Roken op het Toilet

Op mijn achttiende zat ik een jaar in Engeland op school. Op deze school mocht niet gerookt worden en wij moesten dus allerlei plekjes gaan zoeken om dit alsnog te doen. Dit was vrij lastig omdat je ook buiten de school niet op roken betrapt mocht worden. Je kwam anders toch in de problemen.  Er waren een aantal plekken waar dit toch goed kon. Vlakbij het station achter een heel groot billboard en vlakbij de verschillende ‘bowling-greens’ , niet te verwarren met 10-pin bowling, had je openbare toiletten. Vaak gingen met een groepje roken, maar ook ging ik weleens alleen. Een van de openbare toilet gebouwen was vrij oud en had ook wel z’n mankementen. Niet alle deuren konden op slot en er zaten op de plek waar de toiletrolhouders ooit gehangen hadden gaatjes, waardoor je inkijk had bij het aangrenzende toilet. Op zich wel erg spannend.
Ik ging weer eens alleen een sigaret roken en liep naar het ‘oude’ gebouw. Ik ging lekker op de pot zitten en stak een sigaret op. Niet lang hierna hoorde ik iemand de toiletgroep binnenkomen en vervolgens hoorde ik de deur naast mij dichtgaan. Ik vond dat best spannend, omdat het evengoed een leraar had kunnen zijn. Ik hoorde wat geschuifel vanuit het andere toilet en besloot om voorzichtig door een gaatje te kijken. In eerste instantie schrok ik, maar vond het heel erg lekker wat ik daar zag.

Er stond een man, van rond de 30-35 jaar, heerlijk met z’n harde stijve pik te spelen. Hij was erg lekker gebouwd en schatte zijn pik op zo’n 19 a 20 cm en lekker dik. Ik werd er zelf hard en geil van. Terwijl ik keek, draaide hij zich om en stond met zijn pik recht voor het gaatje waardoor ik naar binnen. Ik had al zoiets gehoopt, maar hij dat ook zou doen had ik niet verwacht. Ik werd geiler en geiler van die heerlijke harde pik, dat ik zelf mijn pik tevoorschijn haalde en er lekker mee begon te spelen. Ik kon mijn ogen niet van zijn pik afhouden. Plotseling zag ik even niets meer, omdat er iets door het gaatje werd geschoven. Het was een briefje. Ik opende het briefje en er stond op : Would you like more, than just looking at it ? If so, give me a thumbs up ! Ik snapte niet hoe hij heeft kunnen zien dat ik hem aan het begluren was, maar 1 ding was zeker, ik wilde zeker meer dan alleen kijken. Ik wilde die pik aanraken, voelen en proeven. Ik stak mijn duim omhoog voor het gaatje en ik hoorde weer geschuifel. De deur ging open en vervolgens klopte hij op mijn deur. Ik deed voor hem open en hij snelde naar binnen. Hij droeg alleen een T-shirt en zijn pik stond recht vooruit. Ik reikte uit met mijn hand en voelde aan zijn kloppende pik en gladgeschoren ballen. Oh, wat was hij hard en geil. Hij pakte mijn pik vast en kneed zachtjes in mijn ballen……..

Oh, wat was ik super geil geworden. Ik stond bijna op springen. Hij schoof mijn hand weg bij zijn pik en knielde voor me neer. Hij nam mijn pik in zijn mond en begon me heerlijk te pijpen. Terwijl hij mij pijpte en met een hand mijn ballen kneedde spuugde hij op zijn andere hand en gleed tussen mijn benen door naar mijn jongenskutje. Heerlijk glad maakte hij deze en drukte zijn middelvinger in me. Oh, wat was ik geil, ik duwde tegen zijn hand aan, om zijn vinger nog beter te voelen. Hij stopte met pijpen en draaide mij om. Hij wilde dat ik voorover boog met mijn handen op de wc-rand. Ja, ja, ik wilde zo graag……….. Ik boog voorover en vrijwel onmiddellijk spreidde zijn handen mijn billen en voelde ik zijn hete adem tegen mijn jongenskutje. Gelijk hierna likte hij mij hard en ruw en stak zijn hete tong in mijn gaatje. Oh wat een genot…….. More, more………zei ik tegen hem. Hij rimde me nog een paar keer en stond op. Hij duwde mijn rug iets naar beneden en spreidde weer mijn billen. Ik voelde zijn hete kloppende eikel tegen mijn kutje aan en zachtjes drukte hij door.

Oh……….wat een super geil gevoel was dat. Zijn eikel voelde ik langzaam in me glijden………………………. centimeter na centimeter kwam hij dieper in me. Ik begon al neuk bewegingen te maken en voelde opeens dat zijn ballen tegen de mijne aan stootten. Die heerlijke pik zat helemaal in me…………. Hij trok een beetje terug en begon me toen heerlijk diep te neuken……………..oh, wat was dat een hemels genot. Ik speelde mijn pik terwijl hij diep in me stootte. Ik was keihard en geil en wilde meer, meer, meer. Ik hoorde zijn ademhaling versnellen en hij begon te kreunen. Steeds sneller en sneller en harder en harder stootte hij door. Hij slaakte een gil van enorme extase en spoot mijn jongenskutje vol heet en dik sperma……………..Ik voelde de straal in me en hij bleef maar spuiten. Zijn pik bleef hard en hij stootte steeds langzamer en haalde zijn pik uit mijn met sperma gevulde en druipende kut. Ik draaide me om en ging door m’n knieën om zijn zaad heerlijk te proeven. Heerlijke dikke en ziltige sperma………….. Mijn pik stond rechtop en was nog steeds keihard.

Hij, Richard had ik inmiddels vernomen, boog zich voorover en gebood me hem diep in zijn mannenkut te neuken. Ik knielde neer en begon eerst zijn heerlijke geil geurende kut te likken. Hij wist wel wat hij wilde want hij drukte telkens met zijn mannenkut tegen mijn mond aan en ik liet mijn tong dan ook diep in hem gaan. Hij hijgde alweer en wilde mijn pik in hem. Ik stond op, spreidde zijn billen en zette mijn hard kloppende eikel tegen zijn kut aan. Langzaam drukte ik door en gleed helemaal bij hem naar binnen. Hij kreunde en steunde van genot en begon tegen mij aan te stoten. Ik voelde mijn ballen strak en gespannen en mijn eikel klopte steeds sneller en harder. Zijn sperma voelde ik langs mijn benen naar beneden lopen. Ik trok iets terug en stootte voluit in hem en voelde mijn sperma opkomen. Ik spoot hard en diep in hem en hij slaakte een kreet van genot. “Don’t stop, don’t stop” zei Richard, “Fill me with your hot cream……..”

Ik bleef door stoten en Richard wilde mij ook proeven. Ik trok terug en hij knielde voor me en nam mijn natte, glimmende eikel in zijn mond. Gulzig zoog hij de laatste restjes sperma op.
We zoenden elkaar innig en bedankten elkaar. We staken allebei een sigaret op en liepen om de beurt weer naar buiten. We spraken af dat we regelmatig terug zouden gaan naar die toiletten en hoopten dan dat we elkaar zouden treffen.
(wordt vervolgd)

5135 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.