat geilen zonder dat ze verliefd op elkaar zijn, zeg ik. Ik zit me anders nu toch wel in te houden, vertrouwd Bart mij toe. Wat, dat je geen stijve krijgt, vraag ik ongelovig. Ja, zegt Bart. Laat ’s kijken dan, daag ik hem uit. Hij haalt het handdoekje weg, en zijn halfzachte piemel laat zijn hartslag duidelijk zien. Met elke hartklopping stroomt er duidelijk steeds een beetje meer bloed in z’n pik en beweegt z’n pik steeds ’n beetje stijver. Na ’n paar seconden staat ‘ie zo stijf is dat er niks meer bij kan. Het ziet er zo geil uit dat mijn pik er super stijf van staat.

We zijn er allebei stil van. Hij kijkt me aan, nog steeds niet helemaal op z’n gemak. Wauw, dat ziet er geil uit, je hebt wel ’n mooie pik man, verbreek ik de stilte. Hier neem ’n biertje, zeg ik terwijl ik ’n blikje pak en hem er een geef. We openen de lipjes en stoten de blikjes tegen elkaar terwijl we proost zeggen. We nemen allebei ’n flinke teug.


Bart gaat naast me zitten op de tweezitbank die haaks op de bank staat waar ik in zit. We zitten allebei op het randje van de bank en terwijl onze knieën elkaar raken nemen we ’n hap van het inmiddels niet meer zo gloeiende hete eten.

Tijdens het eten gluren we allebei naar elkaars stijve pik. Tussen de happen door houden we onze pik vast en trekken er wat aan. Ik vind dit wel geil hoor, heb jij dit wel eens eerder gedaan, zo met z’n tweeën, vraagt Bart. Nee, niet echt. Ik sliep wel met m’n broertje op een kamer, vertelde ik. Als de een begon, ging de ander als vanzelf ook trekken. Meestal begon het onder de dekens, en soms was het in de zomer te warm voor dekens. Maar meestal zagen we elkaar klaar komen. Nog ff in slaap komen noemden we dat. Toen ik 16 werd kreeg ik ’n eigen kamer op zolder. Hebben jullie elkaar nooit geholpen, vroeg Bart. Nee, antwoordde ik, mezelf afvragend waarom eigenlijk niet. En jij, vroeg ik Bart. Ik wist dat hij geen broers had, alleen twee oudere zussen. Nee, vertelde hij terwijl hij achteruit in de bank ging zitten.


Zijn pik kwam daardoor weer vol te voorschijn en ik kon ’n zuchtende kreun niet binnen laten. Bart merkte dat en vroeg uitdagend, weet je zeker dat je geen homo bent? Nou, antwoordde ik, als ik jou zo zie zitten moet ik bekennen dat het er wel erg geil uit ziet. Nu kon Bart eindelijk z’n schaamte opzij te zetten. Hij ging er nog wat beter voor zitten, z’n benen iets meer uit elkaar en gaf mij ’n beter uitzicht. Ik stapelde wat kussen naast me en ging met m’n gezicht naar hem toe zitten, zwaaide m’n been op de bank en de andere op de grond. Terwijl ik zo ’n mooi zicht had op zijn pik trok ik me af. Nu was het Bart z’n beurt om hoorbaar te zuchten. Ik moet zeggen dat ik dit ook wel geil vind, zuchtte hij. Ik kom naast je zitten, oke? Hij stond op en kwam bij mij op de bank zitten. Op z’n knieën tussen mijn benen. Zo konden we allebei onze twee stijve pikken zien. Hier, nu is het tenminste ’n eerlijke strijd, zei Bart terwijl hij mijn hand zachtjes van mijn pik af haalde en zijn piemel tegen de mijne zwaaide. Dit keer was het geen stoerdoenerij maar pure geilheid. met ’n geile glimlach kreunde ik zachtjes. Hmm jou pik is wel wat dikker dan die van mij, vergeleek Bart. Je mag hem wel vastpakken hoor, moedigde ik hem aan. Hij pakte mijn pik tussen twee vingers en wiebelde hem wat heen en weer. Lijkt me eigenlijk wel leuk om ’s iemand af te trekken, zei hij. Nou ik hou je niet tegen hoor, zei ik. Hij sloot zijn hand om mijn pik an keek mij aan. Ik haalde diep adem en en wachtte af.


