Neuken en zijn sperma slikken

De gereduceerde entreeprijs bij Sauna Victory in Tilburg maakt dat vele mannen zich op woensdag seksueel willen uitleven. Ik hoor ook tot die groep, maar dan vooral omdat er werkelijk veel bezoekers zijn, dus veel keuze. Tot nu toe heb ik daardoor vrijwel altijd een goede sex-ervaring gehad. In Tilburg gearriveerd, lekker douchen tussen de andere mannen. Ik vet m'n kont onder het douchen alvast lekker in met glijmiddel en word daarbij bekeken door zeker 3 paar geile ogen. Mijn voornemen is om vandaag met een man te gaan neuken en zijn sperma te slikken.

Ik loop de natte sauna binnen en tref een volle bank mannen aan.  Twee kerels zitten naast elkaar en vrijen lekker tegen elkaar op. Ze tongen en bevoelen elkaar. Ik zie dat de een de ander wil pijpen maar eigenlijk heeft hij net niet voldoende ruimte. Na wat pogingen gaat hij daarom gebukt staan voor de zittende man en diep voorover gebogen neemt hij hem diep. Hij biedt daarmee tegelijk een volle inkijk op zijn stevige bilpartij, anus en het imposante lid dat ertussen hangt. Dit is meer dan showen, dit is vragen om "pak mij vast". Ik ga achter hem zitten en streel zijn billen. Dan grijp ik naar zijn geslachtsdeel en ben stom verbaasd over de dikte van zijn lid. Die knuppel tussen zijn benen heeft, schat ik, de dikte van een colablikje. Dat gegeven is al voldoende om mijn geile fantasieën op hol te doen staan. Stel je voor, zijn pik mijn kont, wat een immens gevaarte zou ik dan in me hebben. ik zou inscheuren geloof ik. Ik lik zijn anus en de zwaar hangende ballen eronder en ondertussen omklem ik zijn paal met twee handen. Wat een mega-kanon heeft die gast. Ik raak er niet op uitgekeken. Jammer genoeg staan de twee mannen op een gegeven moment op en verlaten de sauna. Ik denk dat ze een kamertje voor zichzelf willen. Jammer want zo'n pik krijg je niet elke dag in handen.

Na een rondje douche om af te koelen, loop ik de videoruimte binnen en bekijk de mannen. De meeste liggen een beetje verscholen heimelijk aan hun pik te friemelen. In de laatste ruimte ligt een man gestrekt op de bank. Hij lijkt lekker ontspannen en daarom is hij de kerel waar ik op af ga. Ik ga een trede lager zitten en begin zijn linker been te strelen. Hij vindt het fijn zo te horen, en dat nodigt mij weer uit tot meer actie. Ik ga een trapje hoger geknield naast hem zitten om hem beter te kunnen bevoelen. Op handen en knieën zit ik en beweeg over zijn lijf richting zijn pik. Niet veel later heb ik zijn fallus volledig in mijn mond.
Nu verplaats ik mijn rechterhand en -been en ben dus pal boven hem. Ik buig me om verder te pijpen. Maar ook heb ik aandacht voor me zelf, want langzaam laat ik me zakken zodat mijn lul zijn lippen raakt. Hij heeft niet veel nodig om toe te happen en in no-time zit ik diep in zijn mond. Hij slikt mijn pik meteen in en door iets te drukken kan ik hem nog dieper in zijn keel laten zakken. We hebben inmiddels twee kijkers en dat geilt ongelooflijk op. Zeker tien minuten liggen we elkaar zo te zuigen en te likken. Heerlijk, we weten allebei wat een vent aan zijn pik voelt en wat hij nodig heeft om lekker klaar te komen. Zo ver is het nog niet, want hij vraagt om apart te gaan. Ik stem graag toe want ik heb het gevoel dat hij dan ongeremd met me zal willen neuken.

In het hokje schuiven we als vanzelf in een 69. In no-time pompen onze pikken in elkaars kelen en ervaren hoe diep we wel zitten. We zweven allebei op een cuckold-moment, maar het voelt zo goed. Dan nemen we wat afstand. Ik schuif mijn handen onder zijn billen en beweeg zijn onderlichaam in een heerlijk ritme zodat ik hem helemaal in mijn mond voel. Hij likt mijn aars en beweegt zijn tong op virtuoze manier in mijn kringspier die daardoor helemaal ontspant. Zullen we neuken?. Hij antwoord dat hem dat nog niet zal lukken. Dan neuk ik jou toch, vul ik snel in. Ik scheur snel een condoomverpakking open en rol het rubbertje over mijn pik. Ooh, wat voelt het goed om met je lul langs een jongenskut te wrijven. Ik beweeg mijn pik vanaf zijn rug tussen zijn billen, aars en dan naar zijn ballen. Hij beweegt lekker mee. Nu zet ik even wat meer kracht en open zijn kringspier. Ik wacht even om hem te laten wennen aan het gevoel. Hij kreunt, maar ik hoor geen pijn, alleen maar genot. Dat geeft mij het signaal dat ik dieper kan en moet. Langzaam schuif ik mijn volledige lengte naar binnen. Hij zit ademloos naar achter te genieten en weet niet wat hem overkomt. Aaaooogh is het enige wat hij kan uitbrengen. Ik neuk hem nu nog voorzichtig maar voer al snel het tempo op. Steeds harder neem ik bezit van deze man. Hij ondergaat het in genot en geilt enorm. Ik voel dit aan het trillen van zijn lichaam. Zijn pik zwaait heen en weer en zijn anus raakt steeds meer ontspannen waardoor ik de ruimte krijg om hem werkelijk fors te neuken. Met lange halen roert ik mijn paal in zijn kont en we genieten samen intens van dit spel. Dan ineens wordt het tijd voor klaarkomen.

Hij meldt dat zijn hoogtepunt komt.  Ik wil nu je zaad in mijn mond proeven roep ik. Kom in mijn mond klaar. Hij wil het en bliksemsnel nemen we nieuwe posities in.. Met zijn lul tussen mijn tanden geklemd voel ik heel goed dat hij strakker wordt en vlakbij zijn hoogtepunt is. Spuit je zaad in me roep ik hem toe. Dat moet voor hem de druppel zijn want het volgende moment voel ik de stralen warm sap in mijn mond belanden. In een flits gaat het door me heen hoe aangenaam dit sperma wel smaakt en ik slik, slik, slik alles wat hij geeft. Het laatste deel van zijn zaad verdeel ik over zijn pik en hij valt nat en uitgeput neer op het matras. Ik wrijf zijn sperma verder over zijn lul, ballen en buik en merk aan mezelf dat ik nu ook wil klaarkomen. Ik wil op jouw borst spuiten roep ik hem toe en begin mezelf af te trekken. Tegelijk trekt hij aan mijn ballen en in no-time voel ik mijn hoogtepunt, ooh, aaagh komen. Ik spuit als een bezetene mijn sperma op zijn borst en geniet van de aanblik. Uitgeput val ik in zijn armen en kan niet veel meer dan het zaad op zijn borst en buik lekker verdelen over zijn lichaam.

15920 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.