Vervolg 2 Goocheltruukje

De volgende dag kon ik helaas niet naar Claude toe, want we gingen de stad in om inkopen te doen. Van winkel naar winkel en ik had er behoorlijk de smoor in. We liepen Marks & Spencer binnen en ik keek een beetje rond. Plotseling zag ik bij de lingerie afdeling Claude staan. Hij had een mandje vast en daar zaten al wat spulletjes in. Hij stopte er nog 1 a 2 dingen bij en liep toen naar de meisjes afdeling. Daar stond een mooie kleine donkere meid in een strakke spijkerbroek en strak t-shirt. Ze had een mooie kont en toch wel een mooi vrouwelijk figuur. Claude liep erop af leek wel. En ja hoor. Claude tikte de meid op haar schouder. Ze draaide zich om en toen zag ik ineens dat het geen meisje was, maar een hele mooie jongen !! Hij hield ook een mandje vast er daar lagen ook wat spulletjes in. Samen praatten ze even en liepen ze door naar de Drogisterij afdeling. Hmmmmm, ik kon me er wel iets bij voorstellen wat ze daar gingen halen. Kreeg het er al een beetje warm van. Ik keek even waar mijn moeder was en liep daar vervolgens heen.


Een paar minuten later hoorde ik zachtjes achter mij gefluister. Ik draaide me om en zag de mooie jongen met Claude staan. De jongen kwam dichterbij en fluisterde in mijn oor : You’re going to eat and taste me tomorrow ! See you then !! Wow, ik wist niet wat me overkwam, maar voelde mijn pik al harder worden. De jongen liep weg en Claude knipoogde naar me en volgde de jongen !

Ik was de rest van de dag een beetje van slag, maar ook geil geworden. Verheugde me al enorm op morgen, want ik zou inderdaad weer bij Claude langsgaan. Vlak voor ik naar bed zou gaan, ging de deurbel. Ik liep naar de deur en deed open. Ik schrok, want Claude keek me breed lachend aan en zei alleen heel kort tegen me : wear your black girly set tomorrow and try not to pee ! Voordat ik kon reageren, was hij al weg aar zijn eigen appartement.

 

De volgende morgen waren mijn moeder en Oma inmiddels weg. Er lag een briefje dat ze pas in de avond terug zouden komen en wensten mij een fijne dag. Nou, dat zal wel goed komen zei ik hardop met een smile op mijn gezicht. Ik liep de badkamer in ging douchen en mijzelf intiem bij scheren zodat alles weer lekker glad was. En wreef mezelf in met heerlijke bodylotion.

Eigenlijk moest ik erg plassen, maar Claude had gezegd : try not to pee. Ik dacht, nou ja, een beetje dan, anders houd ik het niet droog. Ik trok mijn zwarte kanten/satijnen setje aan en de panty met openkruis. Strakke spijkerbroek aan en een zwart t-shirt. Nog even een kop koffie en een cracker en ik stapte de deur uit om naar Claude te gaan. Ik belde aan en al heel snel ging de deur open. Ik deinsde even terug, want het was niet Claude die opendeed, maar een mooi sexy gekleed donker meisje. Ze droeg zwarte sneakers, strakke zwarte glimmende legging, los zittende zwarte satijnen shirt en zag dat ze een witte glimmende bh eronder droeg. Haar haar was een beetje getoupeerd en had mooie make-up op. Oh ja, dacht ik bij me zelf, dat is die jongen van gisteren.


Zij, uhm, hij zag er bloedmooi uit met make-up en al. Hi there, right on time, I’m Andrea, remember ? You met me yesterday, but then I was Andrew. Ah yes, of course, hi there. Andrea liet me binnen gaf me een tik op mijn billen en sloot de deur achter me. Ik vroeg waar Claude was en Andrea vertelde me dat hij ondeugend was geweest en in de slaapkamer was. Oh, wat heeft hij gedaan dan. Hij wilde vanmorgen de spulletjes die wij gisteren gekocht hebben passen, maar die waren in eerste instantie voor jou bedoeld. Dus heb ik hem gesommeerd op bed te gaan liggen en hem aan zijn handen en voeten zachtjes vastgebonden. Hij ligt op z’n buik en zijn pik tussen zijn benen naar achteren.  Ik liep de slaapkamer binnen en inderdaad, daar lag Claude. Naakt op zijn buik en lichtjes vastgebonden. Op het nachtkastje lagen verschillende speeltjes, dildo’s, plugs, analbeads, glijmiddel, condooms en zelfs wortels, courgettes, komkommers etc. Andrea trok de deur achter mij dicht en sommeerde mij mezelf uit te kleden en naast Claude te gaan liggen. Ik kleedde me uit en ging naast Claude liggen. Ze maakte Claude’s rechterhand en voet los en bond mij aan hem vast. Ook bond ze mijn rechterhand en voet vast.

So, you have both been naughty and now I have to punish you both, zei Andrea met ferme stem.


Zij trok haar bovenkleding uit en ging tussen ons in op het bed staan. Kijk omhoog zei ze !

Daar stond ze dan, prachtige donkere ‘meid’ met wit glimmende openkruis slip en panty en daarbij een wit glimmende push-up bh met inhoud. En een heerlijke grote dikke pik met grote gevulde ballen ! Wat een geweldig gezicht, mijn pik werd spontaan keihard !

2630 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.