Zachtjes bewoog hij z’n hand naar beneden, mijn voorhuid meenemend. Toen hij wat weerstand voelde ging hij langzaam omhoog, iets harder knijpend. Toen hij weer langzaam naar beneden ging bleef hij op het laagste punt even beneden en probeerde nog ietsje verder te gaan en meteen weer omhoog. Oeh, kreunde ik, dat doe je lekker. Bart glimlachte en keek van m’n piemel naar mij en weer terug terwijl hij de snelheid ’n beetje opvoerde. Oh ja, ga door zuchtte ik. Bart was nu gestopt met z’n eigen piemel en concentreerde zich nu helemaal op mij. Met z’n vrije hand streelde hij m’n balzak. Hmmm, liet ik hem horen dat ik daarvan genoot. Hij ging nu sneller omhoog en omlaag. Ik trok mijn knieen wat op en begon mee te bewegen op zijn ritme. Daardoor verschoof zijn hand naar mijn billen tussen mijn bilspleet. ’n Flinke kreun van mij leerde hem dat ik dat niet erg vond. Toch ging zijn andere hand nu naar mijn buik en terug naar mijn ballen, en doordat ik nog steeds meebewoog op zijn ritme ook naar mijn billen. Ik ging met m’n billen omhoog en omlaag als hij met zijn hand om mijn piemel omlaag en omhoog ging. Toen ging hij iets langzamer omlaag en nog langzamer omhoog. Terwijl ik omlaag ging drukte hij ineens zijn vinger tussen mijn billen. Weer diezelfde schrik reactie als eerder toen hij me op m’n billen sloeg. Ik opende mijn ogen, we keken elkaar aan. Hij drukte nu licht tegen m’n billen terwijl hij met z’n andere hand naar beneden ging. Ik hield m’n adem in en vroeg, wat doe je?  Met z’n vinger zat hij nu tegen m’n gaatje aan, en begon het tempo met z’n andere hand weer snel op te voeren. Ik begon er van te hijgen. Hij spuugde wat op z’n vinger en floepte z’n vinger naar binnen. Oeh, kreunde ik. Pijn, vroeg hij? Nee, ’n beetje antwoordde ik. Terwijl hij me nu zachtjes aftrok ging hij nu met z’n vinger zachtjes op en neer in hetzelfde tempo. Ooo, kreunde ik, ik ga klaar komen. Meteen stopte Bart, mijn adem stokte en mijn lichaam maakte de beweging alsof ik klaar kwam. Ik wilde mijn piemel pakken om het af te maken, maar Bart hield m’n hand tegen. Er kwam ’n klein druppeltje uit mijn pik, maar ik kwam niet klaar. 


Waarom ga je niet door, vroeg ik? Bart zei, ik wilde niet dat je nu al klaar kwam.  Waarom niet, vroeg ik verbaasd? Ik, euh…, stamelde hij. Wat, vroeg ik. Ik zou je graag willen neuken, kwam er ineens uit. En ik dacht dat als je nu klaar zou komen dat je dat niet meer zou willen, bracht hij voorzichtig uit. Zo, vroeg ik, waar is Bartje nu van net die zich inhield om geen stijve te krijgen? Ik heb hier al ’n tijdje van gedroomd, zei hij. Wat, vroeg ik, om ’n jongen te neuken? Ja, eh, nou nee…eh.., stotterde hij, om eh… jou te neuken, flapte hij eruit. Ik ben niet verliefd op je hoor, of zo, alleen, nou ja… misschien ook wel ’n beetje. Ik keek hem verbaasd aan en vroeg, vertel? 

Een paar jaar geleden was ik te vroeg voor de training maar ik dacht ik ga vast omkleden en dan kan ik misschien wel wat helpen met de training van de eerdere groep. Toen ik de deur open deed waren er al twee jongens van die groep. Ze hadden hun handdoeken voor zich en leken geschrokken toen ik binnen kwam. Maar toen ze zagen dat ik het was zeiden ze, hey, ben jij niet veel te vroeg? Ik zei ja klopt, en vertelde ze waarom ik zo vroeg was, terwijl ik me uitkleedde. Ik vroeg, moeten jullie niet trainen nu? Ja, zijn we ook aan het doen. Ik had me net uitgekleed, toen ze hun handdoek lieten vallen. Toen zag ik pas dat ze allebei ’n stijve hadden. Terwijl ze naar mij keken ging een van hun op z’n knieën en begon de andere te pijpen. En jij, wat deed jij, vroeg ik Bart. Hij keek me aan, en zei, ik stond daar in m’n blootje en ik kreeg ’n stijve. De jongen begon te lachen en stootte z’n vriend aan, die stopte met pijpen, keek naar mij, begon te lachen toen hij mijn stijve zag en vroeg of ik mee wilde doen. Ik kreeg toen ’n ontzettend rood hoofd. Ik wil je wel pijpen hoor, zei hij. Hij draaide zich om naar mij en die andere jongen heeft hem toen geneukt. 


