Plassende mensen

Al heel jong merkte ik dat ik opgewonden raakte als ik iemand zag plassen, nu ben ik zelf bi ingesteld en mijn eerste ervaring was met een vrouw, ik was toen jong en had nog totaal geen ervaring al was ik al wel met mezelf actief. Het was tijdens een school reisje dat een van de moeders die mee was als begeleidster tijdens een spel in het bos zei dat ze nodig moest plassen, er was geen wc in de buurt en ik was zelf wat afgedwaald van de groep kinderen en toen de vrouw de bosjes in liep volgde ik haar voorzichtig. De vrouw die een strakke broek aan had ging niet ver weg en bijna overliep ik haar, ik kon nog net een stap terug doen en schoof zachtjes de bosjes in tot ik haar heel goed kon zien, Ze zocht wat in haar tas en kwam met wat zakdoekjes te voorschijn en toen keek ze nog even een keer om zich heen en knoopte toen haar broek los en schoof die met haar onderbroekje naar beneden, ik keek recht tegen haar heerlijke dikke kont aan en zag tussen haar benen door ook haar kut die flink behaard was. Toen was daar ineens een volle straal en ik had snel mijn broek open gemaakt en rukte mezelf af, de vrouw moest echt nodig en ik zag haar pis schuimend over de droge grond stromen en net op dat moment verstapte ik me en kraakte de takken onder mijn voeten, de vrouw trok zonder haar kont of kut af te vegen snel haar broek omhoog en keek naar waar het geluid vandaan kwam en ontdekte mij. Ik kon niet meer weg komen en de vrouw greep me bij mijn arm, zo dus jij gluurt zo graag he wat als ik dat eens tegen de meester zeg. Ik smeekte haar het niet te vertellen en toen dacht de vrouw even na en zei, ok ik zeg niets maar je hebt wel straf verdiend ik verzin wel iets kom jij zaterdag maar bij me langs en ze gaf me haar adres.

De vrouw hield haar belofte en zei niets en ik melde me die zaterdag bij de vrouw, ze had een dochter op school maar die was niet thuis en ze bleek ook geen man te hebben. Zo ga jij maar eens zitten zei de vrouw die er opvallend sexy uit zag, dus jij kijkt graag naar vrouwen die moeten plassen zei de vrouw die trouwens Diana bleek te heten. Ik wist niet goed wat ik moest doen en dus bleef ik maar voor me uit staren en wachtte af, ben je nou ineens zo verlegen zei Diana en ze kwam heel dicht voor me staan. Ik heb heel lang na gedacht over een passende straf en heb het volgende bedacht, ik ga vandaag niet naar de wc maar doe mijn behoefte waar ik dat maar wil en jij moed het achter mijn opruimen. Ik durfde er niet tegen in te gaan en Diana maakte een emmer sop klaar en gaf me een keukenrol en een mop, je snapt zeker wel dat ik heb gewacht met naar de wc gaan tot je er zou zijn zei Diana en ik moed nu al heel nodig plassen. Diana trok haar rok wat omhoog en ik zag dat ze geen ondergoed droeg, dit heb ik altijd al eens gewild een schoonmaak slaafje lachte ze en ineens begon ze midden in de kamer gewoon te plassen. Mijn piemel groeide en wat een heerlijk gezicht was het om die straal donker gekleurde urine uit haar kut te zien spuiten/

Diana kneep af en zei dat ik haar pis moest op dweilen en ik begon te moppen. Goed zo zei Diana ruim het maar op, intussen liep ze naar de andere kant van de kamer en net toen ik klaar was met dweilen zag hoe Diana op een eetkamerstoel had plaatsgenomen een alweer met haar benen wijd en haar rok omhoog klaar zat en ze begon opnieuw te plassen en dit keer perste ze er een super geile straal uit die door de lucht vloog en midden in de kamer op de vloer kletterde. Je dacht toch niet dat ik al klaar was lachte Diana en ze zeek door de hele kamer heen, zo opruimen maar weer zei ze toen ze eindelijk stopte en ik dweilde de boel weer keurig op, Diana zette een grote pot thee en ze dronk snel een paar glazen achter elkaar. Ik kreeg ook thee en we kletsten wat tot Diana zei dat het weer zover was en dit keer nam ze me mee naar boven waar ze al op de trap haar pis lekker liet lopen en omdat ik achter haar liep kon ik het meteen opruimen, Diana liep naar de badkamer toe waar ze op de rand van het bad ging zitten en heerlijk over de badkamer vloer ging zitten pissen.

ik moest nu zelf ook nodig even plassen en hoewel; ik naar de wc wou moest ik van Diana mijn broek en onderbroek helemaal uit doen en moest ik maar in de emmer plassen. Ik stond daar een beetje onbeholpen en Diana kwam ineens achter me staan en vroeg hoe het voelde om bekeken te worden, ze greep mijn half stijve piemel en richtte op de emmer, nou toe dan of kun je nou ineens niet plassen zei ze en draaide de kraan open. Dat hielp en ik begon te plassen, eerst spoot mijn pis recht in de emmer maar al snel vond Diana het leuker om me de hele badkamer onder te laten pissen en natuurlijk mocht ik het zelf ook weer opruimen, helaas hadden we verder geen seks de vrouw wilde me duidelijk alleen straffen maar eigenlijk bezorgde ze me de middag van mijn leven.

Ik heb de vrouw nooit meer gezien maar mijn voorliefde was wel geboren, later ontdekte ik dat ik mannen ook best leuk vond en als ik in een publiek toilet bij de pisbak sta kijk ik vaak even snel naast me en kan dan enorm genieten als er een man met zijn grote lul heerlijk even naast me staat te pissen, ik heb wel wat mannen en vrouwen gehad die plasspelletjes leuk vonden maar heb nooit echt iemand gehad die alle facetten met me wilde delen. Zo vind ik het super geil om te pissen en poepen op plekken waar dat eigenlijk echt niet kan, ik pis in liften en trappenhuizen door brievenbussen en in het openbaar vervoer en als het kan schijt ik ook nog even, ik heb wel eens bij de Bijenkorf de wasbak vol gescheten zalig was dat dat zou ik nog wel eens met iemand willen delen samen een weekend echt doen waar je zin in hebt ik hoop dat dit verhaal je aanspreekt ik ga wel meer posten denk ik ontvang graag ook jullie fantasieën

9514 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.