Studieboeken lenen

Het zal nu toch al weer een jaar of 25 geleden zijn. Ik was ongeveer 20 jaar en studeerde nog. 'k Woonde dus op kamers in Groningen, maar in het weekend was ik meestal thuis: de (uiteraard: zorgvuldig geselecteerde) was voor moe.
Het was op zo'n zomerse vrijdagavond dat ik thuis kwam. "Oh ja," zei mijn pa, "D. is ook aan de deur geweest, wilde wat wetboeken van je lenen."
D. was een klasgenootje van de lagere en middelbare school van, was Economie gaan studeren in Groningen, en ik studeerde Rechten. Ach, zo gek was dat niet, volgens mij. ("Hoe naïef kun je zijn," denk ik nu, maar goed) Toen ik D. belde (we hadden elkaar sinds de middelbare school al niet meer gesproken, los van het elkaar groeten op straat en in de kroeg), raakten we al redelijk snel aan de klets over van alles en nog wat. Hij vroeg me of ik mee ging zwemmen die avond; er zouden ook 2 meiden (die we beiden kenden) meegaan. 't Leek me leuk, dus waarom niet?

Snel wat spullen bij elkaar gepakt, zwembroek, handdoek, een paar pilsjes, en naar het afgesproken punt gefietst. Daar aangekomen stond D. al te wachten en zei me dat we wel weg konden fietsen. Hij hing (opnieuw: achteraf bekeken) een zwamverhaal op over hoe de meiden hadden afgezegd, maar dat wij wel konden gaan. Toch?´ ´tuurlijk, waarom niet?

Een paar kilometer verderop was de plas waar D. naar toe wilde. "Lekker rustig plekje," zei hij nog. Daar aangekomen zochten we een plekje op aan de rand van de plas, gooiden onze fietsen in de bosjes en gingen lekker zitten. D. was van het type dat altijd populair was op school, ik niet zo. D. was de soort die van sport hield, ik niet zo. D. was dan al wel jaren mijn klasgenoot, en best aardig (meestal niet als er andere populaire kids in de buurt waren, maar dat viel mij, naief als ik was, toen nog niet op), maar toch was het best verwonderlijk dat hij en ik hier nu een beetje als kameraden een pilsje lagen te drinken aan een plas.

"Zullen we gaan naaktzwemmen," vroeg hij zo ineens.Tja, eigenlijk zou ik willen zeggen "Tuurlijk, waarom niet". Maar ergens begon toch een stemmetje te gillen en te roepen. "Nee, alleen als jij ook gaat," want tja, stel je voor dat ik zo dadelijk in mijn blote niksje sta en hij ervan door gaat of erger zijn popi vriendjes hier uit de bosjes springen. Nee dank je de koekoek. Dus zei ik dat me dat niet zo verstandig leek...

(Het hele idee van naakt zwemmen met D. en zijn mooie jongensachtige lichaam nog eens opnieuw te mogen zien, wond me best op, maar om lullige toestanden te voorkomen rolde ik op mijn buik.
Op de middelbare school had ik altijd al de lichamen van de mooie, sportieve (en dus meestal ook de populaire) jongens bekeken. D. was inderdaad wel een interessant studieobject, ook in die tijd al....) Terwijl ik me op mijn buik rol (en voorzichtig een plekje probeer te vinden voor mijn stijver wordende lul), zie ik dat hij een stijve heeft in zijn tot korte broek afgeknipte joggingbroek.

Dat beeld zal ik niet snel vergeten: die mooie lange schaduw zo over zijn linkerlies, die bolling die iets moois doet vermoeden. Om hem te laten merken dat zijn stijve mij is opgevallen, maar ook niet meteen te laten merken dat ik geïnteresseerd ben, zeg ik tegen D.: "Joh, stop dat ding weg, zo dadelijk komen er mensen die dat ding zien, wat moeten ze er wel niet van denken?". Nou, wat anderen er van dachten kom hem blijkbaar niet zoveel schelen, want hij vroeg me plompverloren: "Wil je me pijpen? Dat lijkt me zo geil..." Nou, dat leek mij dus ook wel geil!!! No doubt about it!!

wordt vervolgd, indien gewenst....

5125 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 33)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.