Geile Zwager

In de tuin lig ik lekker in zo'n groot opblaaszwembad. Het is heerlijk verkoelend in de warme zon. Opeens staat mijn zwager bij het hek, ik had hem niet aan horen komen. 


"Hey is mijn broer er? Ik kom mijn cirkelzaag ophalen die hij geleend heeft." "Je hebt hem net gemist, hij is onderdelen halen bij de grote bouwmarkt. Die is over een uur terug. Als ik me niet vergis heeft hij je zaag klaargezet in de garage op tafel." Mijn zwager loopt naar de garage en roept dat hij hem gevonden heeft en ik hoor de koffer van zijn auto open en dicht gaan. Dan staat hij weer bij het badje. Ik ben wat verlegen want ik dacht dat niemand langs zou komen en vanaf de straat kun je me niet zien, dus ik heb geen zwembroek aan. 

"Is het water lekker?" vraagt hij en voelt even met zijn hand. "Het is heerlijk. Spring er maar in" zeg ik met een knipoog. Hij verbaast me door te zeggen: "Ik heb geen zwembroek bij me, maar jij hebt er ook geen aan, dus weet je wat..." en hup hij kleed zich heel snel uit. Ik heb mijn zwager nog nooit zonder shirt gezien, laat staan zonder broek. Het is een lekkere vent van 45, sportief, alleen wat haar rond de navel en benen. Zijn mooie bolle billen waren me altijd al opgevallen in zijn strakkere jeans. Om hem niet in verlegenheid te brengen kijk ik niet naar hem terwijl hij zijn ondergoed uittrekt en in het water zakt, tot hij een oooh-geluid maakt. Zijn ballen raken net het water en dat is zo'n moment van er even doorheen. 

Hij hangt tegenover me met zijn armen op de rand. We praten een beetje over koetjes en kalfjes. Ik heb het idee dat hij naar mijn tepels staart. Ik ben een forse chubby bear en mijn tieten komen net tot de waterrand, het water likt als het ware mijn tepels de hele tijd. Ik kan het niet laten om hem uit te dagen. Ik streel achteloos over een tepel terwijl ik hem aankijk. Hij stopt midden in een zin, herpakt zich en kijkt weer in mijn gezicht terwijl hij verder praat. Ik ga door met het zachte gestreel en probeer onschuldig te kijken. Dan zegt hij plots: "Nooit geweten dat je zulke geile tepels hebt." "Deze?" en ik pak mijn mannentieten beet en kneed ze even. "Voel ze maar eens, ben wel benieuwd wat een hetero van ze vindt."

Hij laat het zich geen twee keer zeggen en komt naar mijn kant van het badje. Hij pakt een tiet en voelt, betast, knijpt zachtjes in de tepel. Ik zie dat zijn pik binnen 10 seconden hard is geworden. Zonder iets te zeggen begint hij mijn tepels te likken. Ik trek bijna de hele rand van het badje naar beneden, het is zo lekker wat hij doet. Nu weet ik dat hij veel vrouwen gehad heeft, maar ik dacht dat hij heel gelukkig gesetteld was met zijn vrouw. Ik betast hem in zijn kruis, wat hij toelaat. Hij heeft een geile harde pik van 17 cm. Ik vraag hem te gaan staan, wat hij doet. Ik inhaleer zijn pik en zuig, lik, sabbel en pijp. Ik lik zijn ballen ook grondig en neem ze in mijn mond. Hij kreunt heftig.

Ik masseer zijn geile bolle billen en leg een vinger op zijn gaatje terwijl ik doorga met zuigen. Mijn vinger glipt er makkelijk in en hij kreunt harder. Dan verrast hij me door zijn kont op mijn harde pik te spiesen en met te berijden in het water. Een hoop geklots, maar intens geil. Ik hou het niet lang vol in zijn geile nauwe gat en waarschuw hem dat ik zo ga komen. "Spuit me maar vol, dit is echt enorm lang geleden." Oh, dus ik ben niet de eerste in bolle reet van hem. Ik spuit zijn mannenkutje vol met wat laag gebrom. "Waar wil je mijn zaad?" "Over mijn tepels kerel." Hij gaat staan, duwt zijn paal nog effe in mijn bekkie en komt dan gutsend klaar over mijn tieten. Hij likt zijn eigen zaad af en komt naast me liggen hijgen. "Fuck dit moeten we vaker doen." "Komt goed kerel, regelen we." stel ik hem gerust. 

Mijn man komt thuis. Hij ziet ons in het bad. Ik knipoog naar hem en hij weet precies hoe laat het is. Hij heeft me al wel eens gezegd dat hij er niet raar van zou opkijken omdat zijn broer altijd geil leek te zijn toen ze jonger waren, maar van flikflooien met jongens had hij nooit iets gemerkt. "Als ik er maar niet bij hoef te zijn of details hoef te horen, mag je hem best vaker lenen, broer." 

8275 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.