Bears -slot-

-vervolg Bears 1 en 2-

Nadat ik door Marc, Roy en hun zes vrienden misbruikt was, aan het schandblok was geketend en als toetje door de bierdrinkende mannen onder was gepist, had de rossige man met de grootste pik mij als een hondje aan een touw meegenomen en in de laadruimte van zijn busje geladen. We waren nu dus onderweg naar een voor mij onbekende bestemming en naar het lot dat me te wachten stond, kon ik alleen maar gissen en vrezen..

Na een kort maar hobbelig ritje hadden we klaarblijkelijk de bestemming bereikt, want ik hoorde de bus tot stilstand komen en de bestuurder uitstappen. Enkele tellen later werd ook de laadruimte van de bus geopend en werd ik door de rossige man uit mijn benarde positie bevrijd. Hij ontdeed me voorzichtig van mijn touw en vroeg me heel vriendelijk hem te volgen. Verbeelde ik me het nu, of was de vriendelijke toon waarmee hij me nu aansprak slechts iets van tijdelijke aard?

Ik volgde hem dus ietwat verbouwereerd naar, wat ik aannam, zijn huis. Eenmaal binnen, werd de behandeling die ik onderging niet minder vriendelijk: sterker nog, die was heel zorgzaam en gastvrij. Hij leidde me naar de badkamer, pakte een schone handdoek voor me en bood me de gelegenheid me zelf 'maar eens lekker op te frissen'. Hij had zich ondertussen zelf ook voorgesteld als Sean en er bij verteld dat zijn roots in de Schotse hooglanden lagen, wat zijn  rossige uiterlijk verklaarde.

De douche was heerlijk. De warme straal deed me goed. Alle vuiligheid schrobde ik met een spons van me af en mijn kontje spoelde ik een aantal keren goed door, zodat daar alle spermaresten uitstroomden. Ik voelde me al weer een stuk beter na deze opfrisser. Nadat ik klaar was met douchen, deed ik een badjas aan die Sean voor me klaar had gehangen en verliet de badkamer ietwat schoorvoetend. Ik was nog altijd achterdochtig na de behandeling eerder die dag en vreesde dat er ondertussen een of ander rugby-elftal naakt op me zou staan te wachten.

Toen ik de woonkamer had gevonden, bleek mijn angst onterecht en zag ik Sean op de bank zitten met een boek en een glas wijn. Niet bepaald het beeld dat ik bij hem zou schetsen.'Ah, daar ben je al', zo begroette hij me, 'lus je ook een glas wijn?'. Nog altijd een beetje beduusd door de ommekeer qua behandeling, stamelde ik bevestigend een 'ja, graag'. Hierop nodigde Sean me uit om ook op de bank plaats te nemen en liep naar de keuken om een glas wijn voor me te halen.

Eenmaal terug uit de keuken, overhandigde Sean mij het glas wijn en vleide hij zich naast me op de bank. Hij begon zich te verontschuldigen voor het gedrag van zijn kameraden eerder die dag en vertelde dat hij me om die reden ook had meegenomen. Hij wist dat als hij dat niet zou doen, ik nog een aantal zware weken tegemoet zou gaan en onder erbarmelijke omstandigheden misbruikt zou gaan worden. Hij voelde zich aangetrokken tot me en wilde me dat lot besparen, alhoewel (zo haastte hij zich te zeggen) hij ook had genoten van mij en mijn kontje. 'Ik stel voor dat je hier vannacht blijft slapen en dat ik je morgenvroeg naar huis breng. Je kunt kleren van mij lenen en ik zorg dat je auto bij Marc en Roy wordt opgehaald en bij je wordt thuisgebracht.'

'Okay', stamelde ik nauwelijks hoorbaar, 'dat is fijn'. 'Dankjewel.' Ik had van alles verwacht, behalve deze vriendelijke en oprechte verontschuldiging. Ik werd er zelfs wat ontroerd van. Sean zag me immers niet (alleen) als neukobject, maar ook als mens en behandelde me, nu zijn geilheid was bevredigd, ook als zodanig. Nou vind ik het bepaald niet erg om als neuksletje behandeld te worden, maar na de seks wil ik ook gewoon weer normaal behandeld worden. Dan ben ik geen onderdanige bottom meer, maar vooral ook gewoon een normaal mens, met gevoelens, wensen en behoeften zoals iedereen anders. Qua relatie heb ik dan ook de voorkeur voor iemand die me in bed als slet behandeld, maar buiten bed me gelijkwaardig en liefdevol behandelt..

Na nog wat gekeuveld te hebben, stelde Sean voor om naar bed te gaan en begeleidde hij me naar een logeerkamer. 'Hier kun je slapen, als je wilt', waarop hij wees naar een riant bed dat gezellig was opgeleukt met allerlei kussentjes. Ik bedankte Sean voor zijn goede zorgen en wenste hem een goede nacht.

Ik kleedde me uit, maar voordat ik onder de wol stapte, struinde ik eerst nog wat rond in deze logeerkamer. Behalve het gezellig opgemaakte bed, was er eigenlijk niets opmerkelijks aan deze kamer. In de hoek van de kamer bevond zich een kledingkast, waar slechts lege knaapjes hingen. Onderin de kast lag een grote doos met een of ander apparaat. Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet langer bedwingen, en pakte de doos uit de kast om te bekijken wat hier in zou zitten. Voorzichtig en geluidloos tilde ik de deksel eraf en constateerde vervolgens dat het een soort grote boormachine was.  Maar toen ik eens kritischer keek, zag ik wat het echt was: een neukmachine, waar een enorme dildo opgemonteerd kon worden. Die dildo zat keurig verpakt in een roze plastic zakje, samen met een potje vaseline.

