vervolg Goocheltruukje

Ik was inmiddels 20 jaar oud (29 jaar geleden)en was weer op bezoek bij mijn Oma in Engeland. De buurman van mijn oma had mij weer gespot en kwam vragen of ik die avond nog zin had om langs te komen om lekker bij te praten, daar we elkaar al zo\\\'n 1,5 jaar niet hadden gezien. Ik kreeg al een stijve bij de gedachte. Na het eten die avond ben ik me heerlijk gaan scheren en douchen en had daarbij ook lekker mijn pik, ballen, billen en kutje in meegenomen.En alles lekker met bodylotion ingesmeerd. Ik was heerlijk glad. Sinds een tijdje was ik gefascineerd door dames-lingerie en droeg dit dan ook vaak. Het heerlijke gevoel om je gladgeschoren delen met al de verschillende stoffen, gaf mij spontaan een harde pik. Ik had dus ook de nodige spulletjes bij me en koos een lekker setje uit, zwart met kant en satijn. Ook droeg ik hier een panty met open kruis bij. Hierover heen trok ik mijn spijkerbroek aan en een zwart t-shirt. Het t-shirt zat een beetje los, zodat je niet gelijk mijn bh-tje kon zien.

Ik was er klaar voor. Ik belde bij Claude aan en hij deed snel open. Een stralende lach kwam mij tegemoet en we omhelsden elkaar. Wat een heerlijk weerzien. Hij wenkte me de kamer in te gaan en tikte me op mijn billen toen ik langsliep. Ik ging zitten op de bank (waar we veel spelletjes hadden gespeeld) en hij bood me een drankje aan. Hij ging tegenover me zitten en proostte. Hij zei dat wat later een vriend van hem langs zou komen, maar dat hij eerst wilde bijpraten. Zo gezegd, zo gedaan. Voordat ik het wist ging de deurbel en zijn vriend was gearriveerd. De tijd was omgevlogen. Claude stond op en ging opendoen. Er volgde een beetje gepraat en gefluister en toen hoorde ik vrolijk gelach vanuit de gang en Claude en de vriend liepen de kamer in. Het was een mooie donkere man en hij stelde zich voor als Simon. Hij was 38 jaar en kwam uit Jamaica. We schudden elkaar de hand en gingen zitten. Hij vroeg me hoe ik Claude kende en vertelde het verhaal van mijn oma, hiernaast.
Claude schonk nog iets in en liep de kamer uit. Simon en ik waren druk in gesprek toen Claude de kamer weer binnenliep. Het eerste wat opviel, is dat hij een ochtendjas droeg. Hij ging tegenover Simon zitten en mengde zich in het gesprek. Tijdens het gesprek verschoof zijn ochtendjas meerdere malen en het was duidelijk dat hij hier niets onder droeg. Ik zag zijn gladgeschoren pik en voelde dat ik een stijve begon te krijgen. Simon moest een paar keer verzitten en ik kreeg al snel door dat hij ook wel een stijve moest hebben. Op dat moment ging Claude op het puntje van zijn stoel zitten en de ochtendjas gleed langs beide benen opzij. Simon en ik keken elkaar aan en gaven allebei onze goedkeuring bij het zien van Claude\\\'s inmiddels stijve pik.

Simon gleed van de bank af en kroop naar Claude. Hij stopte pas toen Claude\\\'s pik Simon\\\'s mond raakte en Simon nam hem in zijn mond. Claude leunde achterover in de stoel en spreidde zijn benen nog meer en legde deze op de beide leuningen. Simon nam Claude’s pik diep in zijn mond en pijpte hem wellustig. Hij liet was speeksel langs zijn pik lopen en masseerde hier zijn kutje mee. Ondertussen had ik mijn t-shirt en spijkerbroek al uit en stond met een harde kloppende pik in mijn slipje over de schouders van Simon mee te kijken. Claude kreunde van genot en wilde diep genomen worden. Simon stond op en trok zijn shirt en broek uit. Terwijl hij dit deed stapte ik naar voren en duwde mijn slipje tegen Claude’s mond aan. Tot mijn verbazing en genot, droeg Simon witte kousen met jarretels en een witte string. In de string zat een enorme grote bobbel die er bijna uit sprong van geiligheid. Claude snoof diep aan mijn slipje en likte eraan. Zijn hand gleed tussen mijn benen en voelde door de stof heen aan mijn kutje. Hij duwde er tegenaan en drukte de stof iets in me. Hij ontdeed mij van mijn slipje en nam mijn pik in zijn mond. Heerlijk zoog hij me diep, tot aan mijn ballen. Hij deed wat speeksel op zijn vingers en wreef mijn kutje ermee in. Simon stond achter me en duwde zijn enorme bobbel tegen mijn billen aan. Hij deed dit met zachte neukbewegingen. Hij kwam naast me staan en trok zijn slipje uit.

Zijn pik sprong tevoorschijn en stond met alle glorie en grote glimmende eikel vooruit. Wat een heerlijke grote pik en zware gevulde zak. Die zou ik ook wel in me willen voelen. Claude trok Simon naar zich toe en pijpte om en om zijn en mijn pik. Claude stond op en wilde dat ik op de grond ging liggen. Ik liet me dit geen 2 keer zeggen en ging liggen op mijn rug. Claude kwam in standje 69 boven me en we pijpten elkaar heerlijk. Simon kwam op zijn knieen achter Claude en drukte zijn glimmende eikel tegen Claude’s natte kutje aan. Simon pakte Claude bij de heupen en duwde zijn paal zachtjes naar binnen. Claude kreunde van genot en ik voelde zijn pik in mond zwellen. Simon neukte Claude diep en ik stikte bijna door de pik van Claude. Claude zwelde nog meer en hij kreunde dieper en dieper. Plots gilde hij het uit en spoot al zijn zaad in mijn warme mondje. Wat een lading zaad, er kwam geen einde aan. Simon begon harder te stoten en ook hij kreunde heviger en heviger. Hij trok terug uit Claude’s kutje en spoot zijn sterretje onder, waarbij al het zaad naar beneden gleed op mijn gezicht en mond. Simon spoot nog meer dan Claude en ik zat onder. Ik kwam iets omhoog en likte en rimde Claude’s sterretje.

Al het zaad oplikkend. Nu was het mijn beurt om bovenop te liggen en het spel herhaalde zich maar met de rollen omgedraaid. Ik voelde Simon’s pik tegen mijn kutje aandrukken en langzaam kwam hij in me. Mijn kutje zat strak om zijn enorme paal en deed eerst ene beetje pijn, maar naar mate hij dieper in me kwam en lichte neukbewegingen maakte, voelde het steeds lekkerder en stootte ik bij elke beweging zijn pik dieper in me. Claude begon weer te kreunen en ik voelde zijn pik alweer zwellen. Al snel kreunden wij alledrie en spoten onze lading zaad. Simon had zich niet teruggetrokken en ik voelde zijn warme zaad in me spuiten. Wat een intens heerlijk gevoel. Ik spande mijn kutje en zoog hem naar binnen, ik wilde meer………..

Wij stonden alledrie op en zoenden elkaar intens. We liepen naar de badkamer en likten elkaar eerst af voordat we gezamenlijk onder de douche gingen om elkaar in te zepen en te wassen.
Mijn bezoek aan mijn Oma was 2 weken en je begrijpt wel dat ik vaak bij Claude was en hebben met z’n drieen nog veel plezier gehad.

3415 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.