Sportmassage eindigt in Sexspel !

Tijdens de wintersport in Oostenrijk ga ik altijd na het skien naar de sauna en dan voor een sportmassage om die oude luie spieren los te maken. Op de tweede dag in de sauna had ik al een leuk contact, zeg maar anschluss met een hele leuke African-American genaamd Geoff.
Hij kwam de sauna binnen en stelde zich als zodanig voor. Hij ging naast me zitten en we begonnen al geanimeerd te praten. Hij snowboarde en vroeg of er misschien in de buurt andere pistes waren, omdat hij de pistes van vandaag iets te moeilijk vond. Hij boarde nog niet zo lang. Tijdens het gesprek zag ik al dat zijn ogen meerdere malen op mijn handdoek waren gefocust, maar die van mij ook op zijn handdoek.

Hij schoof iets naar voren, waardoor zijn handdoek iets verschoof en ik kon nu een klein beetje langs zijn handdoek een stukje van zijn pik zien. Wow, dacht ik, en begon al gelijk opgewonden te raken en mijn pik bevestigde mijn gevoelens. Er zat al een aardige bult onder mijn handdoek. Ik zag Geoff kijken naar die bult en zag eigenlijk gelijktijdig iets onder zijn handdoek bewegen. En niet zomaar iets. Ik merkte al dat dat groter was dan bij mij. Mijn pik was zo hard geworden, dat de handdoek opzij gleed en mijn pik ongegeneerd voor zijn ogen pontificaal omhoog stond. Hij trok iets aan zijn handdoek en deze gleed van zijn been af en zijn pik schoot omhoog. We legden allebei onze hand op elkaars dijbeen en gleden rustig en zachtjes omhoog toen plotseling de deur open ging en de masseur in de deuropening stond. Ik was de afspraak vergeten en hij kwam mij dus halen. Geoff en ik trokken allebei geschrokken onze handen terug en de masseur stelde zich met een glimlach voor als Dietmar. Het was niet de masseur van gisteren.

Hij leidde mij de weg naar de massagekamer/salon en zei dat ik alvast op mijn buik moest gaan liggen met een handdoek over mijn billen heen en dat hij er zo zou aankomen. Ik schaamde me eigenlijk rot, maar lag rustig op Dietmar te wachten. Het duurde niet lang voor hij binnen kwam. Hij vroeg mij of ik al lang hier was en gaf aan dat dit de tweede dag was en dat ik al een beetje mijn spieren voelde. Onderin mijn rug, mijn dijen en kuiten. Hij druppelde wat warme olie op mijn onderrug en begon deze heerlijk te masseren. Wat een sterke handen had Dietmar. Hij druppelde nog meer olie en ik voelde de warme olie onder mijn handdoek doorglijden langs mijn kontje en over mijn ballen heen. Heerlijk gevoel is dat. Ik bewoog mijn kontje een beetje en hij vroeg of ik wel gemakkelijk lag. Ik zei dat ik iets ongemakkelijk lag en dat ik mijn mannelijkheid eigenlijk tussen mijn dijen wilde hebben omdat ik er nu op lag. Prima zei Dietmar en ik kwam iets omhoog met mijn billen en legde mijn pik tussen mijn dijbenen en ging weer op mijn buik liggen.

Hij verplaatste zijn handen naar mijn dijbenen en begon deze heerlijk te masseren. Zijn handen waren nog een beetje glad van de olie, maar voelde dat hij meer olie erbij deed en liet dus ook de nodige olie op mijn pik druppelen, die hij nu duidelijk kon zien. Ik was zo geil geworden, dat mijn pik nu keihard langs mijn dijbenen lag en ik eigenlijk weer ongemakkelijk lag. Op dat moment ging Dietmars mobieltje. Hij verontschuldigde zich en nam even op. Gesprek duurde maar 5 seconden of zo en hij ging door met het masseren van mijn benen. Ik hoorde de deur opengaan, maar schonk hier geen aandacht aan. Het was vast een collega van Dietmar die iets wilde vragen. Ik hoorde voetstappen en merkte dat er iemand aan mijn hoofdeinde stond. Dietmar ging door met het masseren van mijn dijen, maar voelde dat hij hoger ging dan anders en merkte dat hij de handdoek weg liet glijden. Ik lag met mijn blote billen op de massage tafel en plotseling voelde ik warme olie in mijn bilnaad en over mijn mannenkut lopen.

Dietmar wreef de olie over mijn billen heen en spreidde deze af en toe met zijn duimen. Ik werd hier zo geil van dat ik per ongeluk een beetje kreunde en met mijn kontje omhoog duwde. Dietmars duimen gingen meer mijn bilnaad in en wreef de warme olie over mijn mannenkut, terwijl hij zachtjes ertegenaan drukte. Plotseling voelde ik twee andere handen op mijn schouders en iets heerlijks warms tegen mijn gezicht aan. Ik opende mijn ogen en zag een heerlijke harde zwarte pik. Ik tilde mijn hoofd op en nam die heerlijke pik in mijn mond. You like my cock, dont you, hoorde ik zeggen. Het was de stem van Geoff. Yes, I do, zei ik bijna proestend en hij duwde zijn pik dieper in mijn mond. Dietmar liet het er niet bij zitten en duwde heerlijk afwisselend zijn duimen in mijn kut! Oh, wat was ik geil. Ik pijpte Geoff diep en hij stootte zijn pik in mijn gretige warme natte mond. Dietmar vroeg me om op de tafel te draaien, zodat ik er dwars op lag.

Hij trok mijn benen iets naar beneden en ik voel mijn voeten de grond raken. Geoff komt weer voor me staan en duwt zijn pik in mijn mond. Dietmar vingert mijn kutje en drukt zijn harde paal zachtjes tegen mijn kutje aan. Ik voel zijn kloppende eikel langzaam bij me naar binnen glijden. Ohhhhhh, wat een heerlijke dikke kloppende eikel. ik duw mijn kontje naar achteren en Dietmar stoot zijn harde pik diep in me. Hij begint me diep te neuken en bij elke stoot in mijn kut stoot Geoff zijn pik diep in mijn keel. Geoff zegt dat hij mijn kut wil volspuiten met zijn dikke warme zaad en zij wisselen van plek! Voordat Geoff zijn grote zwarte paal in me stoot, voel ik zijn hete tong diep in me dringen en rimt me alsof zijn leven er vanaf hangt. Kreunend en mijn kontje naar achter stotend neem ik Geoffs tong tot me en Dietmars pik staat op springen in mijn geile neukmond. Geoff hoort Dietmar lichtjes kreunen en zegt dat hij even moet volhouden! Geoff spreidt mijn billen en drukt zijn harde eikel tegen mijn kutje aan.

Okay, lets do this, zegt Geoff. Hij stoot zijn harde pik diep in me en ik gil het uit. Wat een dikke pik heeft hij. Hij leeft mijn kut helemaal uit en merk dat ze allebei klaar zijn om te spuiten...............Ohhhhhhhhhh, wat supergeil is dit....................ik wordt aan beiden kanten volgespoten met warm dik zaad..............hevige stralen voel ik en proef ik..............Dietmar en Geoff wisselen weer van plaats en ik proef Geoffs heerlijke zaad vermengt met mijn eigen neukgat......terwijl Dietmar zijn nog stijve pik in mijn soppende kut ramt...............Ik zuig ze nog allebei leeg en schoon en we duiken alledrie de douches in................vervolg komt

4394 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.