De ontdekking van deze mechanische neuker liet mijn pik niet onberoerd. Het was al heel lang een fantasie van me om eens lekker gepaald te worden door een neukmachine. Zo'n ding ging immers net zo lang door met stoten, totdat jezelf besloot dat het genoeg was. Iets dat je van een gemiddelde top niet kan zeggen, helaas. Bovendien staat het jezelf vrij om een dildo naar wens te monteren en kun je de neuksnelheid zelf bepalen. Het duurde dan ook niet lang, alvorens ik op mijn handen en knieën zat, met de geïnstalleerde mechanische neuker klaar om mijn kutje te penetreren.

Met de afstandsbediening activeerde ik de machine en voelde ik de rubberen eikel tegen mijn sluitspier drukken, waarna ie zich langzaam in mijn ingesmeerde kontje drong. Langzaam gleed de dildo nu in en uit mijn kontje en na enkele minuten besloot ik het tempo te verhogen. Oei, wat was dit lekker zeg! Met een perfecte regelmaat werd ik nu gepaald door een enorme namaak lul, die bovendien bijna in zijn geheel in mijn neukgrotje verdween. Heerlijk! Na enkele minuten verhoogde ik wederom de snelheid, dit maal naar de 'maximum speed.' De dildo drilde mijn kontje nu met een snelheid van een klopboormachine en ik kon een luide kreet van genot dan ook niet onderdrukken. Lieve hemel, dit apparaat overtrof mijn stoutste verwachtingen en neukte me in no-time naar een hoogtepunt!

Mijn luide kreet was Sean ook niet ontgaan, want hij kwam hierop even polshoogte nemen bij me. Hij stond naakt in de deuropening en kon na het zien van het hier boven beschreven tafereel een luide lach niet onderdrukken. ' Haha, geile slet!', bulderde hij, waarop hij naar me toe kwam gelopen, voor me knielde en zijn inmiddels stijve lid aanbood voor een pijpbeurt. Gretig nam ik zijn pik in mijn mond en gaf hem een pijpbeurt die hem nog lang zou heugen. Na een minuut of tien naderde Sean zijn hoogtepunt en had ik ondertussen al twee maal mijn zaad op het tapijt van de logeerkamer gespoten. Sean wilde echter niet zijn zaad in mijn mondje deponeren, maar ik mijn opengeragde kut. Hij pakte de afstandsbediening, schroefde de snelheid terug naar 'standje twee' en bewoog zich richting mijn omhoog en openstaande kontje. Maar in plaats van de dildo uit mijn kontje te halen, positioneerde hij zich boven mijn kont met aan beide kanten van mijn lijf een been en drukte zijn eikel tegen mijn ster aan. Op het moment dat de dildo bijna volledig buitengaats was, maar weer aanstalten maken om voorwaarts te stoten, drukte Sean zijn enorme lul ook in mijn kut en werd ik synchroon geneukt door twee reuze pikken. Eentje van rubber en het prachtige warme exemplaar van Sean. Een enorme geilheid maakte zich van mij meester en ik smeekte Sean dan ook om me zo hard te neuken als ie kon. Sean ging hier klaarblijkelijk mee akkoord, want hij gaf me opdracht om de neukmachine 'dan maar op full speed' te zetten.

Met trillende hand deed ik wat Sean me opdroeg en direct hierop voelde ik de twee mega-lullen me openrijten. Seans' handen grepen zich nu hardhandig bij mijn billen beet en hielden zo mijn kont op de juiste plek, zodat de beide pikken niet per ongeluk naast hun target konden spiesen. In een moordend tempo werd mijn kutje geneukt en mijn prostaat heerlijk gestimuleerd. Al heel snel spoot ik voor de derde maal die avond mijn sperma op het tapijt en kwam ik hartstochtelijk klaar. Omdat ik tijdens het klaarkomen flink met mijn kutje had geknepen, had ik Sean hiermee onbewust ook over het randje geholpen. Ik voelde zijn warme sap mijn darmen vullen en zijn vermoeide lijf bovenop me vallen. Hij greep de kabel van de neukmachine en trok hier hard aan, zodat de stekker eruit vloog en de dildo zijn geram eveneens staakte. Langzaam gleed de rubberen pik samen met de vleeslul van Sean nu uit mijn kontje, waarna de sappen van Sean langzaam uit mijn kutje liepen.

Sean bleef een poosje vermoeid bovenop mijn rug liggen, waarbij zijn natte pik in mijn bilspleet lag. Een heerlijk gevoel. Na en tijdje stapte hij van me af en vroeg me om hem te volgen naar zijn slaapkamer. 'Jij slaapt vannacht bij mij, lekkertje', luidde zijn begeleidende uitleg. 'En als je wil, morgen en de dagen erna ook...', zo ging hij verder, terwijl hij me omhoog hielp. Verbaal wist ik even niet wat ik hierop zeggen moest, maar om hem te laten weten dat ik dit een fijn voorstel vond, zoende ik hem vol op de mond en greep me vast aan zijn  gespierde lijf.

Die nacht en de vele volgende nachten sliep ik ook bij Sean. Tot op de dag van vandaag. Sean bleek niet alleen een gespierde top-neuker te zijn, maar ook een enorm sensitief en intelligent mens. Geen wonder dat ik tot over mijn oren verliefd op hem ben geworden. Wat mij betreft heb ik met Sean de hoofdprijs gewonnen: een stoere vent om te zien en een geweldig beest in bed, maar daar buiten een sensitieve en buitengewoon intelligente en zorgzame man. Bedankt dat je me destijds mee hebt genomen, Sean!

3271 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.