Vervolg Sportmassage eindigt in Sexspel !

Tijdens het douchen spelen we nog even met elkaar en zepen elkaars pikken en konten lekker in. Geoff zegt dat ie moet plassen en dat hij het maar hier in de douche doet, It will wash away anyway! Dietmar loopt naar Geoff toe en gaat vlak voor hem staan. Geoff begint te plassen en Dietmar pakt Geoff’s pik en richt de straal warme gouden pis op zijn eigen pik en ‘wast’ deze ermee. Hij knielt voor Geoff neer en neemt de hete warme pik in zijn mond. Eerst houdt hij zijn mond nog een beetje open en de warme gouden pis loopt langs zijn kin naar beneden. Dan begint hij Geoff’s pik te pijpen en slikt zijn pis door. Ik word hier bloedgeil van en mijn pik staat alweer vooruit!

Ik kniel naast Dietmar en neem Geoff’s pik van hem over. Hij heeft nog steeds een behoorlijke straal en smaakt zowel een beetje zoet als zilt. Heerlijk…………… Dietmar plaatst zijn mond tegen de mijne aan en we tongen innig met het warme vocht van Geoff. We slikken allebei de druppels weg en vervolgens ga ik staan. Ik ga breeduit staan en met mijn handen in mijn zij begin ik te plassen. Dietmar en Geoff knielen voor mij neer en nemen om beurten mijn pik in hun mond. Ze nemen volle teugen van het warme gouden vocht. Als laatste is Dietmar aan de beurt, maar Geoff heeft een idee.

Geoff vraagt of ik op mijn rug op de douchevloer ga liggen dan komt hij in ‘69’ op me liggen. Zo gezegd, zo gedaan. Ik ga liggen en Geoff komt op me liggen. Ik kijk recht tegen zijn heerlijke anus aan en begin hem diep te rimmen……………… Geoff neemt mijn harde paal in zijn mond en pijpt deze diep terwijl hij mijn ballen zachtjes kneedt. Dietmar zegt dat ie klaar is en Geoff vraagt of ik zijn ballen wil likken en zuigen…………. Zijn ballen zijn groot, zwaar en gladgeschoren. Ik sabbel eerst aan zijn zak en zuig een bal in mijn mond. Wat een heerlijke grote bal. De tweede zuig ik ook naar binnen en zitten nu achter elkaar in mijn mond. Ik zuig eraan en met mijn lippen en wangen masseer ik ze, tot groot genoegen van Geoff.

Hij kreunt en steunt erbij. Plots laat Dietmar zijn plas tegen Geoff’s natte mannenkut kletteren. Het spettert alle kanten op, maar vooral ook langs Geoff’s ballen mijn mond in. Ik laat Geoff’s ballen uit mijn mond glijden en laat het warme vocht langs zijn mannenkut mijn mond inlopen. Wat een geile beleving…………mijn pik staat weer op springen en Geoff’s pijpt me uit alle macht……………. Verlangend naar mijn zaad. Ik voel mijn onderlijf samentrekken en schokken………………met een luid kreet spuit ik Geoff’s mond vol met mijn dikke hete zaad…………..Gulzig blijft hij aan mijn pik zuigen tot de laatste druppel eruit is.
Nu is het echt tijd om ons te wassen en ons klaar te maken voor het avondeten. We kussen elkaar na het aankleden en spreken weer voor de volgende dag af. Ik heb die nacht heerlijk gedroomd en geslapen.

2998 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.