Ben je niet weggegaan toen, vroeg ik Bart. Nee, antwoordde hij, ik stond daar met ’n stijve en m’n speedo in m’n hand, maar ja die past dan toch niet. Waarom heb je je niet laten pijpen door hem, vroeg ik. Dat durfde ik niet, vertelde Bart, ik geloof dat ik iets zei van nee hoor dat hoeft niet, dank je wel. Haha, lachte ik toen ik het gefronste gezicht van Bart zag die het nog eens beleefde. Bart zag de humor er ook wel van in, en zei, ja stom he? Hoe oud was je toen, vroeg ik hem. 17 of 18 geloof ik, antwoordde hij. En die andere jongens? Die moeten ’n jaar ouder geweest zijn. En hoe liep het af?  Die jongen, die neukte, riep al snel, dat hij ging klaarkomen. Hij ging op ’t bankje zitten en pakte toen ’n handdoek en spoot daar z’n kwakkie in. Die andere jongen ging staan en met één been op de bank en één op de grond liet hij zich pijpen terwijl hij nog steeds naar mij keek, en mij nog ’s wenkte. Hij kwam ook al snel klaar. Ze hebben zich toen aangekleed en vertrokken. Die laatste jongen keek nog om, kuste z’n hand blies het naar mij, tuitte z’n lippen en legde z’n wijsvinger tegen z’n mond en zei, ssst. Toen gaf hij mij nog knipoog en vertrok. 

En, vroeg ik, kon je toen je speedo weer aan? Nee nog steeds niet, vertelde Bart verder, ik was alleen in de kleedruimte en heb me toen afgetrokken in de kleedkamer. Ik kwam ook meteen klaar. Vond je het geil dan, vroeg ik overbodig. Ja, duh… anders had ik niet de hele tijd met ’n stijve gestaan. Bart keek me vragend aan, hij wilde natuurlijk weten wat ik van zijn verhaal vond. Heb je er verder nog iets mee gedaan, vroeg ik. Nee, ik ben daarna meteen naar huis gegaan.  Maar ik blijf er over denken wat er gebeurd zou zijn als ik niet zo schijterig was geweest.


Opeens bedacht ik me iets. Toen we laatst hadden gezwommen was het zo druk bij het omkleden, begon ik. Ja, onderbrak Bart mij, jij ging toen met die jongen in één hokje! Ja, en jij met die oudere man. Is er toen iets gebeurd, vroeg ik hem. Ja, zei Bart, eh… maar niet met die man. We stonden de hele tijd met onze ruggen tegen elkaar. Op ’n gegeven moment raakte onze billen elkaar en toen zei hij, oh sorry, verder niks. Maar vanaf dat moment moest ik wel aan jou denken. Of eigenlijk dacht ik dat wij die twee jongens zouden zijn die ik in de kleedruimte had gezien en dan was ik diegene die jou neukte. 

Ah, zei ik, nou snap ik het. En daarom wil je mij nu neuken? Ja, zei Bart, tenminste als jij dat ook wil natuurlijk. Nou, begon ik, net wilde ik dat ik dat geloof ik niet echt, maar vrienden moeten wel wat voor elkaar over hebben, toch? Bart begon te glimlachen van oor tot oor. De hele tijd had hij mijn piemel vastgehouden en er ’n beetje mee gedraaid en gekneed. nu pakte hij hem wat steviger vast zodat mijn piemel van stijf naar heel stijf ging.


Wacht, ik heb nog wat, zei ik, en stond op ging naar boven en kwam terug met een tube glijmiddel. Bart keek me vragend aan. Ik glimlachte en zei, ’n kwestie van goed voorbereid zijn, toch? Bart lachte, toen ik weer naast hem zat pakte hij de twee blikjes bier, gaf er een aan mij en we pakten elkaars piemel. Proost! Voordat jij begint wil ik eerst nog iets doen, ga ’s liggen, zei ik. Bart ging liggen en z’n pik lag half stijf op z’n buik. Ik goot er wat bier over heen en zei, nou ik wil wel ’s iemand pijpen. Bart’s ogen glunderde toen ik hem aankeek en ik zijn piemel in m’n mond nam. Zijn hele piemel zat in mijn mond, maar al snel werd hij zo stijf dat het niet meer paste. De biersmaak was snel weg, ik likte hem nog op z’n buik, en z’n ballen, maar toen ik daarna zijn piemel weer in mijn mond stopte smaakte hij gewoon naar piemel. Ik vond het zonder bier eigenlijk net zo lekker besefte ik me.


