Goocheltuukje

Ik was 18 jaar oud (nu 49) en bezocht regelmatig een buurman (toen 41 jaar oud) van mijn oma. Hij bezat een kleurentelevisie, maar mijn oma niet. Dus had hij mij ooit uitgenodigd om bij hem TV te kijken en zodoende bezocht ik hem. Behalve TV kijken was altijd bezig met grapjes en kaartentrucjes. Dit fascineerde mij enorm en hij was er erg goed in. Op een dag wilde hij een nieuw trucje laten zien. Hij zou een muntje in mijn rechterbroekzak stoppen en vervolgens deze laten verdwijnen naar mijn linkerbroekzak. Dit wilde ik weleens zien. Hij stopte en munt in mijn broekzak en vroeg mij op de bank te gaan liggen met mijn ogen dicht en ik moest mij ontspannen. Zo gezegd zo gedaan. Hij legde zijn hand op mijn been en begon langzaam over het muntje te wrijven en ging steeds iets verder omhoog. Plotseling stopte hij en vroeg of ik een onderbroek droeg. Ik bevestigde dat en hij vroeg me of ik deze wilde uittrekken omdat het trucje anders kon mislukken. Ik naar de badkamer toe en mijn onderbroek uitgedaan. Ik weer terug naar de bank en ik ging weer liggen. Hij legde zijn hand weer op mijn been en begon van vooraf aan. Wrijvend over mijn been gleed hij telkens een stukje hoger en begon nu richting mijn linkerbeen te wrijven. Hij raakte hierbij mijn jongenspik die gelijk stijf begon te worden. Plotseling stopte hij weer en zei dat mijn pik in de weg zat. Hij maakte mijn broek los en ritste mijn gulp open. Zijn hand gleed in mijn broek en hij haalde mijn inmiddels keiharde geworden pik eruit. Ik was enigszins overrompeld maar voelde me heerlijk ontspannen en lekker. Hij boog voorover en nam mijn pik in zijn mond. Hij speelde met mijn ballen en zoog heerlijk aan mijn pik. Ik was erg opgewonden en begon te kreunen. Ik maakte neuk bewegingen en hierdoor begon hij me dieper in zijn mond te nemen. Hij stopte even en vroeg of ik mijn broek helemaal uit wilde doen. Ik stond op, deed mijn broek en moest recht op de bank gaan zitten. Hij liep even naar de badkamer en kwam naakt terug en met een potje vaseline.

Hij knielde voor me en legde mijn benen over zijn schouders. Hij spreidde mijn benen en trok me iets naar voren. Hij boog voorover, spreidde mijn billen uit elkaar en likte mijn kutje en duwde zijn tong naar binnen. Hij nam mijn harde pik weer in zijn mond en begon mijn kutje te wrijven. Eerst met een beetje speeksel, wat langs mijn pik en ballen omlaag droop. Hij pakte het potje vaseline en deed een klodder op zijn vingers en begon mijn kutje hiermee in te wrijven. Ik voelde zijn vinger tegen mijn kutje aanduwen en voelde hem toen naar binnen glijden.......... Wat een sensatie was dat. Terwijl hij mij pijpte vingerde hij mijn kutje. Wat een genot. Eerst met 1 vinger en toen met twee vingers. Ik maakte weer neukbewegingen en drukte mijn kontje tegen zijn vingers aan, zodat hij dieper in me kwam. Intussen was zijn pik ook keihard geworden en hij wreef zijn eikel en pik ook in met vaseline. Hij zette zijn grote glimmende eikel tegen mijn kutje aan en duwde zachtjes ertegenaan.

Ik voelde de druk groter worden en langzaam voelde ik hem naar binnen 
glijden. Hij begon me voorzichtig te neuken en gleed telkens een stukje dieper in me. Ik sloot mijn ogen en kreunend begon ik mezelf langzaam
af te trekken. Dieper en dieper kwam hij in me en hij begon harder te stoten. Ik voelde zijn pik zwellen en zijn eikel klopte in me. Hij begon te kreunen en te schokken en trok zijn pik uit me. Hij kwam omhoog en duwde mijn gezicht naar zijn kloppende pik. Ik nam zijn pik in mijn mond en hij zoog eraan terwijl hij mijn mond neukte. Voor ik het wist spoot hij zijn sperma in mijn mond en keelgat. Ik wist niet wat ik er mee moest en slikte alles door. Ik bleef aan zijn pik zuigen tot het laatste beetje eruit was en hij weer slap begon te worden. Weer ging hij voor me zitten en begonnen mijn harde pik weer te pijpen. Ik kwam heerlijk klaar en spoot al mijn sperma in zijn mond. Jullie snappen al dat ik heel vaak bij de buurman op bezoek ging en dit spel zich elke keer weer afspeelde. Ik deed bij hem ook regelmatig het \'goocheltrucje\' met de munt en neukte hem ook diep in zijn heerlijke kut. Ik bezocht hem heel regelmatig en deed dit tot mijn 22e. Ook zijn er een aantal keer triootjes geweest met een vriend van hem. Een Jamaicaan van 38 jaar oud. Hierover vertel ik in een ander verhaal.

4512 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.