Zomervakantie 2

Geplaatst door: horny49 op 02-08-16

Mijn tong glijd over zijn tepels ik bijt er zacht in en zuig er daarna aan, zijn tepels staan als grote punten naar voren. Ik zak met mijn tong naar beneden en lik over zijn hele buik en bereik zijn navel, hier ga ik met mijn tong in en speel ermee lekker het puntje van mijn tong erin en eruit ik ga verder naar beneden en volg het streepje korte haartjes wat naar beneden gaat ik kom aan bij zijn kort getrimde haartjes net boven zijn heerlijke genotsstaaf hier ga ik even met mijn tong door en ga met mijn wang over de haartjes heen. IK kom bij de wortel van zijn speeltje aan NOU speeltje zeg maar speler wat een mooie maat zeg geen onwijs grote stamper maar gewoon een centimeter of 18 en een lekkere dikte.

Ik lik het begin van de stamper en ga met mijn tong naar het eindpunt hiervan ik zie een grote rode knop die staat te trillen van spanning lik er even aan en boven me hoor ik een diepe kreun GHMMMM lekker hoor ik hem kreunen als Donny maar uitkijkt en niet te hard gaat kreunen, de douchecabines naast ons zijn nog steeds bezet en ik heb geen zin om de eerste avond al van de camping gezet te worden. Ik kan me niet meer inhouden en zet mijn mond over zijn stam heen en laat deze naar binnen glijden, kijken hoe ver ik kom, zijn top stoot tegen mijn huig aan en ik moet even slikken, hierna gaat het laatste stukje ook naar binnen en voel ik de korte haartjes tegen mijn neus aan kriebelen. Ik ga als een wilde te keer en laat zijn stam in en uit mijn mond glijden het kreunen boven mij wordt steeds heviger met een hand pak ik zijn volel ballen beet en aai hier lief overheen de andere hand glijd tussen zijn benen door naar de achterzijde ik laat deze hand over zijn heerlijk volle billen glijden en ga door zijn naatje heen terug OOOOOOO JAAAAAA hoor ik ga door ik maak mijn vinger een beetje glad en zet hem tegen zijn heerlijke gaatje aan zachtjes duw ik hem een stukje naar binnen terwijl ik door ga met heftig zuigen en likken aan die machtige staaf hij zakt een stukje door zijn knieën heen en automatisch glijd mijn vinger er helemaal in bij hem.

OOOO nog even en ik spuit me leeg zegt Donny tegen mij nou kom maar op zeg ik snel terwijl ik zijn lul even uit mijn mond laat glijden. Gelijk slik ik hem weer helemaal in en mijn vinger gaat aan de achterzijde als een wilde in en uit hem ik probeer er een tweede bij de duwen en na enige moeite lukt dit OOOOO wat lekker zeg hoor ik hem zacht kreunen mijn andere hand blijft zijn ballen aaien en deze gaan steeds strakker tegen zijn lichaam aan staan als hij nu klaarkomt zuig ik het zaad uit zijn tenen denk ik bij mezelf. Ik zal alles inslikken en net zo lang door zuigen tot hij me smeekt op te houden. Mijn twee vingers blijven zijn achter kant teb pakken nemen de andere hand zijn ballen aaien en mijn mond van boven tot onder over zijn op springen staande staaf nog even en ik krijg kramp in mijn kaken denk ik. Even door zetten hoor mijn lekkere ding gaat zo vast wel komen ik heb het nog niet gedacht en hij kreunt OOOO ik KOMMMMM ik stamp mijn vingers diep in zijn gat en laat ze zitten ik voel zijn kutje knijpen om mijn vingers ten teken dat hij op springen staat JAAAAAAA hoor ik naar mijn gevoel iets te hard en ik voel zijn heerlijke lul dikker worden in mijn mond.

De stralen heerlijk heet en dik sperma schieten mijn mond in en helaas kan ik het niet allemaal slikken er druipt tussen mijn lippen door heerlijk zaad naar buiten en valt op de douchevloer ik laat mijn vingers in zijn heerlijke gat zitten en blijf zuigen tot er niets meer uitkomt. Zijn lul wordt iets rustiger en ik hoor boven me een hevig gehijg. OOO zo ben ik nog nooit leeg gezogen zeg, ik geef hem een kus op zijn mond en stop mijn nog met zaad bedekte tong in zijn mond. Nu ga ik jou te pakken nemen zegt Donny, nou zeg ik laten we eerst maar even afdouchen en naar de tent gaan we staan nu wel erg lang hieronder. OK zegt hij maar dan ga ik je toch te pakken nemen, je leeft jezelf maar uit hoor zeg ik hij staat er klaar voor naar mijn op springen staande staaf wijzend. Op verzoek zal ik u vertellen wat er dien nacht in mijn tent gebeurt

3876 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.