Zomervakantie

Geplaatst door: horny49 op 01-08-16

Zo dat is het dan, ik trek de deur van kantoor dicht en heb lekker 3 weken vakantie. Ben van plan om met de auto en een tentje naar Italië of zo te gaan, weg rijden en we zien wel. De volgende dag lekker vroeg op pad, 7 uur zit ik al in de auto richting het zuiden. Het gaat lekker, in Duitsland heerlijk rustig op de weg en ga lekker vooruit. Na een kilometer of  wat krijg ik trek in een kop koffie en ga de snelweg af, neem een kop en drink die op mijn gemak op buiten in het zonnetje. Een stuk verderop staat een knul van ergens begin 20 met een bord in zijn hand met hierop Italië te liften. Leuke kop zeg, ik loop er op mijn gemak naar toe en vraag waar hij vandaan komt.

Utrecht zegt hij en moet richting Italië, kom maar op ik ga ook die kant op en zit alleen in de auto.
Hij loopt mee en stapt bij me in, tof van je zegt hij dat ik mee mag rijden. Ik heet Donny en wil een beetje trekken in Italië, nou trekken mag hij wel en nog meer ook maar dat zal hij wel niet bedoelen.
We gaan verder op pad en rijden met een lekker gangetje over de  Duitse snelweg richting Italië. Waar ga je naar toe vraagt hij mij, ik heb geen idee zeg ik. Camping zoeken en beetje rondkijken, leuke Italiaanse plaatsen bekijken en wijn proeven. O tof zeg, lijkt me ook wel wat maar een tent kon ik niet mee nemen in mijn rugzak. Maak een geintje tegen hem en zeg, nou als je aardig ben tegen me mag je wel naast me slapen hoor, hij kijkt me aan en het is even stil. Ok zegt hij we kunnen het altijd een nacht proberen, ik wordt een beetje stil en kijk opzij naar zijn leuke kop en mooie lichaam, prima zeg ik we proberen het vannacht en dan kijken we wel verder.
Het is even stil en er begint zich iets te bewegen in mijn kruis, krijg een heerlijk geil gevoel. Als dat maar goed gaat vannacht.

Rond een uur of 3 ben ik het zat, zitten in de Italiaanse  Dolomieten en ik zoek de eerste de beste camping op. Het is bloedheet en we zetten het tentje op onder een boom in de schaduw, nu eerst een biertje zeg ik. Even wat anders aan doen hoor moment en hij duikt het tentje in, rukt een korte broek uit zijn rugzak en trekt languit liggend op het luchtbed zijn broek uit. Ik kijk naar zijn strakke boxer die flink gevuld is. Wouw dat wordt lekker dromen vannacht. Korte broek aan en daar gaan we. Het blijft niet bij een biertje en we pakken nog een Pizza ook, lekker aangeschoten lopen we eind van de avond terug naar het tentje. Even douchen zegt Donny, hij pakt een handdoek en ik ook en we lopen samen naar de doucheruimtes. Helaas is alleen de familiedouche nog maar vrij, kom op zegt hij dan maar samen we liggen toch de hele nacht naast elkaar.

We kleden ons uit en stappen onder de 2 douchekoppen die tegenover elkaar geplaatst zijn, ik kijk hem van boven tot onder aan en hij mij. Ik zie zijn heerlijke pik met schokken omhoog komen en die van mij heeft bijna hetzelfde tempo.
Donny komt naar mij toe en pakt mijn lul beet kijkt me aan en geeft me lekker een volle kus op mijn mond. Dat had hij beter niet kunnen doen, nu kan ik mij niet meer inhouden en pak en beet trek hem naar mij toe en glij met mijn handen over zijn heerlijke gespierde rug. Ik voel mij zo geil en hij ook we tongen elkaar en ik glij met mijn mond naar onder. Lik zijn tepels en de volgende keer verder als jullie dat willen

5625 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 41)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.