Zoon van de werkgever

Ik ben een 41 jarige vrachtwagen chauffeur en het verhaal is echt gebeurd.


In 2006 ben ik van transportbedrijf gewisseld naar een klein bedrijfje met 7 vrachtwagens. Iedere zaterdag werden de vrachtwagens gewassen door de jongste zoon van mijn baas en zijn nichtje due schuin tegenover woonde, die zoon Bart (niet zijn echte naam)  een schoonheid om naar te kijken. Om hem regelmatig te kunnen zien kwam ik altijd op zaterdag vrijwillig helpen, zeker op de zomerdag was het zeer aangenaam aangezien hij dan vaak enkel zijn zwemshort aanhad en ik dan zijn slanke, gespierde en door de zon gebruinde bovenlichaam kon zien en tepels die bijna altijd stijf waren als hij met ontbloot bovenlijf liep.

2 jaar later ging hij regelmatig op stap en had dus soms wat geld nodig hij was die dag alleen met mij aan het wassen. Ik had hem al een verteld dat ik hem knap en aantrekkelijk vond maar hij zei dat hij 100% hetero was.  Vervolgens vroeg ik of ik wat foto's van hem mocht maken, het was wederom zeer warm en hij had enkel een afgeknipte spijkerbroek aan. Dat mocht wel naar enkel als ik hem 20 euro gaf en dan mocht ik onbeperkt foto's maken. Die 20 euro's waren zo van eigenaar verwisseld. Aangezien er niemand anders op de zaak was toen en we uit het zicht stonden heeft hij op een gegeven moment zelfs zijn spijkerbroek uitgedaan voor mij en stond hij enkel in een strakke boxer te wassen waar de contouren van zijn lul goed zichtbaar waren en die was niet klein. Ik bood aan om hem te pijpen en zijn zaad te slikken en ik hem daar wat extra voor zou betalen, maar hij zei dat hij dat niet wilde.

bijna 1 jaar later ongeveer 2 weken voor zijn verjaardag half april zat hij weer krap bij kas.
en weer bood ik hem een pijpbeurt aan (had ik sinds de fotoserie regelmatig gedaan) alleen zei hij geen nee dit keer maar hij zou er over denken.
ik reed onderweg naar huis toen ik een appje kreeg van hem dat ik hem mocht pijpen voor 30 euro als ik meteen terug kwam. ik stond weer heel snel terug kan ik jullie zeggen. ik heb hem nog een keer gevraagd of hij het echt wilde en hij zei dat hij het niet zeker wist maar het geld nodig had voor stappen en dat rijlessen ook duur waren.

ik heb hem de 30 euro gegeven en zijn toen samen achter de loods gaan staan waar hij zijn broek los maakte en zijn boxer liet zakken. 
Daar kwam een hele mooie dikke half stijve lul uit.
toen ik hem aankeek en hij ja knikte heb ik zijn lul vast gepakt en hem in mijn hand stijf getrokken tot hij die volle 19 cm had en ik hem in mijn mond stopte om hem te pijpen. na een kwartiertje kwam hij flink klaar in mijn mond en kreeg ik 7 stralen sperma in mijn mond. ik heb zijn lul schoon gelikt en zijn toen ongemerkt weer achter de loods vandaan gekomen. in de weken en maanden daarna is het nog regelmatig gebeurd meestal 2 keer per maand. 

Bij een bbq bij mijn baas thuis met alle collega's en zijn kinderen zei ik tegen die kinderen en dan voornamelijk tegen Bart dat als ze op stap waren geweest en ze naar huis moesten dat ze niet bij een dronken persoon in moesten stappen maar mij dan moesten bellen de oudste 2 hebben dat bijna nooit gedaan maar Bart des te meer. En niet alleen voor hem maar ook zijn vrienden en ze betaalde allemaal 5 euro voor de rit en uiteraard zat Bart voorin en kwam als laatste thuis met een lege zak en 25 euro rijker (5 euro van zijn taxi afgetrokken).

Dat ging zo een aantal jaren door met enkele tussenpozen als hij een vriendin had wat meestal maar 4 weken duurde. Tot hij mij 's nachts een keer opbelde en ik hem en zijn vrienden weer ging ophalen maar in de stad aangekomen bleken ze al weg te zijn en kwaad reed ik weer naar huis. De volgende dag belde Bart op om zijn excuses aan te bieden en of ik langst wilde komen om hem gratis te pijpen.  Maar dan moest ik naar het huis van een ouder nichtje toe die op vakantie was en hij op haar huis paste ivm huisdieren. Ik wilde wel maar liet blijken dat ik dan wel meer wilde hij vroeg mij wat ik wilde. Ik vertelde hem dat ik ten eerste hem volledig naakt wilde zien bij binnenkomst maar dan ook echt alles uit, hem 2 keer wilde pijpen en hem wilde vingeren tussen de pijpbeurten door boven mijn verwachtingen stemde hij toe.

Dus toen ik aan kwam zag ik dat alle gordijnen dicht waren en liep naar binnen waar hij net van de bank naakt op stond met een flinke stijve lul om mij nogmaals een excuses aan te bieden en en begeleide mij meteen naar de slaapkamer. Daar hem ik hem leeg gezogen wat niet lang duurde.  Hij draaide zich om om zijn kont aan te bieden maar ik wilde eerst dat hij mijn meegenomen anaaldouche ging gebruiken.  Uiteindelijk mocht ik dat bij hem doen wat ik mij geen 2 keer liet zeggen nadat hij zuiver was zijn we weer naar de slaapkamer gegaan en en heb ik glijmiddel gepakt en hem eerst met 1 vinger gevingerd en uiteindelijk was hij zo geil dat ik er 4 vingers in had, ook hem ik hem nog even gerimt toen zei hij dat hij mij in zich wilde voelen en pakte mijn kruis vast.  Ik vroeg of hij het zeker wist en hij ja maar het is echt eenmalig dat je mij mag neuken omdat ik het een keer wil voelen en jij vannacht voor niets bent gereden. Ik zei dat ik geen condooms bij had (had dit ook nooit durven dromen sat het gebeurde) maar dat was niet erg hij wilde dat ik in hem klaar kwam en benadrukte dat het echt eenmalig was. 

Ik trok mijn inmiddels flink stijve lul uit mijn broek en smeerde wat glijmiddel op mijn lul en stak hem in zijn kont die nog aardig wijd stond van de 4 vingers die er net uit waren gekomen dus ging het neuken redelijk soepel en na een minuut of 10 denk ik kwam ik flink spuitend klaar in zijn kont en wachtte met  terugtrekken tot mijn lul slap werd in zijn kont het sperma wat er een beetje uitliep duwde hij terug met zijn vingers daarna zijn we samen gaan douchen en heb ik hem voor de 2de keer gepijpt nadien is Bart na het stappen nog een aantal keer bij mij geweest en iedere keer naakt soms tegen betaling en soms niet en iedere keer mocht ik hem pijpen, rimmen en vingeren ook mocht ik er een dildo insteken en hem daarmee neuken maar mijn lul is er jammer genoeg nooit meer in geweest.

Zelfs toen zijn vader stopte met transport bleven we elkaar zien nu heeft Bart sinds een klein halfjaar een relatie met een vrouw en ben ik weer uit beeld. ik ben laatst nog bij mijn oud werkgever geweest en sprak Bart toen ook nog maar hij was zeer afstandelijk naar mij. Maar zullen zien als zijn relatie stuk loopt wat ik voor hem niet hoop of hij weer contact zoekt om seks te hebben.

9672 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 29)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.