De oude bekende

Ik was aan het surfen op het internet. Ik zat op de bekende blauwe koninklijke site, toen ik zag dat mijn profiel bekeken werd. Meteen daarna volgende er een berichtje. Ik opende het berichtje en daar stond : Hoi. Ken je me nog ? Ik moest wel even nadenken, maar snel wist ik het mij weer te herinneren. Ik was een paar maand geleden in de trein aangesproken en dit was de eigenaar van het appartementje, waar ik toen seks had gehad met zijn vriend. Ik antwoordde dus, dat ik hem wel degelijk kende en zeker wist te herinneren. Als huur moest ik hem namelijk leegpijpen en toen ging hij het huis uit.

Hij vroeg of ik zin had om nog een keertje langs te komen in de loop van de week. Het maakte niet uit wanneer, want hij was de hele week thuis. Ik zei morgenochtend dan maar ? Hij vond dat prima. Zo gezegd zo gedaan, ik ging op tijd van huis. Hij woonde gelukkig dicht bij het station en om half negen belde ik bij hem aan. Hij deed open en had verrassend genoeg alleen een ochtendjas aan. Hij trok me naar binnen en begon me meteen te tongen. MMMM zei hij, daar was ik echt aan toe. Hij stuurde me de douche in en zei dat ik wel wist wat ik daar moest doen.

Dat wist ik inderdaad, het spoelapparaat, glijmiddel en butt-plug lagen al weer klaar. Dus snel mij klaar gemaakt en de butt-plug geplaatst en toen ging ik naar de slaapkamer. Mijn maatje lag daar al en had zijn badjas inmiddels uitgedaan. Ik ging naast hem liggen en we begonnen lekker te tongen. Zijn handen gleden over mijn lichaam en begonnen mijn inmiddels hard geworden pik te verwennen. Ik waarschuwde hem, dat ik de neiging heb om heel snel klaar te komen, maar merkwaardig genoeg was dat voor hem meer een aansporing... Hij begon mij te pijpen en binnen een paar minuten spoot ik zijn mond helemaal vol. Hij kwam met zijn mond bij de mijne en voor dat ik het wist, begon hij mij, met mijn zaad in zijn mond, te tongen. Nu had ik mijn eigen zaad wel eens geproefd, maar zo tongen was echt supergeil.

Hij duwde mij op mijn rug en hij ging in standje 69 liggen. Zijn pik slingerde boven mijn mond en ik slikte hem gulzig naar binnen.... Hij was al behoorlijk opgewonden, want het voorvocht stroomde al rijkelijk mijn mond binnen. Zijn pik was binnen een paar sekonden keihard en ik begon lekker zijn eikel te verwennen met mijn mond. Langzaam ging ik met mijn tong over het randje en zijn pisgaatje in. Als dank trok hij de butt-plug uit mijn kont en als vervanging duwde hij zijn vingers erin. Ik geloof dat er wel drie in gingen.... Heb je wel eens poppers gebruikt, vroeg hij ? Ja graag, hijgde ik, want ik was zonder al bijzonder geil aan het worden en poppers heeft bij mij een echt aanjagende werking. Hij pakte een flesje en liet mij een paar flinke snuiven nemen. Ik voelde mijn hoofd warm worden, als teken dat de poppers begonnen te werken...

MMM zuchte ik. Hij beschouwde dat als teken om nog een vinger in mijn kont te stoppen... Hij gaf nogmaals het flesje aan mij en na nog een paar flinke snuiven ging ik mij totaal ontspannen. Voor dat ik het wist, zat zijn hele hand in mijn kont.... Wat een geil gevoel was dat zeg... Mijn pik was inmiddels weer hard geworden en zijn mond ging weer richting mijn pik. Hij pijpte mij weer klaar en klaar komen terwijl er hand in je kont zit, is echt super geil. Hij trok zijn hand eruit en deelde mijn zaad weer met me. Een beetje weerloos, want redelijk uitgeput, ontving ik weer zijn tong met mijn eigen zaad. Nu ben ik aan de beurt, zei hij. Ik hijgde, wat hij wilde. Hij wilde in mij klaarkomen, of dat een probleem was..

Als antwoord ging ik op mijn knieën zitten en op mijn ellebogen. Hij duwde zijn pik in mijn kont en begon zich klaar te neuken. Binnen een paar minuten kwam hij klaar en voelde ik zijn zaad in mijn darmen lopen. Hij kwam naast me liggen en keek me lachend aan. Douchen ? Vroeg hij. Ja, zuchtte ik. We hebben toen onder de douche nog lekker gedouched en ik heb hem daar nog een keer klaar gepijpt. We namen afscheid en hij zei, dat ik goed in mijn mail moest kijken. Want hij wilde wel een keer een trio met mij erbij doen....

Dus ik wacht maar met spanning af,,,,,

3851 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.