Bart was al snel erg stijf. Hij kwam overeind en ik ging op mijn rug liggen. hij begon me weer net zo lekker af te trekken als eerder die avond. Hij smeerde z’n vinger in met glijmiddel en verdween al snel tussen m’n benen. Ik verwachte dat het wel weer wat pijn zou doen, maar blijkbaar was ik al wat gewend, of deed de glijmiddel het goed. Bart smeerde zijn pik in met glijmiddel en wreef met z’n pik tegen mijn gaatje. We waren allebei zo geil maar Bart kreeg z’n pik er niet in. Ik vroeg hem toen op z’n rug te gaan liggen en ben toen op hem gaan zitten. Langzaam verdween zijn pik in mij. Bart pakte mijn piemel vast een begon mij te trekken terwijl ik op zijn pik reed. Na ’n tijdje zette Bart mij op handen en voeten op de bank en ging zelf op de grond achter mij staan. Nu kon hij mij van achter nemen, langzaam ging hij op en neer en ik voelde z’n pik kloppend in mij. 


Oh Bartje, neukt mij, riep ik tegen niemand in’t bijzonder. Bart ging door, stootte zich in mij en en hij riep ja, elke keer als hij stootte, sneller en sneller en, ooooh, riep hij ik ga komen! Ja kom maar, antwoordde ik. -In jou? -Ja, doe maar! -Jaaaa. Ik voelde hem klaarkomen in mij, en nog ’n stoot, en weer n straal, en nog een. Bart kwam klaar in mij. Even nog bleef hij in mij, toen haalde hij hem eruit. Met de handdoek probeerde hij mijn billen schoon te maken, maar z’n vocht bleef eruit lopen. Even douchen, stelde ik voor? Ja graag, antwoordde hij. Met m’n hand tussen m’n benen liepen we naar de douche. Met z’n vingers en de douche kop maakte hij me schoon. Ik waste zijn piemel en stopte zijn slappe piemel nog even in mijn mond. Ik denk niet dat hij zo snel alweer stijf wordt, verontschuldigde hij zich. Geeft niet, zei ik, zo is het ook lekker. Maar jij bent nog niet klaar gekomen, zei hij. Nee, antwoordde ik, kun je daar nog iets aan doen? Vast wel, zei hij. Bart draaide de kraan dicht en pakte een handdoek. Hij sloeg hem om mij heen, en pakte er een voor zich zelf. Snel droogde hij zich wat af, en vervolgens droogde hij mij heel lief af. Mijn, hoofd, schouders,  rug borst, mijn billen, en mijn stijve pik droogde hij langzaam en voorzichtig af. toen nam hij mijn pik in z’n mond en begon mij te pijpen. En, hoe smaak ik, vroeg ik. Hij gaf geen antwoord, maar trok wat aan mijn piemel. Mijn voorvocht maakte mijn pik meteen nat. Bart likte mijn piemel alsof het een smeltend ijsje was, stond op en stak z’n tong in mijn mond. Oh wauw, riep ik uit, dat is geil, doe nog ’s. Bart herhaalde zijn geile manoeuvre en toen hij z’n tong weer in mijn mond stak likte ik zijn tong. Na ’n nog langere tongzoen trok hij mij verder af en pijpte me tot ik klaar kwam. Hij ving mijn eerste zaad op in z’n mond en stond meteen op om mij nog meer te laten proeven van mijn eigen zaad. 


Bart spoelde me af onder de douche en nog steeds bloot gingen we naar beneden. We ruimden de tafel op, namen nog ’n biertje en gingen als vanzelfsprekend naast elkaar op de bank liggen toen we een film op zette. Toen er een heftige vrij-scene voorbij kwam en de hoofdrolspeelster geheel naakt te bewonderen was, zagen we dat we er allebei ’n stijve van kregen. Tijdens de rest van de film hebben we elkaars piemel lekker vastgehouden, afwisselend lekker stijf en soms lekker zacht en klein.

Toen de film was afgelopen schrok ik en schoot vervolgens in de lach. Ik zei tegen Bart dat ik me plots herinnerde dat ik de droger niet eens had aangezet. Dan zit er niks anders op dan dat ik hier blijf slapen, zei Bart. Slaapt deze bank ’n beetje, vroeg hij olijk. Ik zei, volgens mij wil jij liever bij mij in bed komen liggen, mafkees. Oké, zei hij, zullen we dan maar, terwijl zijn pik al weer op volle sterkte stond.

7907 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 33)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.