Enige ervaring

5 jaar geleden ging ik met mijn hockeyteam op toernooi in Utrecht. ik was toen 22 en had al enige tijd een vriendin. Op het hockeytoernooi sliep ik met 3 andere in een grote tent. Nadat de eerste speeldag voorbij was kon de tap open en gingen voor onze tent zitten met verschillende plezierige middelen ;). hier hebben we tot 3 uur snachts gezeten. allemaal heel gezellig, maar hoe later het werd hoe geiler iedereen werd. we hadden het eerst over de dames die rond liepen, maar iedereen werd steeds geiler. tot we besloten om een nachtsdouche te gaan pakken om een beetje af te koelen. tijdens het douchen had iedereen een stijve en maakte we een hoop lol om elkaar. daarna liepen we alleen met onze handdoek terug naar de tent. het was behoorlijk koud geworden dus iedereen dook de tent in om in zijn slaapzak te gaan zitten. nadat we allemaal opgedroogd waren gebruikte we nog meer drugs in de tent en werd de tent dicht geritst door een maatje. hij draaide terug naar ons met zijn harde lul in zijn hand. 

Ik weet niet meer precies wat ik voelde toen, maar had maar 1 ding in mijn hoofd (ik wil die lul proeven). ik haalde ook mijn lul tevoorschijn en begon rustig te trekken. ik weet nog dat de andere 2 alleen maar konden kijken en niets durfde te zeggen. inmiddels waren ik en de andere met een harde lul tegenover elkaar gaan zitten en soms elkaars lul raken tijdens het rukken. Daarna zegt degene die tegenover me zat: " fuck it! dit blijft onder ons gasten" en hij pakt mijn lul en zijn lul, duwt ze tegen elkaar en gaat verder met rukken. ik kon alleen nog maar genieten en liet me achterover vallen. niet kort daarna voel ik dat hij mij begint te pijpen. dit voelde echt geweldig en ik voelde aan de lul van een andere vriend die alleen nog maar kon kijken. maar hij was ook supergeil, want hij haalde vrijwel direct zijn lul uit zijn broek en kwam dichter bij mijn hoofd staan. hij duwde zijn  lul tegen mijn mond en dit was voor het eerst dat ik een lul proefde. hmmmm heerlijk warm hard. uiteindelijk deed de laatste 4e vriend ook mee, hij had de kleinste lul maar is wel 4x klaargekomen die nacht.

De laatste keer dat hij klaarkwam werd hij in zijn reet geneukt door degene die alles begon, hij schreeuwde echt als een meisje, haha te mooi was dat, hij zei dat het beste orgasme was die hij ooit gehad heeft. rond 6:00 werd het licht, we waren nog steeds geil, sommige hadden moeite hun lul hard te houden door de C die we genomen hadden.we hebben ook nog sexlijnen gebeld om 6:00, maar dat werkte niet echt met 4 gasten supergeil en helemaal van de kaart. we hebben elkaar daarna allemaal nog gerukt en gepijpt. ik heb alleen niemand geneukt toen, want daar was ik te wappie voor. Om 8:00 werden we gewekt door alle andere, het was toen veel lichter in de tent en toen konden we pas zien wat voor zooi we hadden gemaakt. alles plakte en zat onder het sperma. we hebben er nog eens goed om gelachen en we wisten dat we dit beter voor ons konden houden. Dat volgende jaar ging het hockeyteam uit elkaar ivm studie/werk. 

4789 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.